Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Крим Новий Рік 2017: програми і тури

  1. Тенденції нового часу
  2. Де буде все рух?
  3. Скільки коштує Новорічна програма?
  4. Що нас чекає або дайте програму вечірок
  5. Номер на Новий рік
  6. Новорічні пакети
  7. А якщо хочеться чогось незвичайного?
  8. Ось це «Літо»
  9. «Гра престолів», але не по телевізору
  10. Чарівно і бюджетно!
  11. Чисто з нашого досвіду

Друзі, всім привіт!

На носі новорічні свята і весь Крим заметушився в переддень головною ночі року. Кращі уми і маркетингові дослідники закінчують компонувати свої програми і переходять до підготовки залів, а досвідчений користувач новорічної движуху втрачається в пошуках потрібних йому варіантів.

Святковий хаос і ажіотаж когось приводить в трепет, а кого-то в жах.

У цій статті ми спробуємо розібратися які ж є варіанти проведення новорічної ночі і жителів півострова і його гостей і скільки вся ця тяганина буде коштувати.

Отже, Крим Новий Рік 2017. Поїхали.

Тенденції нового часу

Хочу зауважити, що в порівнянні з минулими роками кількість закладів, що пропонують свої варіанти проведення новорічної ночі значно збільшилася. Як і повз стандартних раніше «Ореанди», «Ялти-Інтуриста», «Аквамарина», «Олександрії», «Пальміра Палас» і «Порту Маре» зараз на слуху маса інших об'єктів, який підтягся свій сервіс до іменитих законодавців тренда в кримському відпочинку.

Сьогодні провести свій вечір зі смаком і гідної вечіркою можна в курортному клубі «Дачі» в Алушті, СПА-готелі «Лівадійський», ялтинському готелі «Левант», євпаторійському «Озеро Сновидінь» і коктебельському готелі «Літо».

Сьогодні провести свій вечір зі смаком і гідної вечіркою можна в курортному клубі «Дачі» в Алушті, СПА-готелі «Лівадійський», ялтинському готелі «Левант», євпаторійському «Озеро Сновидінь» і коктебельському готелі «Літо»

Значно активізувалися в цьому році санаторії, які в поєднанні з зимовим проживанням пропонують тепер і новорічні вечірки. Хороші умови сьогодні афішують санаторій «Батьківщина» (колишня «Україна»), санаторій «Дюльбер» і санаторій «Айвазовське».

Шоу програма в першому і другому коштує 5000 рублів на дорослого, а ось в «Дюльбері» і того менше, всього лише 3000 рублів. Проживання в кожному з них розраховується, як прийнято в санаторіях, за 1 людину на добу і коштує 1700, 2100 і 4600 рублів з людини відповідно в новорічний період.

Варто відзначити ще й санаторій «Нижня Ореанда», який знаходиться на околиці Ялти і за максимальними розцінками практично не відрізняється від санаторію «Батьківщина».
Варто відзначити ще й санаторій «Нижня Ореанда», який знаходиться на околиці Ялти і за максимальними розцінками практично не відрізняється від санаторію «Батьківщина»

Де буде все рух?

Як завжди, епіцентром боротьби за клієнта на Новий Рік стане Ялта і Алушта. Тут найбільша концентрація новорічного руху, а також готелів і пансіонатів, які організовують їх.

Але і більш віддалені ділянки півострова намагаються не відставати від лідерів.

І, практично в кожному місті ви знайдете гідного представника, який організовує вам свято не гірше помпезного ПБК. Правда, чи вийде дешевше, я не впевнений.

В Євпаторії задає тон Нового року пансіонат «Озеро Сновидінь». У Севастополі рулити святом буде як завжди комплекс «Аквамарин». У Місхорі всіх здивувати ціною і шиком буде намагатися готель «1001 ніч». У Малореченськом скликати новорічний саміт береться вілла «Арго». А ось в Партеніті зіткнутися два готелі з однієї «ваговій категорії» «Норд» та «Маджестик».

Скільки коштує Новорічна програма?

Отже, середня ціна, як і в попередні роки, 5000 рублів на дорослого і близько 3000 рублів для дитини.
Вельми здивували в цьому році дроблення цінника на кілька категорій дітей. Дітям з 12 до 18 років, в принципі, дають вже зовсім мінімальну знижку, тоді як до 12, як правило, це 50% від дорослого квитка.

