Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий рік в Анапі

  1. фотографії
  2. Схожі матеріали:

Дивовижний все-таки до фантастики наш всеросійський курорт, який з кожним роком стає все більш відомою і в зарубіжному світі - візьмемо, наприклад, грудень минулого року. На календарі - його половина. У Томську не змогли через сорокаградусних морозів посадити літак. У Новосибірську, Омську, Барнаулі .... ледь рятуються від такої ж страшної холоднечі. Вся Європа завалена високими кучугурами, і застигла в пробках. А в Анапі в цей час висадили на клумби в центрі та інших районах міста 86 тисяч віола. Вони вже прижилися, і радують перехожих жовтими і блакитними голівками. Такий казковий сюрприз "зеленбудівці" піднесли городянам до Нового року - Віола не страшні слабкі заморозки, а в першій половині грудня термометр показував тільки плюсову температуру, іноді видаючи на радість людям "літні вікна", коли було тепло до десяти і більше. Газони були сповнені смарагдовою трави, в деяких палісадниках ще відцвітали хризантеми, погойдувалися на вітрі бутони свіжих троянд. Ось такі чудеса!

Анапі

Жителі міста Анапи з нетерпінням чекають новорічних свят. У центрі міста на Театральній площі встановлюють головну міську ялинку, навколо якої в новорічну ніч молодь зустрічає перші хвилини нового року.

фотографії

Проте в Анапі вже видно і справжні символи й атрибути наступаючого Нового року (за східним календарем - чорної змії). Першу ялинку нарядили ще в листопаді перед культурно-розважальним комплексом "Червона площа". Таких в Краснодарському краї - лічені одиниці, і вони добре відвідуються не тільки тому, що тут багато десятків магазинів з найрізноманітнішим асортиментом, а й кінозали, кафе і ресторани, зали ігрових автоматів для дітлахів. В оформленні, асортименті сьогодні в "Червоній площі" переважає новорічна тематика.

красуні   ялинки   значних розмірів з'явилися на Театральній площі, перед Міським театром
красуні ялинки значних розмірів з'явилися на Театральній площі, перед Міським театром. Блищать вони іграшками та гірляндами у "Миру кіно", перед великими і малими магазинами, ресторанами, готелями, від парадних під'їздів яких перехожих вітають червонощокі Діди-морози і Снігуроньки в сріблястих блакитних сукнях, посипаних сніжинками. Городяни вже про запас запасаються шампанським, своїми і заморськими фруктами, щоб особливо не бігати по магазинах перед самим новорічним святом. На жвавих перехрестях їм пропонують за цілком доступною ціною лісових красунь, штучні ялини і найрізноманітніший набір блискучими всіма відтінками веселки іграшок.

На жвавих перехрестях їм пропонують за цілком доступною ціною лісових красунь, штучні ялини і найрізноманітніший набір блискучими всіма відтінками веселки іграшок

Новий рік - це більше сімейне свято. Тому найчастіше його зустрічають за святковим столом у колі рідні. Але все одно після перших тостів і поглинання олів'є і іншої смакоти багато спрямовуються на Театральну та інші площі, де їх чекають і Діди-Морози, і Снігуроньки, і веселі хороводи, і караоке - чого тільки не придумають масовики-витівники для своїх святкових програм!
Ну, а що ж безпосередньо курортники, гості міста ?! І вони без уваги не залишаються. В санаторіях , Пансіонатах, будинках відпочинку розробляються свої сценарії зустрічі Нового року. І в них накриваються святкові столи. І тут до вбраної в карнавальні костюми публіці приходять Діди-Морози та Снігуроньки, які організовують хороводи навколо ялинок. Щасливчики, які відзначилися особливою вигадкою у виготовленні карнавальних костюмів, виконанні конкурсних номерів отримують несподівані призи і подарунки. Веселощі, пісні, танці, сміх тривають до самого ранку, а після короткої перерви на відпочинок поновлюються знову і знову. Адже потім слід Різдво, а самі новорічні канікули як для дітей, так і для дорослих тривають цілих десять днів!
Але ось ви гість Анапи. Однак не придбали путівки в одну із здравниць. У місті у вас немає ні друзів, ні просто знайомих, та й зупинилися тут, знявши кімнату в приватному секторі або в готелі. Що - вам так і доведеться нудьгувати? Нічого подібного! Готелі, кафе, ресторани ще задовго до настання Нового року розробляють свої спеціальні програми з організації свята для всіх бажаючих. Це можуть бути і корпоративні вечірки. Та й просто ваш індивідуальний візит, який дасть вам можливість за святковим столом знайти нових друзів, подруг і в їхньому товаристві відзначити Новий рік не гірше, ніж серед рідних, яких ви залишили на час.
Вас зачарує, наприклад, новорічний вечір в " Мабі "- нічному кафе-клубі, який практично з дня його відкриття став одним із брендів курорту. Знаходиться клуб поруч з морем. Перебуваючи в ньому, ви навіть зможете почути шум накочувалися на берег його хвиль. За своєю архітектурною формою будівля нагадує стрімко мчить по водній гладі корабель - з палубами і ілюмінаторами. Всередині його - неповторний затишок і європейський шик. Нудьгувати вам тут не дадуть навіть в звичайний вечір. Ну, а що вже тут говорити про новорічному! Вишукані страви відомих в світі російської та інших кухонь, вина різних світових марок і вже тих, хто знаходить широку популярність кубанських, запрошені добре відомі в краї і країні ді-джеї - ви будите зачаровані новорічним вечором в "Мабі!". Втім, як і в інших кафе-клубах і ресторанах - "Наутілус", "Імперія", "Арбат" , "Святоша Віллі", "Океан", "Ковчег" і ін. Незабутнє враження справить на вас новорічний феєрверк - грона і фонтани кольорових вогнів будуть довго розцвічувати нічне небо, яскраво відбиватися в морських водах, до сну після свята ви відійдете щасливим і умиротвореним .

  • Він один з центрів п'яти курортних зон Краснодарського краю, який затишно розташувався уздовж Чорноморського узбережжя.

  • Червень Анапі особливо корисний жителям півночі - і температура повітря сприятлива, сонце поки що не палить, і тепла вода - одне задоволення.

  • Великі Кавказькі гори є по суті своїй дві гірські системи - Великий і Малий Кавказ в Євразії. Простяглися вони більш, ніж на 1100 кілометрів з півночі-заходу на південний схід.

  • Вересень прийшов, але погода не готова слідувати календарем. Потихеньку спав виснажливий спека, але це почалося ще в серпні. Температура зупинилася на + 20 ... + 22, вночі +18.

Схожі матеріали:

Помітили помилку або неактуальну інформацію? Будь ласка, повідомте нам про це

Будь ласка зачекайте...

Ну, а що ж безпосередньо курортники, гості міста ?
Що - вам так і доведеться нудьгувати?

Новости