Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Усурийский тайга

  1. 1 день
  2. день 2
  3. день 3
  4. день 4
  5. день 5
  6. день 6
  7. день 7
  8. день 8
  9. вартість туру
  10. У вартість включено:
Активний відпочинок в Росії

> Тури в Примор'ї > Уссурійська тайга

Шкотовское водоспади - Річка Мілоградовка - Водоспади Дивний і Беньовський - Парк Драконів - Острів Петрова - Пляжі Лазовського заповідника - Бухта Та-чин-ГОУЗ - Стежка тигра

03-10.07, 27.07-03.08, 05-12.08, 14-21.08, 23-20.08

1 день

Зустріч в аеропору.

Сьогодні ви відвідаєте Приморський Сафарі парк (парк Тигрів, Леопардів і Копитних). Тут в умовах, наближених до природних, живуть амурські тигри, відомий козел Тимур, дикі копитні і найрідкісніша кішка на планеті - далекосхідний леопард. З містків ви зможете поспостерігати за тиграми і леопардами, зробити відмінні фото, а також погодувати копитних.

Після ви зробите трекінг до Шкотовское водоспадів. Ви побачите водоспад Несподіваний (10 м), красивий водоспад в оточенні Уссурійської тайги. Чашу водоспаду обрамляють кам'яні стовпи базальту, по схилах ростуть дерева, коріння яких обвивають величезні валуни, порослі мохом.

Трансфер в нацпарк "Поклик тигра". По дорозі - Лазовский перевал, р. Партизанська або р. Сучан, Лівадійський хребет Сіхоте-Аліна. Розміщення в кемпінгу.

день 2

Річка Мілоградовка вважається найкрасивішою річкою Приморського краю. Долина річки Мілоградовка майже єдина в південній частині краю, де не проводилися масштабні рубки лісу. Тому тут, не сходячи з стежки, можна побачити величезні кедри, ільми, оксамити і тиси, вік яких обчислюється століттями. Сама річка на значній своїй частині протікає в каньйоні, утвореному скельними виходами заввишки до 50 м. Скелі мають блакитний і рожевий колір, чому в річці утворилися Блакитні і Рожеві пороги.

На річці є водоспад Дивний - найбільший по витраті води водоспад Приморського краю. Ви відвідаєте водоспаду Дивний і Розбійник, зробите трекінг в дівочої тайзі, побачите Рожеві і Блакитні пороги, прослідкуйте за тваринами і птахами, за бажанням викупаєтеся в річці.

день 3

Піший маршрут по лісовій стежці до каскадів Беньовський водоспадів. Ви побачите 3 каскаду водоспаду, в тому числі найкрасивіший водоспад Примор'я - водоспад «Приморська зірка». На маршруті, крім водоспадів, вас чекають реліктові тиси, діморфанти, величезні кедри, ліани, ялиці білокорі і інші представники флори південного Сіхоте-Аліна, ділянки дрімучої темнохвойной тайги, а також базальтові стовпи і красиві види тайгового ключа Еломовскій.

день 4

Прибуття в с. Чистоводне, відвідини Парка Драконів або Приморських стовпів. Вершини гір в результаті ерозії перетворилися в химерні кам'яні стовпи і замки. Статуї неймовірних птахів і драконів підносяться над кедрово-дубовим лісом. Ви зробите трекінговий маршрут із зупинками на видових точках, огляньте першого "дракона", зійдете на другий "дракон".

Після обіду - вас чекає прогулянка уздовж річки Чистоводне з прекрасною Уссурійської тайгою і купання в теплому джерелі. Трансфер в бухту Петрова (Лазовский заповідник).

Розміщення в кемпінгу - душ, місця під намети, можливо додатково замовити баню.

день 5

Фантастичні за своєю красою піщана бухта Петрова, острова Петрова і Бельцова з лежбищами нерпа, колоніями птахів і реліктовими рослинами знаходяться на півдні Лазовського заповідника. Ви зробите екскурсію на острів. Вас чекає прогулянка по еко-Тропе навколо острова, ви побуваєте в реліктової тисовій гаї. Друга половина дня: відпочинок в бухті, купання в морі, снорклінг, побажанню - прогулянка на SUP-бордах по бухті, баня.

Ночівля в організованому кемпінгу в бухті Петрова.

день 6

Одна з найкрасивіших бухта Приморського краю розташована на території Лазовського заповідника. Берегова смуга і дно бухти піщані. Протяжність бухти близько півтора кілометрів. Дуже тихий і спокійний пляж. На березі моря-група кекури і каменів, які роблять її неймовірно красивою.