У деяких закладах пішли далі і розділили дітей аж на 4 категорії, діти до 4-х років, діти до 12 років, з 12 до 14 і з 14 до 18 років.

У деяких закладах пішли далі і розділили дітей аж на 4 категорії, діти до 4-х років, діти до 12 років, з 12 до 14 і з 14 до 18 років

Також дивіться уважно меню новорічної вечірки. Частенько зустрічається, що алкоголю там просто немає, або включений лише вітальний келих шампанського. Ну а те, що в гідних закладах Криму пляшка шампанського сміливо може перевалити за 1000 рублів - це не секрет.

Вечірки будуть проходити як в ресторанах, розташованих в готелях, де ви можете і переночувати, так і в звичайних міських ресторанах без будь-яких примусів до проживання.

Наприклад готель «Олександрія» в Каціевелі і «1001 ніч» в Місхорі, доступ до столу можна буде оплатити лише при бронювання проживання від 2-х діб.

А ось, наприклад список ресторанів Севастополя, де ви зможете відвідати новорічну програму:

  • «Доброго Кафе» (тільки для батьків з дітьми) - 5000/1200 рублів;
  • Ресторан-кабаре «Париж» - 5000/2500 рублів
  • Ресторан «Баркас» (тут просять приходити без дітей) - 6000 рублів;
  • Ресторан «Піратська Харчевня» - 4500 рублів.

Гранди туріндустрії або нам можна все

Але багато готельно-ресторанні комплекси не сприймають стандартні розцінки і озвучують вартість своїх банкетів в досить таки варварських розцінки:

  • СПА-готель «Море», Професорський містечко - 12000/6000 рублів;
  • Вілла «Арго», Малоріченське - 10000/5000 рублів;
  • «Бухта Мрії», Ласпі - 12000/10800/6000 рублів
  • «Ялта-Інтурист», Ялта - 10000/5000 рублів і VIP місця по 20000 рублів
  • «Пальміра Палас», Ялта - 15000/7500 рублів
  • Красотель «Левант», Ялта - 9800/7500/5500 рублів
  • «Аквамарин», Севастополь - 3 ресторани з різними цінами 12000/6500, 8000/3500 та 6400/3700 рублів
  • «Golden», Алушта - 8000/7000 рублів

Ну і звичайно ж, особнячком виділяються 2 монстра в номінації відпочинку «все включено» - це 5-ти зіркові комплекси «Мрія» в Понизівці і «Кримський Бриз» в Парковому.

Тут ціни і новорічні пакети варто обговорювати окремо. Але в цілому, на сім'ю, відпочити тут 2 дні з новорічним банкетом буде те саме що всім вашим витратам на покупку туру в Таїланд, В'єтнам або Шрі-Ланку днів на 10.

Проживання в готелі «Мрія» в новорічний період буде коштувати від 15000 рублів за номер, причому бронювати менше, ніж на 3 доби, строго заборонено.
Додайте сюди вартість банкету 17500 - 35000 рублів залежно від віддалення від сцени і ви без калькулятора легко отримаєте громіздку суму.

Недалеко пішла від цього і резиденція «Кримський Бриз». Новорічний пакет на 2 персони буде коштувати від 131000 рублів. Проживання та банкет включені. Якщо вас зацікавила пропозиція, то краще сходіть на їх сайт і дізнайтеся, що ж ще включено в дану вартість. За моїми подання повинні бути враховані хоча б авіаквитки на Мальдіви.

За моїми подання повинні бути враховані хоча б авіаквитки на Мальдіви

Що нас чекає або дайте програму вечірок

Отже, давайте подивимося, що цікавого пропонують нам законодавці розважальної моди.

Топ-10 програм на Новий Рік 2017 Криму:

