Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

САНАТОРІЇ І ПАНСІОНАТИ СЕВАСТОПОЛЯ

  1. САНАТОРІЇ І ПАНСІОНАТИ СЕВАСТОПОЛЯ

САНАТОРІЇ І ПАНСІОНАТИ СЕВАСТОПОЛЯ

У Севастополі є хороші оздоровчі комплекси (санаторії і пансіонати), доступні за ціною для звичайних громадян. Незважаючи на те, що здравниць в Севастополі істотно менше, ніж наприклад в Євпаторії або Саках, вони заслуговують на увагу. Розглядаючи варіанти оздоровлення вибирайте ті санаторії та пансіонати в Севастополі, які знаходяться на березі моря.

У Севастополі санаторії та пансіонати для оздоровлення пропонують різні послуги і звичайно ж цілюще кримське повітря. Тутешні здравниці знаходяться в екологічно чистих районах Севастополя. На їх територіях розташовані парки з унікальною південною рослинністю, деревами та чагарниками, що виділяють лікувальні елементи, які корисні для дихання.

З найбільш відомих санаторіїв і пансіонатів Севастополя слід виділити наступні:

1) Курортний комплекс "Аквамарин", який розташований в центрі міста-героя Севастополя, поряд із знаменитим пляжем «Омега», серед красивої зеленої рослинності Парку Перемоги. "Аквамарин" - комфортабельний комплекс, який пропонує лікування за загальним оздоровчого профілю. У його медичному центрі можна пройти процедури грязелікування, витягування, інгаляцій і озонотерапії. У курортному комплексі проводять ультразвукову діагностику і складні косметичні процедури. Санаторний комплекс працює цілий рік.

2) Оздоровчий санаторний комплекс "Альбатрос" розташований на вулиці Челюскінців в Севастополі. «Альбатрос» включає кілька різних установ: готель, власне санаторій і дитячий табір. Відпочивальники тут розміщуються досить комфортно: в 1-й 2-місних «стандартах», «напівлюкси» і «люксах».

3) Пансіонат «Піщаний берег» розташований в курортній зоні міста Севастополя - «Любимівка». Розташований пансіонат "Піщаний берег" в екологічно чистому місці і всього в 15 хвилинах морського шляху через бухту від історичного центру міста Севастополя. Пансіонат складається з окремих котеджів, розташованих в тіні дерев і двох затишних сучасних корпусів. Одночасно пансіонат може прийняти до 140 відпочиваючих в номерах різної категорії і комфортності.

4) Пансіонат «Мис Айя» знаходиться в бухті Ласпі, що в передмісті міста Севастополя. Особливістю цього місця є унікальний рослинний комплекс з переважанням хвойних і ефіроолійних рослин, які роблять тутешнє повітря особливо цілющим. Відпочиваючих розміщують у багатоповерховому корпусі і в декількох затишних будиночках на території пансіонату. Лікувально-оздоровча база пансіонату включає: кабінет функціональної діагностики, процедурний кабінет, салон масажу, кабінет фізіотерапії. Оздоровленню допомагає також відмінна тутешня сауна з басейном. Лікувальним профілем пансіонату є різні захворювання ніг.

5) Пансіонат «Пісочна бухта» знаходиться на березі Пісочній бухти в закритій паркової території площею близько 4 га. Відпочиваючі в курортно-оздоровчому комплексі «Пісочна бухта» постійно вживають такі епітети для опису тутешній території, на якій розташований пансіонат: дуже красива, затишна, чудова.

6) Пансіонат «Ізумруд» знаходиться на самому березі Чорного моря в дуже красивому куточку Криму в Ласпинской бухті в 30 км від міста Севастополя. Пансіонат «Ізумруд» просто потопає в субтропічній рослинності, а недалеко від нього розташоване знамените урочище «Батіліман» з дивовижною реліктової ялівцевим гаєм і найдавнішими грабовими деревами. З цієї причини повітря тут завжди просякнутий прекрасними цілющими ароматами.

7) Пансіонат з лікуванням "Омега" знаходиться на західному березі бухти Омега в екологічно чистій зоні відпочинку міста Севастополь. Пансіонат має свій обладнаний пляж і басейн з морською водою. Лікувальний профіль - захворювання легенів, серцево-судинної, нервової та опорно-рухової систем.

8) Пансіонат "Севастополь" знаходиться на березі бухти Омега, одного з найпопулярніших місць відпочинку севастопольців. Пансіонат "Севастополь" користується заслуженою популярністю, а зручне його розташування дозволяє гостям насолоджуватися морем і проводити відмінно час.

9) Пансіонат "Байдари" - невеликий приватний пансіонат в Криму. Знаходиться в Байдарській долині, яка оточена мальовничими кримськими горами.

10) Оздоровчий комплекс "Чайка" знаходиться в 45 кілометрах від Севастополя на південно-західному узбережжі Криму в урочищі Батіліман, біля від Фороса. Це один з найбільш мальовничих куточків Криму.



Детальніше про відпочинок в Севастополі дивіться на сторінці курорти Севастополя: санаторії, пансіонати, готелі

Новости