Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Олюденіз - одне з найкрасивіших місць Туреччини

  1. Поділитися в соц. сетях3>

Туристи, які обираються строком на відпочинок до Туреччини, вважають за краще їхати на розрекламовані курорти, які у всіх на слуху

Туристи, які обираються строком на відпочинок до Туреччини, вважають за краще їхати на розрекламовані курорти, які у всіх на слуху. Анталія, Мармарис, Кемер, Белек, Фетхіє і їм подібні місця в високий сезон просто переповнені мандрівниками з різних куточків світу і з Росії, зокрема. Однак, поза списком топові місць відпочинку знаходиться маса чудових бухт, пляжів і локацій для відпочинку, які готові дати фору розкрученим курортам. Одне з них - бухта Олюденіз, розташована в півгодини їзди від містечка Фетхіє. Головна перевага цього курорту полягає в його різноплановості. З одного боку, це національний парк, особливо охороною природна територія, багата еко-стежками. З іншого боку, це селище, де можна знайти готель на будь-який смак і гаманець: від недорогих готелів для самостійних мандрівників до сучасних Резорт, де в кожному номері є кондиціонер, пластикові вікна , Телевізор та інші блага цивілізації.

Крім того, Олюденіз прекрасно підходить для прихильників активного способу життя. Завдяки тому, що він розташований серед високих гір, його облюбували парапланеристи. Щодня над Олюденіза відбуваються сотні стрибків на які планують парашутах. На пляжі навіть є спеціальна зона для приземлення таких спортсменів. Послугою можуть скористатися не тільки досвідчені параглайдери, а й новачки. Місцеві туристичні компанії за додаткову плату надають таку можливість.

Лазурне море і чисті пляжі

Більшість туристів, хоча б один раз відвідували цей курорт, залишаються в нескінченному захваті від нього і завжди прагнуть приїхати ще. Причин тому багато: від дружнього місцевого населення і дуже смачною турецької кухні, пропонованої в ресторанах Олюденіза до чудової природи, що настроює на релакс і відпочинок. Даний селище недарма визнаний одним з найбільш фотографованих в околицях Фетхіє. Колір моря в його бухті просто казковий: бірюзово-синій, як на картинках. На заході сонце сідає прямо в море, фарбуючи небо в рожево-помаранчеві тони. Навколишні курорт гори, порослі зеленим оксамитом чагарників, часто затримують негоду, тому число сонячних днів в році в цьому місці просто колосальне. Плюс - місцеві піщано-галькові пляжі характеризуються високим ступенем чистоти, наявністю всіх благ цивілізації. Відпочивати в Олюденіз з другою половиною, сім'єю або друзями буде весело і цікаво!

Поділитися в соц. сетях3>

Рекомендуємо:

Завантаження ...

Новости