  1. В «Ореанді» нам пропонують влаштувати джазову вечірку. Енергетика внутрішньої свободи і веселощів і все таке. До ранку будете танцювати під пристрасний джаз-модерн і романтичний регтайм. Ну а в кінці вас обласкані різнокольорові спалахи салютів і феєрверків. Коротше, танці з петардами.
  2. Санаторій «Батьківщина» в цьому році святкуватиме вас захоплюючою подорожжю навколо світу. Культура народів, традиція святкування Нового року в різних країнах, циганський танці і конферансьє-батл від 2-х іконічним особистостей двох різних поколінь капітана Врунгеля і капітана Джека Горобця.
  3. Готель «1001 ніч» пустить в хід важку артилерію - жіночий струнний квартет «Класік-шоу ІНФІН» і костюмовані вистави зі світломузикою і всякими штучками. Загалом, варіант «ви тут пограйте, а ми поїмо» не пройде. Видовище обіцяють захоплюючим. Тих, кому дами в чоботях по коліно не цікаві, буде розважати лауреат конкурсу «Битва Ілюзіоніст». Загалом буде «Чарівна Ніч».
  4. У програмі від СПА-готелю «Мрія» весь упор робиться на якогось шоу-мена Домініка Джокера. На мій сором я не знаю хто це. Тому якщо що, то відписуйтеся в коментарях, щоб я так і не помер неуком.
    Акомпанувати йому будуть інші артисти, в тому числі з театру танцю імені Вадима Єлізарова.
  5. Готель «Норд» порадує своїх гостей новорічною програмою у форматі «Стиляги». Яскраво, весело і в стилі рок-н-рол. Будьте обережні, готель заявляє про застосування мультимедійних технологій і танцювальних батлів від, як висловився сам готель, «чувіха-танцівниць». Ах, так, буде працювати фотограф. Чи не прогавте))
  6. У готелі «Море» в черговий раз буде обіграна тема «Аліси в країні чудес». Основний удар робиться на «Божевільного Шляпошніков» і дитяче чаювання. На підтанцьовці шоу-балет на ходулях, акробати, ілюзіоністи. Все як в цирку! Все заради вас)
  7. СПА-готель «Лівадійський» відірветься на повну в стилі «Великий Гетсбі». Шоу-мюзикл з піснями і танцями буде розіграний прямо на ваших очах. Шик, блиск, шоу-балет і «Ми були народжені багатими! Це у нас в крові! ».
    Увага! Вхід строго по дрес-коду. Від дам чекають шпильок, хутра та блиску, а від чоловіків побільше самовладання і скрипучі черевики.
  8. «Пальміра Палас» розгорне новорічну діяльність під кодовим ім'ям «Мулен Руж». Як ви вже догодался, вас чекає інтерактивна школа танцю канкан, прям таки справжній Дід Мороз, виступ кавер-груп, ді-джей, феєрверки і балет.
  9. В «Олександрії» теж розіграють карту Королеви Черв'яків і її подруги Аліси. Не обійдеться і без всюдисущого капелюшника, загадок і Злий Королеви.
  10. Резеденция «Кримський Бриз» теж вирішила не відставати в плані запрошення зірок і запросили на новий рік французьку зірку Келлі Джойс. Королева французького джазу обіцяє виконати всі свої найкращі хіти спеціально для кримських гостей. Ну а щоб ви не встигли отямитися від щасливої ​​зустрічі на 2 січня, будуть запрошені вже британська джаз група Touch & Go. Пам'ятається років 15 назад, я давав непоганого джазу під їх гучні хіти. Але в цей раз буду змушений відмовитися))

Взагалі, щоб ознайомитися з усією програмою новорічних «передач» рекомендую сайт рождествовкриму.рф. Тут зібрані всі варіанти цікавих програм на новорічну ніч і Різдво в цьому році.

І як ми без нього раніше обходилися? Адже так зручно!

Адже так зручно

Номер на Новий рік

Ціна на новорічні свята, як завжди розподілилися по ієрархічній драбині. Складно тягнути лямку за все варіанти житла в тому чи іншому місті, але тут я озвучу своєрідний усереднений показник, який кожен зможе розширити в ту чи іншу сторону в залежності від своїх уподобань за умовами для самого відпочинку.

Отже, попереду планети, як завжди, Ялта, Алушта і Гаспра з Місхором. Цінник в Хорш готелях на Новий рік тут буде 4000 - 7000 за номер. Дешевше обійдеться Алупка, де цінник рідко перевалює за 3000 рублів.

У Севастополі апетити готельєрів поки впираються в планку 5000 рублів.

Ситуація трохи краще промальовується в Євпаторії, Судаку, Коктебелі та Феодосії. Готелі не можуть звертатися більш 2000 - 3000 рублів.

Приватний сектор в зазначених містах більш схильний до флуктуціі, тому варто шукати відчайдушно і старанно. В принципі, ціну на Новий Рік приватники намагаються встановити виходячи з річних тарифів. Багато хто не хоче здавати житло на 1-2 доби, так як розуміють, що це буде своєрідний сабантуй, після якого ще стільки ж квартиру доведеться прибирати.

