Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сардинія

  1. Готелі в Сардинія
  1. Головна
  2. країни
  3. Італія
  4. Сардинія
  5. Подивитися готелі

    о. Сардинія

    Сардинія (Sardegna) знаходиться в 200 км на захід від Італії, всього лише в 12 км на південь від французького острова Корсика. Сардинія - місце, де можна поєднати прекрасний пляжний відпочинок з цікавими екскурсійними поїздками: велика частина острова зайнята природними і археологічними заповідниками. Зате його південне узбережжя знамените своїми довгими піщаними пляжами, пальмовими і сосновими гаями, спокійним і прозорим морем.

    Сардинія, другий за величиною острів Середземномор'я, вже кілька років поспіль відбирає у «старшої сестри» Сицилії пальму першості за кількістю респектабельних готелів. Сардинія і відпочинок на тутешніх пляжах відомий у всій Італії як один з найрозкішніших способів провести літо. Вілли на Сардинії мають Сільвіо Берлусконі і цілий ряд відомих італійських акторів, режисерів і музикантів. У готелях Сардинії зупиняються саудівські принцеси і нащадки клану Ротшильдів.

    Головна ж визначна пам'ятка Сардинії - казкова краса острова і море, незвичайної чистоти і прозорості. Відокремлені бухти, гранітні червоні скелі, таємничі карстові печери, гаї коркового дуба, чудові пляжі з білосніжним або золотистим (в залежності від узбережжя) піском і море, море, море ...

    Тільки тут на Сардинії можна зрозуміти, що таке милування навколишньою природою, і тільки сюди з'їжджаються з усього світу знамениті і багаті - президенти, зірки, банкіри і політики. Адже крім унікальної природи на Сардинії є і фешенебельні готелі з сервісом найвищого рівня, і розкішні магазини провідних світових Будинків моди, і шикарні ресторани з кухнею практично всіх країн світу, і морські регати, і запальні дискотеки. Нудьгувати не доведеться і любителям здорового способу життя, їх чекають теніс, вітрильний спорт, гольф, рибалка, віндсерфінг, дайвінг. Загалом, тут є все. Для повноцінного відпочинку. Відпочинку, який запам'ятається на все життя.

    Основні курорти Сардинії

    Південне узбережжя знамените своїми Південне узбережжя знамените своїми   нескінченними піщаними пляжами, пальмовими і сосновими гаями, спокійним і прозорим морем нескінченними піщаними пляжами, пальмовими і сосновими гаями, спокійним і прозорим морем.

    У районі Санта-Маргеріта-ді-Пула розташований знаменитий комплекс готелів Forte Village. Що знаходиться неподалік Вілласіміус представляє інтерес для любителів підводного плавання: недалеко від берега там покояться 4 затонулі кораблі, є і підводні рифи. Коста-Смеральда, що простягнулася на 55 км - центр елітного туризму з відмінними піщаними пляжами, тихими бухтами і ефектними гірськими масивами.

    Вілласіміус на південному сході - курортне містечко в 40 км від Кальярі. Море в районі Вілласіміус представляє інтерес для любителів підводного плавання: тут покояться 4 затонулі кораблі, є підводні рифи. У 20 км від Вілласіміус в сторону Кальярі розташовані аквапарк і гольф-клуб.

    Коста-Смеральда, що простягнувся на 55 км вздовж північно-східного узбережжя острова - центр елітного туризму з відмінними піщаними пляжами, тихими бухтами і ефектними гірськими масивами. Тут розташовані знаменитий диско-клуб Sottovento, дискотека Sopravento Club - популярний заклад для тих, кому «за сорок», американський паб Portico і Porto Rotondo Country Club - дуже модний заклад, щось середнє між музичним нічним баром, рестораном і дискотекою.

    На північно-західному березі острова Сардинія виділяються ще два курорту, гідних уваги: ​​це мальовничий Стінтіно і тихий і затишний Коста-Парадізо.

    пляжі Сардинії пляжі Сардинії

    На острові Сардинія більше 250 пляжів, а їх загальна протяжність становить понад 1800 км. Не всі вони однаково доступні по суші. З урахуванням пересеченного рельєфу місцевості, в ряді випадків прогулянка на катері або яхті є єдиним варіантом дістатися без ризику або стомлюючої прогулянки по "козячим стежках" до бажаного пляжу.

