Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Sol Y Mar Abu Dabbab 5 *. Єгипет. Марса Алам. Готель Sol Y Mar Abu Dabbab 5 * ціни / відгуки / опису / замовлення готелю :: hochuvotpusk.ru

  1. останні відгуки
  2. Форум
  3. інші готелі курорту Марса Алам

Оплатити тур ви можете готівкою рублями, за допомогою кредитної картки, за безготівковим розрахунком.

останні відгуки

всі відгуки

Форум

Re: обмеження щодо віз "" автор: sckameikin22 залишити відгук Відгуки

16.11.2012 16:56 Марина. час відвідування: травень 2012

Їздили на травневі в 2012. Перед від'їздом начиталася страшних відгуків, але даремно лякалася.
Готель своєрідний, нам дуже сподобалося, просто треба пристосуватися і до всього підготуватися. Те, що немає води в пляшках - це практика всіх готелів в Марса-Аламі. Ну так, знаючи про це, візьміть битилочку з собою ... В кулерах вода є завжди, навіть коли бари закриті.
Рейси до Марса-алам прилітають пізно - ну природно, швидше за все на вечерю не потрапите - ну так візьміть з собою щось перекусити і випити на вечір! До речі, за 10-річний досвід подорожей при пізньому прильоту нас годували (спеціально тих, хто пізно прилітає) всього в двох готелях, так що ставити готелю в претензію те, що не встигли на вечерю - це дивно.
Харчування. Дійсно, різноманітності великого, може, й ні, але те, що є - смачно (а це рідко буває). Але знову-таки своя специфіка. Фрукти на обід треба ловити в пляжному ресторані, в головному їх немає. У пляжному з 11 години випічка, морозиво, фрукти. Вино цілком пристойне.
Бари відкриті до 23 - ну да, нестандартно, але чесно кажучи, якось несильно напружувало.
Море - рифи відмінні, пляж цілком хороший, є зона без рифів з піском. Відмінний риф зліва (якщо стояти обличчям до моря) від готелю - там довго дрібно і добре освітлене. Риф біля готелю хороший, якщо відплисти подалі. На травневі спочатку була дуже холодна вода, прокат гідрокостюма 6 євро в день. На далекому рифі має сенс гідрокостюм, так як там багато холодних струменів-течій.
Територія - велика, цікава, багато квітучих пахнуть рослин.
За готелем дике рифове узбережжі, по котрому можна погуляти ввечері.
Нам пощастило з номером - дали близько до пляжу, в інших корпусах вид на море може бути як раз видом на цей дикий берег - досить своєрідно, кого-то може і напружувати.
В цілому поїздкою залишилися дуже задоволені. Готель сподобався, цілком можна туди їздити. І сама, можливо, повернуся, і друзям рекомендую

16.11.2012 16:55 дмитрий

відмінне море ... шикарний пляж ... а мінуси можна скрізь знайти ... ми туди їздили не для пошуку цих мінусів а відпочинок ми псуємо собі самі

16.11.2012 16:55 Torro (Москва). час відвідування: жовтень 2011

Їжджу в Марсу регулярно, використовуючи різні готелі для зупинки до і після дайв сафарі.
Цього разу їхав без нирялкі, очікував обіцяного агенством релаксу.
Неслеглось.
Загальні моменти - готель заточений під італійців.
Годівля ... ну м'яко кажучи без вишукувань.
Анімація - млява. Скоріше немає. Але це плюс.
Обслуговування - окрема пісня, натовпу нетямущого персоналу і дуже брудний ресторан.
Виділю момент - на відміну від більшості готелів співробітники доброзичливості абсолютно не грішать.
Черепахи на місці, правда тепер з кожним роком їх все менше.
Заповнення готелю 30-40%, не більше.
А тепер про погане:
У тій самій реліктової бухті-заповіднику, через яку я їхав, прямо на пляжі 3-4 рази в тиждень трапляється опен-ейр.
Так що якщо ви приїхали не для відвідування брудної і не охороняється єгипетської дискотеки - відразу викресліть ці ночі з відпочинку, ну відповідно і наступні дні.
Реально - скла виходять в бік бухти тряслися.
Потім нам поміняли номер - шикарний вид на море, до хвиль метрів 50-т і .... ночами знову гуркіт техно.
От якось так. Мені ситуація не сподобалася.