Якщо ви плануєте оренду на 4-7 днів а то і більше, то сміливо торгуйтеся, поки не втомитеся. Ціни в цілому варіюються від 1000 до 3000 рублів на добу.

Не варто забувати і про Байдарську долину, де на сьогоднішній день побудовано досить багато котеджних комплексів. Номери там взагалі можуть коштувати смішних грошей, в порівнянні з узбережжям, тим більше вони просто просяться бути розділеними на 2-3 сім'ї. Так мої друзі в минулому році знімали котедж на Новий рік на 6-10 чоловік за 6000 рублів на добу.

Ми ж з сім'ї, правда на Різдво, відпочивали в добротному невеликому будиночку за 1500 рублів за сім'ю.

Ми ж з сім'ї, правда на Різдво, відпочивали в добротному невеликому будиночку за 1500 рублів за сім'ю

Новорічні пакети

Деякі готелі, плануючи новорічні заходи, відмовляються надавати житло тусующімся лише на одну ніч. Їм не цікавий повальний заїзд напередодні новорічної ночі і таке ж масове дезертирство під ранок.

Саме з цього вони пропонують клієнтом брати номери оптом. Мінімальні умови проживання у них 3 діб. В принципі, можна і більше.

Відмінність полягає в тому, що деякі готелі планують розважальну програму на весь тиждень аж до Різдва, інші ж пропонують для відпочинку лише свою інфраструкутру.

Ось деякі приклади:

  1. Пансіонат «Озеро Сновидінь», Євпаторія, пропонує новорічний пакет все включено. Тур на 3 дні обійдеться мінімум в 26000 рублів. До речі, дітей до 12 років, дозволяють проносити в номер безкоштовно. Тур на 7 ночей вже стоїть 60000 рублів.
    Незважаючи на обіцянку включити все, новорічний і включити забули. За нього доведеться платити окремо 7000/2500 рублів.
  2. Готель «Маджестік», Партеніт, створили новорічний тур в декількох варіантах. Тур на 2 ночі обійдеться 22600 рублів і 7400 рублів за дитину, на 3 дні 30000/10000 і на 7 днів 46000/14500. Хоча, якщо дитині ще не виповнилося 12 років, то з нього Божа взяти лише за банкет.
    До речі, тут на відміну від першого пансіонату, новорічна ніч вже включена у вартість. Також у вартість входить мангал-вечірка 1-го січня, фінська сауна і купання в басейні.
    Окремо банкет можна замовити за ціною 6500/4000 рублів.
  3. «Вілла Арго» в Малореченськом віддає свій новорічний тур для пари за 34000 рублів. Дитина в залежності від віку потягне своїм батькам ще на 12000 - 5000 рублів.
    Сюди включено проживання на 2 дня, новорічне свято, сніданки, барбекю-паті на 1 січня, сауна, хаммам та інші новації. Найголовніше, що вам дають безліміт на бар на всю Новорічну ніч. Дивіться не пропустіть фінал.
  4. Парк-готель «Марат» в Місхорі придумав свій варіант новорічного пакету за 50 000 рублів. 3 доби в двомісному номері «Комфорт», триразове харчування, сауна, басейн і невеликий курс лікування на вибір. За додаткове місце для дитини від 5 років просять 1900 рублів на добу.
    Так, і за банкет доведеться платити по-любому - 6000/3000 рублів.
  5. А ось гостинний двір «Князь Голіцин» в Новому Світі, хоча і не ставив ніяких умов для новорічного відпочинку, але розпланував програму для відпочиваючих аж до 10 січня. Вартість номера на добу стартує від 6000 рублів і 1200 рублів додатково за дитину. У вартість номера входить сніданок і вся щоденна програма меропріятій.Новогодній бал коштує досить недорого 3500/2800/1750 рублів для дорослих і дітей різного віку.
  6. Готель «Бухта Мрії» Ласпі надає сімейний номер в новорічний період на 3 доби від 20000 рублів. Але не дешева новорічна програма 20000/10800/6000 рублів сюди не входить.

Але не дешева новорічна програма 20000/10800/6000 рублів сюди не входить

А якщо хочеться чогось незвичайного?

Відправитися в тур

В принципі, з такими цінами на проживання в готелях Криму на Новий Рік, ідея туру стає досить привабливою. За 23000 - 26000 рублів ви отримаєте 5 повних діб активного подорожі по Криму з нічлігом і харчуванням напівпансіон. Сюди ж входять екскурсії та оплачені квитки.

