Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій "Імеретинський" Сочі Імеретинський бухта

Район: м Адлер

Розташування: Комфортабельний санаторій на території однойменного курортного комплексу. Новітнє обладнання, меблі та предмети інтер'єру високої якості, велика територія з багатою інфраструктурою, спільної з курортним комплексом "Імеретинський", на відстані пішої прогулянки від Олімпійського парку. В 2 км від Олімпійського парку, в 3 км від тематичного парку атракціонів «Сочі-Парк», торгово-розважального центру «Мандарин», центрального ринку м Адлер, гіпермаркету «Магніт», в 8 км від дельфінарію, об'єднання «Адлеркурорт», аквапарку «Амфібіус», океанаріуму «Sochi Discovery World». У 5 км від аеропорту м Адлер, в 5 км від ж / д вокзалу м Адлер, в 1 км від ж / д ст. Олімпійський парк, в 3 км від центру м Адлер, в 30 км від центру м Сочі. Побудований в 2013 р Є неогороджена територія, що охороняється.

Пляж: власний, гальковий, в 400 метрах Послуги на пляжі: За додаткову плату: парасольки, шезлонги

Інфраструктура: Безкоштовно: 1 відкритий басейн - функціонує в літній сезон. За додаткову плату: 1 критий басейн. 2 бари, 2 ресторани, масажний кабінет, косметологічний кабінет, SPA центр, фінська сауна, турецька лазня - хаммам, сауна, джакузі, солярій, масажний кабінет, обгортання, шоколадне обгортання, обгортання мікронізованими водоростями, стоун терапія. Спорт: тренажерний зал, спортивний зал, басейн, фітнес-центр

Медичний профіль лікування: Серцево-судинна система - система кровообігу, Хвороби кістково-м'язової системи - опорно-рухового апарату, Хвороби органів дихання, хвороби нервової системи

Лікувально-діагностична база: Природні лікувальні чинники: Клімат. Місцева лікувальна грязь. Діагностика: Кардіографія: електрокардіографія - ЕКГ. Лабораторні методи. Функціональна діагностика: реовазографія - РВГ, спірометрія.

Основні профілі лікування: Кінезотерапія: масаж, лікувальний масаж, мануальна терапія, масаж сегментарний. Водолікування: мінеральні ванни "Мацеста", радонові ванни, скипидарні ванни - капилляротерапии, підводний душ-масаж, йодо-бромні ванни, бішофітні ванни, сірководневі ванни, бальнеотерапія, лікувальні ванни. Теплолікування: озокеритолікування, Нафталанолікування. Грязелікування: грязьові аплікації. Натуротерапия: кисневі коктейлі, гірудотерапія, фітотерапія. Системи фізичного оздоровлення: скандинавська ходьба, лікувальна фізкультура. Фізіотерапія: ультразвукотерапія, КУФ - короткохвильовий ультрафіолет, КВЧ-терапія, лазеротерапія, магнітотерапія. Інші види лікування: інгаляції. Голкорефлексотерапія. Електролікування: СМТ-терапія, ТЕС - електростимуляція, діадинамотерапія ДДТ, ампліпульстерапія. Озонотерапія. Фахівці: иглорефлексотерапевт, кардіолог, невролог, педіатр, терапевт, гирудотерапевт, травматолог-ортопед.

Лікувальна база розташована в "Парковому кварталі", корпус 8.4.

Розміщення: Розміщення гостей санаторію проводиться в "прибережному кварталі" Імеретінського курортного комплексу, в двох 7-поверхових корпусах

2-місний стандарт - макс. 2 чол., 28 кв. м, Wi-Fi, супутникове телебачення, кондиціонер, душ / ванна, туалет, холодильник, балкон, сейф, телефон, 1-спальні / 2-спальне ліжко.

2-місна 1-кімнатна студія - макс. 2 + 1 чол., 40 кв. м, Wi-Fi, супутникове телебачення, кондиціонер, душ / ванна, туалет, холодильник, балкон, сейф, телефон, 1-спальні / 2-спальне ліжко. Доп. місце - диван, може бути встановлений без обмеження за віком.

Сервіс: Прибирання щодня, зміна білизни - раз на 3 дні, зміна рушників - раз в 3 дня

Корпоративні заходи: П'ять залів різної конфігурації від 50 до 600 кв. м, які підходять для будь-яких подій: від невеликого засідання до багатофункціональної конференції, святкового банкету або презентації в готелі "Імеретинський". Послуги: організація кава-брейків, організація банкетів, організація фуршетів, бізнес-центр, корпоративні вечері.

"Флагман": Великий конференц-хол "Флагман" зручні меблі для розсадження різного типу, окремими зонами для харчування, сучасним обладнанням для проведення заходів різного формату. Особливу відмінність даного залу - можливість трансформації в 4 незалежні обладнані аудиторії на 140 учасників кожна.

"Фрегат": Зал для нарад "Фрегат" - строгий і елегантний інтер'єр з панорамними вікнами і видом на узбережжі Чорного моря забезпечать успіх ділової зустрічі формату "круглого столу" на 12 осіб.

"Бриг", "Лінкор", "Галеон": Зали для ділових зустрічей. Призначені для невеликих зборів до 40 осіб. Три незалежних залу-трансформера можуть об'єднуватися в різних варіаціях місткістю до 120 учасників.

Анімація: анімаційні програми

Послуги: автостоянка, що охороняється, банкомат, виклик таксі, екскурсійне бюро, пральня - прання і прасування одягу, хімчистка одягу, камера схову, пандус, візова підтримка, послуги консьєржа. Безкоштовно: Wi-Fi

Розрахунковий час: Згідно з умовами тарифу

Діти: Без обмежень. До 5 років дитина без місця може розміщуватися з батьками в 2-місному номері безкоштовно, з харчуванням за типом харчування основних місць. Дитяче ліжко - за запитом. Лікування дітей: з 12-ти років. Послуги для дітей: дитячий майданчик, дитяча анімація, дитяче ліжечко, дитячий клуб, дитяча дискотека. Безкоштовно: дитяче ліжечко. За додаткову плату: послуги няні

Харчування: без харчування

У вартість входить: проживання

Необхідні документи: Путівка, паспорт чинний загальногромадянський або закордонний паспорт; на дитину до 14 років - свідоцтво про народження, поліс обов'язкового медичного страхування для кожного учасника поїздки, для дітей довідка про епідемокруженіі, а також довідка про щеплення. Діти з супроводжуючим повинні мати при собі нотаріальна згода від батьків. Для лікування - санаторно-курортна карта або виписка з історії хвороби, висновок фахівців за профілем захворювання.

Адреса: м Сочі, Адлерский р-н, Морський бульвар, д. 1

Проїзд: Від аеропорту м Адлер автобусом або маршрутним таксі №135 до ТЦ «Нове століття», далі автобусом №№124, 124с до ост. «Парк« Південні культури ».
Від ж / д вокзалу м Адлер автобусом №125 або маршрутним таксі №117, 134 до зуп. «Парк« Південні культури »; або електропоїздом до ж / д ст. Олімпійське селище, далі пішки.

D.

D

Новости