Вас чекають прогулянки по березі моря, відпочинок в заповідній бухті, снорклінг і купання в морі.

Проживання на заповідній базі відпочинку в 250 м від берега моря.

день 7

Трекінг по заповідному лісі до унікального озеро Зоря. В озері росте реліктове водна рослина бразенія Шребера. Потім вас чекає зустріч з казковим кам'яним ансамблем бухти Зоря. Під час подорожі можна зустріти плямистих оленів, побачити сліди тигра амурського.

Повернення в м Владивосток. Розміщення в готелі.

день 8

виліт додому

На Аероекспрес ви поїдете в аеропорт Кневічі з Владивостока і підете додому.

вартість туру

Дати Вартість 03-10.07 58000 27.07-03.08, 05-12.08, 14-21.08, 23-20.08 63000

У вартість включено:

  • транспортування і трансфери (японські джипи Toyota Sequoia, Toyota Tundra, Mitsubishi Delica підготовлені до бездоріжжя)
  • пропуски в національні парки і заповідники
  • розміщення на туристичних базах і кемпінгах
  • оренда туристичного обладнання (намети, килимки та ін.)
  • 3х разове харчування (сніданок, перекус / обід і вечеря)
  • гід на маршруті

острів Петрова

Острів Петрова - це природний ботанічний сад, в якому збереглася єдина в світі стародавня гай тиса загостреного. Він занесений до Червоної книги Росії та є реліктовим рослиною. Дивує те, що дерева в гаю посаджені в строгому геометричному порядку, утворюючи кілька ієрогліфів. Але що «написано» деревами, до сих пір залишається загадкою. Поки ні кому не вдалося прочитати це послання. Відомо тільки, що перший ієрогліф прочитується як слово «дерево». Причому, у всіх східних мовах. Можливо, в цих ієрогліфах зашифровано послання нащадкам. Тоді на його прочитання у людства є ще як мінімум тисяча років. Тис гострий зростає до трьох тисяч років, а сьогодні деревах в гаю не більше 1200 років. Крім того, на острові представлені всі ендемічні види рослин регіону: корейська сосна, дикий виноград і орхідеї. Завдяки тому, що цей регіон не потрапив в льодовиковий період, острів багатий багатьма видами древніх рослин, що володіють унікальними лікувальними властивостями. На острові можна зустріти женьшень і елеутерокок, лимонник і аралію. Якщо ви зважитеся приїхати на острів Петрова, вам пощастить побачити ще одне диво природи бухту Співаючого піску. Вона розташувалася навпроти острова, і славиться дивовижною красою. А своєю назвою зобов'язана покриває її дрібному білому піску. Якщо пройтися по ньому, ви почуєте його «пісню», в такт кроків він буде видавати характерні свистячі звуки.

Лазовский заповідник

Основним завданням утвореного в 1928 році Судзухінского заказника (тепер - Лазовського заповідника) було збереження рідкісних видів рослин і популяції зникаючих тварин. За історію свого існування цей природоохоронний об'єкт не раз міняв статус, мета ж його діяльності залишалася незмінною. Багато людей віддали життя для того, щоб захистити рідкісних тварин від вимирання і винищення, так керував заповідником в 40-і роки Л.Г. Капланом, був убитий браконьєрами, заповідник сьогодні носить його ім'я. В даний час під посиленим захистом перебувають такі тварини як амурський тигр, далекосхідний леопард, бурозубка, плямистий олень і ін. Постійно діюча екологічна експедиція вивчає і охороняє широколисті, кедрові і ліановим ліси, що покривають південні схили Сіхоте-Аліна.

Беньовський водоспади

Краса Беньовський водоспадів привертає величезну кількість мандрівників, але й навколишня природа варта уваги. Вдалині від великих міст і індустріальних об'єктів прекрасно почувають себе реліктові дерева, серед яких зустрічаються: тис, ялина, ведмежа черемха, тополя Максимовича, кам'яна береза ​​та інші. Пейзажі, що зустрічаються на березі Еломовского ключа вражають уяву. Стежинка до каскаду петляє між величезних валунів лежать тут уже не одне століття і встигли, немов товстою шкірою, покритися мохом. Першим перед мандрівниками постає «Зірка Примор'я» - вісімнадцятиметрових водоспад, найбільший з групи. «Зірка» потужним потоком зривається з прямовисної стіни і падає в лісову гущавину, обдаровуючи спостерігачів мільйонами бризок. Наступні сходинки каскаду мають меншу висоту падіння, побачити їх можна менш ніж через сто метрів вище найбільшого водоспаду системи. Другим за розмірами є 4-й водоспад, його висота дорівнює 9-й метрам.

Новости