За новорічний банкет, який у більшості тур-операторів пройде в Ялті, доведеться доплатити окремо близько 4000 рублів з носа.

Законодавцями моди на просторах кримського туризму, як завжди, були, є і будуть компанії Тур-Етно і Кандагар.
А ось інша кримська туристична компанія «Попутний вітер» пішла ще далі і в зазначену суму включила і новорічний банкет і навіть обіди. Їх мультиактивний тур «Новорічне диво в Криму» дійсно цікавий своєю нестандартною програмою і Новий Рік ви будите зустрічати в Севастополі.

Ось це «Літо»

Активно зустріти Новий Рік запрошує коктебельский готель «Літо». 4-х денна активна програма не дасть вас страждати все перші числа січня від непростимою, але щорічної помилки, зробленої на Новорічні свята. Квести, катання на квадрациклах, прогулянка на кораблику і битва вин Криму.

На руку гостям Коктебелю зіграє і той факт, що аквапарк «Коктебель» цього року влаштовує новорічну вечірку: караоке, салют, дискотека та конкурси.

Так ціна цього туру ближче до реальності. Номер на двох на весь період проживання буде коштувати на в районі 5000 рублів і шоу-програма на 4 дні тому числі новорічний банкет, екскурсії та трьох-разове харчування за все 11000 рублів на людину. По-моєму не погано.

«Гра престолів», але не по телевізору

У Феодосії готель Червоні вітрила розіграє козирну карту з новорічним квестом в стилі серіалу «Гра Престолів». 12 будинків, 9 випробувань, квести та конкурси - справжній інтерактивний Новий рік.
«Залізний трон» будуть хитати 12 будинків, а опівночі на 6 поверсі в видовому барі на них чекатиме бій з драконами.
Якщо ви вирішите вирушити споглядати міфічних драконів особисто, то ви повинні знати, що новорічне свято буде коштувати 7500/3750 рублів з людини, а проживання потягне на 5700 рублів на добу.

Чарівно і бюджетно!

Готель «Бастіон» в Судаку скликає новорічних тусовщиків на святкування Нового року разом з магами і чарівниками. Ельфи, феї і спадкоємці Мерліна з різних королівств демонструватимуть свої сили і здібності всю ніч на проліт, а вас будуть лікувати чаклунським зіллям і занурювати в танцювальний транс.
Загалом, готуйте ваш кращий костюм чарівника і не скупіться на збори чаклунського інвентарю. Послідовники Гаррі Потера і Гудвіна чекають вас.

Новорічний тариф на банкет в готелі «Бастіон» 4750/3325 рублів. Проживання за все від 2000 рублів за номер.

А якщо потрібно недорого?

В принципі, особливих проблем, щоб знайти варіанти святкування Нового року для «простого смертного» немає. У розрахунок, звичайно ж, не береться новорічний банкет, який як по щучому велінню практично скрізь коштує 5000 рублів з дорослою персони.
Магічна цифра, що світиться в медійному просторі не перший рік. Але, виявляється, що є варіанти і дешевше.

Ось кілька прикладів:

  1. Приватний пансіонат «Морський» в Гурзуфі.
    Новорічний банкет коштує 2300/1800 рублей, а проживання від 1500 рублей за 2-х місцевий номер
  2. «Князь Голіцін» в Новому Світі влаштовує новорічний бал за ціною 3500 рублей. Правда проживання тут дешевше НЕ назвеш від 6000 рублей за двомісний номер. Можливо, є сенс пошукаті житло около.
  3. «Санта Барбара» в Кручі, як один із законодавців святкування Нового Року в цьому приморському поселек, озвучив вартість святкового столу в 3900/1900 рублів. Номери на двох з включеним сніданком і обідом обійдуться від 3000 до 4000 рублів.
  4. Готельний комплекс «Зелений Мис» в Алупці розгорне скатерть самобранку на Новий рік за 4200/1500 рублів з людини. Номери в котеджах стартують від 2700 за сімейне розміщення.
  5. Пансіонат «Ай-Тодор» в Гаспрі недалеко пішов від середнього цінника з банкетом за 5000 рублів, зате проживання стартує від 665 рублів з людини в новорічний період.
  6. «Веселий Хотей» в Гурзуфі святкуватиме головну ніч року з цінником в 4000/1000 рублів за новорічний стіл. Вартість проживання згідно ціннику високого сезону, але можна взяти і пакет «Новорічний» за 19400 рублів на 3 доби на двох з включеним банкетом.
    Саме тут під звук працюючого генератора ми святкували перший незалежний Новий Рік Криму.
  7. Пансіонат «Кримські Зорі» в Алушті відірветься на гангстерської вечірці за ціною 3900/2500 рублів за персону. Номери стартують від 2700 рублів з включеним сніданком.