    Кращі пляжі Сардинії по містах і провінціях - путівник для туриста

    Нам належить зробити віртуальний ознайомлювальний тур по берегах Сардинії. У нас є незамінний помічник - карти Google Maps. Ви дізнаєтеся, які пляжі острова користуються популярністю, які вони і де вони знаходяться на мапі Сардинії. У підсумку ви, шановні мандрівники, можете спланувати своє перебування на острові самостійно. Завдяки систематизованої добірці готелів і резиденцій в зоні кожного пляжу, це буде легко, безкоштовно і швидко, а значить, вигідно.

    На острові Сардинія більше 250 пляжів, а їх загальна протяжність становить понад 1800 км. Не всі вони однаково доступні по суші. З урахуванням пересеченного рельєфу місцевості, в ряді випадків прогулянка на катері або яхті є єдиним варіантом дістатися без ризику або стомлюючої прогулянки по "козячим стежках" до бажаного пляжу.

    Коста Смеральда (Смарагдовий берег)

    Коста Смеральда - один з найпрестижніших пляжних районів Сардинії, епіцентр ексклюзивного пляжного туризму. Ім'я пов'язано з надзвичайно насиченим смарагдовим кольором морської води. Простягтись у вигляді довгої 55-кілометрової бухти в північній частині острова (див. На карті), Коста Смеральда дарує туристам унікальні пляжі-заповідники міста Санта Тереза ді Галлура: Рена Б'янка, Капо Тесту, Кала Гранде, Ла Валле делла Місяць, Байя Санта Репарата , Кала Спіноза, Ла Мaрмората і Кала Замбукко.

    Арцакена (провінція Ольбія-Темпіо) розташована в центрі Смарагдового берега. Цей античне місто запропонує гостям не тільки монументи найдавнішої історії у вигляді конусоподібних кам'яних могил нурагов, але також найчистіші пляжі Кала ді Вольпе, Лиша Руйя, Лонг Бііч і Капріччолі.

    Порто Черво - ще один діамант в короні Коста Смеральда, причому, один з найбільших. Орендовані пляжі обладнані за останнім словом техніки і санітарних норм, а в самому місті знаходяться численні модні бутики, ресторани і дискотеки.

    Польт Квату - місце, де гори плавно опускаються в море, утворюючи фіорд, який із задоволенням відвідують власники яхт. Зручний тихий порт служить надійним притулком для туристів-Синдбад: звідси рукою подати до островів Магдалена, Капрера, Буделлі, Раццолі і Лавецці.

    Капріччолі вабить оксамитовим білим піском і пофарбованої в зелений колір морської водою. Основний пляж - Чельва, його довжина всього півкілометра. У літню пору вхід платний, а наплив туристів великий. Поруч знаходяться орендовані платні пляжні ділянки з покатістим дном, що ідеально для малюків.

    Пляжі Альгеро - Рів'єра корала (провінція Сассарі)

    Подумки огинаючи північно-західне узбережжя Сардинії, ми переходимо в провінцію Сассарі і знайомимося з пляжами знаменитої Коралової Рив'єри Альгеро. Радимо читачеві відвідати центральний пляж Альгеро - Спьяджа дель Лідо: він покритий чистим дрібним піском, а вода кришталево чиста. Трохи південніше розкинулися піщані дюни пляжу Марія Пія, а в 5 км. на північ від Альгеро розташований пляж Бурантін, чиї піски химерно нагадують форму серця.

    пляжі Орістано

    Просуваємося по західному узбережжю Сардинії на Південь. Наступна зупинка - Боза в провінції Орістано.
    Провінційний центр Орістано пропонує туристам мальовничі пляжі, починаючи з півострова Сініса, на всьому протязі затишного затоки. Тут знаходяться рекомендовані італійськими педіатрами пляжі для дітей Іс Арутас, Іс Аренас і Марі Єрми.

    Пляжі Карбонія-Іглезіас

    Продовжимо наш віртуальний маршрут на Південь по західному узбережжю Сардинії. Ми досягли крайню точку - провінцію Карбонія-Іглезіас, острова Св.Петра і Сант'Антьоко. Згідно з переказами, апостол Петро під час морської подорожі в Karalis (античне місто Кальярі) у зв'язку з вибухнула раптової бурею був змушений зупинитися на острові і перечекати шторм. Звідси назва острова Isola di San Pietro. Кращими пляжами цього регіону вважаються: Пляж Саббен Бьянка, Пляж Саліна - Каласетта, Пляж Порто Піно, Спьяджа Гранде - Каласетта, Пляж Порто Ботте, Пляж Маладроксія, Пляж Коа Кваддус, Пляж Соттоторре.

