Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Каліфея - Родос, Греція, відпочинок на пляжі Каліфея, фото, відео та відкликання туриста

Селище знаменитий перш за все своїми термами, які збереглися з античних часів. В даний час це головна визначна пам'ятка, на яку приїжджають подивитися з усього Родосу. Варто мати на увазі, що тут можна тільки подивитися якими були термальні джерела в минулому, а посидіти в гарячій воді не можна.

Варто мати на увазі, що тут можна тільки подивитися якими були термальні джерела в минулому, а посидіти в гарячій воді не можна

Каліфея готова також запропонувати чудові пляжі, багатий підводний світ і красиву природу, недарма назва перекладається, як «прекрасний вид». Узбережжя удостоєно Блакитного прапора за свою чистоту і розвинену інфраструктуру.

Узбережжя удостоєно Блакитного прапора за свою чистоту і розвинену інфраструктуру

В цілому курорт спокійний, тут немає гучної нічного життя і т.п. Але за тусовками можна відправитися в сусідній Фаліракі , Де багато клубів, дискотек і інших розваг. Там же знаходиться і аквапарк. Їхати менше півгодини.

Каліфея - це місце, де знімалися багато кінофільми, наприклад, «Грек Зорба» або «Родоський трикутник» за Агатою Крісті.

Узбережжя складається з декількох окремих бухт, в них розташовані невеликі пляжі: Jordan beach, Oasis beach, Tassos beach, Nicolas beach. Пляжі Каліф піщано-галькові. Обладнані шезлонгами, парасольками, душовими. Поруч є кафе і ресторани. На деяких доступні розваги - водні лижі, банани, парашути, катамарани, каное, дайвінг (є і школа дайвінгу).

На деяких доступні розваги - водні лижі, банани, парашути, катамарани, каное, дайвінг (є і школа дайвінгу)

Для більш усамітненого відпочинку можна відвідати сусідні пляжі - Ладика і Ентоні Куїнна.

У термах Каліф також є обладнаний пляж.

Новости