В кінці, хотілося б додати, що не дивлячись на практично рівні ціни за новорічний стіл, не всі пропозиції мають рівні умови.

Порівняйте, наприклад, варіанти від двох сусідів з Алупки «Вілли Онейро», які будуть вітати гангстерські розбірки в цю ніч за ціною 11000 рублів за двох і «Вілла Маре Неро» з російськими піснями і танцями і шоу-балетом за 4900 рублів з носа.

Порівняйте, наприклад, варіанти від двох сусідів з Алупки «Вілли Онейро», які будуть вітати гангстерські розбірки в цю ніч за ціною 11000 рублів за двох і «Вілла Маре Неро» з російськими піснями і танцями і шоу-балетом за 4900 рублів з носа

Як ви можете бачити, економія на алкоголі у вас вийти солідна. Причому варто врахувати ціну на святкові напої. Так, наприклад, в «Веселому Хотее» пляшка шампанського відпускалося за ціною 500 рублів, а ось в Кручі в «Санта Барбарі» дешевше 1200 рублів нічого запропонувати не могли.

Чисто з нашого досвіду

За своїм спостереження зауважу, що з кожним роком кількість пропозицій від готелів Криму та ресторанів зростає, а ціни залишаються на одному рівні. Що це дає нам?

Правильно, більший вибір варіантів під свій смак і гаманець.

Дуже радує, що багато готелів знаходять сили і бажання розробляти спеціальні програми під Новий рік на відміну від банальних посиденьок під новорічну промову президента і номера з перевдяганням гостей жіночі та чоловічі наряди.

Як моя особиста рекомендація, уникайте великих і безглуздих залів «а-ля їдальня» для головного свята року, адже поїсти і випити ви можете і вдома. А от створити атмосферу в таких приміщеннях ой як не легко.

А от створити атмосферу в таких приміщеннях ой як не легко

Коли ми святкували свій Новий Рік в «Веселому Хотее», то після завершення програми в ресторані готелю ми вирішили перейти в їх головний банкетний зал. У підсумку ми повернулися в нашу затишну ресторанну обстановку і зустрічали світанок там, побачивши атмосферу «заводській їдальні» в головному залі.

Як я розумію, якщо ви зважилися вийти за рамки стандартів і провести Новий Рік в захоплюючій атмосфері, то зверніться до відгуків за попередні роки.

Адже грань між «класним святом» і «посиділи-випили» часом буває дуже важко намацати.

Дана проблема не торкнеться людей, готових інвестувати великі суми в свій відпочинок. Зазвичай, готелі, що озвучують «вагомі цінники», викладаються по-повній.

Та й фрази «феєрія смаків», «сюрприз від шеф-кухаря» і «кулінарні шедеври» можуть спокусити не одну сотню шанувальників вишуканого смаку. Але, як на мене, віддавати перевагу новорічного столу в докір дії і активного відпочинку, не варто.

Особисто мені симпатизують тематичні вечірки, на які варто відправитися дружною компанією, ну принаймні з іншого сімейною парою. Тоді свято в незвичайній атмосфері вам забезпечений.

В цьому році я б вибрав чарівну вечірку в «Бастіон», Судак, активний відпочинок в «Літо», Коктебель або гангстерські розбірки в «Вілла Онейро», Алупка.

Що виберете ви? Це вже вам вирішувати.

Друзі, сподіваюся вам знадобиться моя стаття. Спочатку я не планував такий обсяг, але, як бачите наявність вибору і занурення в тему зробили свою справу.

Читайте, вивчайте, користуйтеся і вдалого і яскравого вам Нового року!

Підписуйтесь на оновлення - все найцікавіше ще попереду.

З повагою, автор блогу Віктор Коровін !

п.с. До речі, ось знайшов відомості за минулий рік. Знайомі просили розібратися - що до чого. Може і вам допоможе порівняти варіанти з роком 2017-го.

Скільки коштує Новорічна програма?
Де буде все рух?
Скільки коштує Новорічна програма?
І як ми без нього раніше обходилися?
А якщо хочеться чогось незвичайного?
А якщо потрібно недорого?
Що це дає нам?
Що виберете ви?

Новости