    пляжі Кальярі

    Просуваємося по самій південній частині острова на схід. Нас чекає провінція Кальярі - столиця Сардинії. Цілком можливо, що для багатьох туристів знайомство з Сардинією почнеться саме з Кальярі. І тут воно може закінчитися для першого разу, оскільки в провінції розташована престижна тридцатикилометровая смуга пляжів Вілласіміус. Череда готелів, пляжів в оренду, пляжних закладів і СПА-центрів здається нескінченною: навіть тижневий відпочинок сприймається як коротку мить.

    Гольфо дельї Анджелі і всі прилеглі пляжі в літню пору перенаселені туристами, а вибрати готель в останню хвилину - нелегка справа.

    Рекомендуємо пляжі Маддалена (Капотерра), Кала Моска (Кальярі), Поетто (Кальярі), Каннезіза (Маракальгоніс), Дженн'e Марі і Соланас (Сінна).

    Піднімаємося вгору по східному узбережжю Сардинії. За нашою спиною Вілласіміус, а нас гостинно зустрічають тубільні пляжі Рив'єри Коста Рей в районі Кастіадас. Всього - 25 пляжів рідкісної краси і на будь-який смак. Згадаємо лише деякі: Дель Ризо (Вілласіміус), С. Джуста (Кастіадас), Коста Реї (Муравера), Пунта Молентус (Вілласіміус) і Кампус (Вілласіміус).

    пляжі Ольястра

    Провінція Ольястра розташована в самому серці Східної Сардинії. Місто стало самостійної провінцією у 2005 році. На відміну від західного узбережжя острова, пляжі Ольястра не так переповнені туристами, проте, на думку фахівців, їх природна краса, гірські хребти, що спускаються до моря, і затишні незаймані бухти не мають суперників на острові.

    Основні пляжні курорти в провінції: Барісардо, Баун, Доргалі, Кардеду, Гайрі, Лотцораі, Тертенія, Тортолі, Арбатакс.

    пляжі Нуоро пляжі Нуоро

    Завершуємо наше віртуальне відвідування пляжної Сардинії морськими курортами в провінції Нуоро. Ми піднімемося вгору по східному узбережжю острова, там, де розташовані міста Доргалі, Орозо, позаду і Сініскола. Рекомендуємо вам взяти в прокат автомобіль на пару днів: пейзажі в цій зоні радують око, а любителі морської фотографії знайдуть безцінний матеріал для зйомок. Сім'ям з маленькими дітьми, слідом за італійськими педіатрами, радимо пляжі Орозо - вони найбільш безпечні для малюків.

    Як дістатися до Сардинії

    До Сардинії, за вашим вибором, можна дістатися по повітрю або по воді. Основні аеропорти острова (сайти, розкладу і авіакомпанії):

    Південь Сардинії - аеропорт Кальярі

    Захід Сардинії - Альгеро

    Північ острова (Смарагдовий берег) - Ольбія

    У кожному аеропорту ви можете орендувати автомобіль. Представлені такі відомі оператори з прокату автомобілів, як Hertz, Europcar, Eurorent. Можете скористатися послугами громадського транспорту або таксі, щоб дістатися до курорту. У провінції Ольбія-Темпіо в літній період є пряма автобусний зв'язок з основними містами Коста Смеральда.

    Пороми відправляються з Ліворно, Пьомбіно, Сівітавеккіа, Генуї, Неаполя, Палермо і Трапані (Сицилія). Транспортні компанії: Tirrenia, Sardinia Ferries, Moby Lines, Grimaldi.

    Готелі в Сардинія

    Сардинія тури - це незабутня поїздка на мальовничий курорт з великою кількістю пам'яток. Сардинія - це курорт, де мріяв побувати практично кожен турист. З кожним роком, тури на цей курорт завойовують все більшу популярність серед любителів подорожувати і не дивно, що велика кількість туристів все частіше набувають горящі путівки, Сардинія - гостинний курорт. Сардинія наповнений атмосферою привітності та теплоти, і завжди готовий запропонувати своїм гостям безліч чудових місць для екскурсій, відпочинку та туризму. Тому багато туристів, замовивши один раз гарячі тури і Сардинія назавжди залишиться з вами! Купуючи тури, ви отримуєте відмінну можливість отримати насолоду від всіма перевагами цього чудового курорту. Якщо ви хочете приємно провести час, тури на курорт стануть воістину відмінним вибором.

Новости