Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Острови Пхі-Пхі, Таїланд: пляжі, готелі, тури, ціни.

Острови   Пхі Пхі Таїланд   , Оточені теплими смарагдовими водами і м'яким білим піском, здобули славу одного з найкрасивіших місць на нашій планеті Острови Пхі Пхі Таїланд , Оточені теплими смарагдовими водами і м'яким білим піском, здобули славу одного з найкрасивіших місць на нашій планеті. Розташовані в Андаманському морі, географічно вони входять до складу провінції Крабі і займають загальну площу близько 42 км². В архіпелаг Таілнад Пхі Пхі входить шість унікальних скельних островів, гордо піднімаються над морською безоднею. Найбільший з них - Пхі Пхі Дон пропонує все для комфортного ідеального відпочинку - неймовірної краси чисті пляжі, відмінні готелі, вулицю, де зосереджені бари, кафе, магазини і дайвінг-центри. На острів Пхі Пхі Таїланд приїжджають в якості одно- і дводенної екскурсії з острова Пхукет і провінції Крабі (час у дорозі на швидкісному катері - 2,5 - 3 години), а також на весь період відпочинку, що підходить молодятам, дайверам і цінителям абсолютного усамітнення. Кращий час для відвідин острова Пхі Пхі Таїланд - листопад - квітень, в решту часу над островом нависають хмаринки, йдуть дощі і штормить море.

Найкрасивіше місце островів Пхі Пхі - бухта Майа Бей, розташована на острові Пхі Пхі Лей і придбала величезну популярність після зйомок фільму «Пляж» з Леонардо Ді Капріо в головній ролі Найкрасивіше місце островів Пхі Пхі - бухта Майа Бей, розташована на острові Пхі Пхі Лей і придбала величезну популярність після зйомок фільму «Пляж» з Леонардо Ді Капріо в головній ролі. Туристи, які прибувають на архіпелаг, вважають своїм обов'язком відвідування цієї неймовірно барвистою бухти і тому, на пляжі Майа завжди багато човнів і туристів. По дорозі до цього місця туристи також відвідують пляж мавп, неймовірні карстові гроти і відокремлені нежилі пляжі.

Для більшості туристів головною метою поїздки на острови Пхі Пхі Таїланд стає дайвінг, так як всі острови Пхі Пхі скельні, з великою кількістю підводних печер і стрімких скель. Місць для занурення в акваторії Пхі Пхі дуже багато, деякі з них підходять новачкам, але переважна більшість з них ідеальні для досвідчених дайверів. У гарну погоду видимість води в деяких місцях досягає 30 метрів, а крім коралових рифів, під водою знаходяться кілька затонулих поромів, ланцюги печер і глибокі-глибокі гроти. У водах біля островів Пхі Пхі можна побачити скатів, тунця, барракуд, мурен, черепах, окунів, риб-клоунів, а іноді і леопардових, китових і тигрових акул!

Пхі Пхі Дон (Phi Phi Don) - це головний острів архіпелагу Пхі Пхі, на якому живуть самі тайці і зупиняються гості островів. Пхі Пхі Дон (Phi Phi Don) - це головний острів архіпелагу Пхі Пхі, на якому живуть самі тайці і зупиняються гості островів Географія його унікальна: він складається з двох бухт, з'єднаних між собою вузьким перешийком землі, який і вважається центром Пхі Пхі Дона, а більшу частину острова займають непрохідні джунглі. У північній частині острова є більш тихі, відокремлені пляжі з невеликою кількістю готелів рівня вище середнього. Такі бухти ідеальні для романтичного відпочинку, так як крім самих готелів і білосніжних первозданних пляжів навколо немає нічого, крім джунглів. Примітно і те, що транспортний пересування налагоджено не по острову, а навколо нього - на місцевих довгоносих човнах. Що стосується розваг, то на Пхі Пхі Дон, постійно проходять пляжні вечірки з fire-шоу і танцями на піску, також є кілька диско-клубів.

Новости