16.11.2012 16:53 михайло. час відвідування: грудень 2011

Відпочивали великою компанією, так як знали, що веселити себе доведеться самим з цього підготувалися. Заселили швидко протягом 30 хвилин. Номер дали з видом на басейн. Номер стандартний, як і всюди в Єгипті. Прибирання щодня, простирадла чисті, рушники свіжі. Територія готелю велика, зелена. Дуже багато місця відведено під спорт, яким правда ні хто не займається. Анімація в готелі відсутня повністю. При чому не тільки для росіян, але і для італійців, німців і т.д. Аніматорів можна побачити тільки вранці, мляво тягають свої пузатих італійські дупи і мляво запрошують пенсіонерів на зарядку. Окремо хочеться написати пляжі і море. За цим туди і їхали. Море шикарне. Присутні два рифа. Один поруч з готелем, другий ліворуч від нього. У першого багато народу тільки в начитав рифа. Отпиваешь далі краса. Вода чиста, велике різноманіття риб, корали. Єдина незручність хвилею кидає на риф. Другий просто пісня. Починається від самого берега і поступово збільшується з глибиною. Напевно які риби живуть в Червоному морі все там і присутні. Бачили мурену метра 2 довгою. Видовище незабутнє! Між цими рифами живить і годуються черепахи. Бачили за один раз до десятка. Від маленьких до 1,5 м в діаметрі. Якщо їхати з маленькою дитиною дуже хороший вхід в море. Розмовляв при вильоті з людьми відпочивали в інших оттеля, жаловальсь що не могли зайти через шторм в морі 3-4 дня з 10. Ми купалися кожен день! Так що якщо любите море, сонце, дайвінг і все що з цим пов'язано Вам сюди. Увечері оттель після 22-00 занурюється в сон. Таке відчуття, що в ньому не кого немає. Після тижня відпочинку вирішили відвідати дискотеку. Ледве знайшли. Завалили, включили музику яку хотіли, притягли бармена з верхнього бару, напоїли, до другої години ночі запалював з нами. Хочеш свята - усторой його сам! Прийшли аніматори, тупо на нас подивилися і сіли пити пиво. Один день їздили на мото Сафір. Такого я не зустрічав не де. Їхало нас всього п'ять чоловік. 4 мужика і одна дівчина. Зупинялися тільки щоб перевести дух і попити води. Після половини дороги дівчина сказала, що більше в такому темпі їхати не може. Її до себе посадив інструктор і ми поїхали далі. Так що хто любить екстрим - рекомендую. Море адреналіну! Екскурсію брали від готелю 40 $. Летіли з Марса-Алам. Виліт затримали хвилин на 30-40. Вообщем одні позитивні враження.

11.12.2010 14:50 Неллі. час відвідування: 11.2010

відпочивали з чоловіком з 13 по 24 листопада 2010 року Загалом все сподобалося, крім розселення, про що вже розповів Олександр нижче. Але і в цьому був свій позитив - готель загладжується свою провину безкоштовної водою в пляшках, фруктами і безкоштовною вечерею в ресторані A la carte.
Море надзвичайно красивий! і, слава Аллаху, ніхто не потонув. До черепахам дійсно краще плавати вранці, ми з чоловіком в 6 ранку йшли на пляж.
Їжі нам вистачало, м'яса ми не їмо, в основному овочі та фрукти - а їх в ресторані багато. З 10 годин можна попити кави з булочкою в барі біля басейну, так само в ресторані на пляжі є фрукти, булочки і морозиво. Чи не голодували))
Номер у нас був шикарний Junior Suite з видом на море, нічого не ламалося, все працювало. Прибирали кожен день, рушників вистачало.
Більшість відпочиваючих - італійці і німці, трохи поляків, були румуни, росіяни, українців небагато. В основному люди у віці - бабусі й дідусі, або сім'ї з дітьми. Молодь там сумувала, але ми не нудьгували, так як знали куди їдемо :)
Вообщем, залишилися дуже задоволені відпочинком :)

11.12.2010 14:50 Турист. час відвідування: 11.2010

Відпочивали вдвох з дружиною. Все сподобалося. Так як обидва відмінно володіємо англійською проблем взагалі ні з ким не було. Приїхали в 14-00. Відразу дали ключі від номера і віднесли багаж. Номер відмінний з видом на море на другому поверсі (тільки на морі, воно було в метрах 100 від нашого балкона) .Далі на чай 10 і 1 за багаж, більше взагалі нікому чайових не довелося давати (і ніхто не просив). Те що сталося з ображеними туристами частково пояснюється тим що до росіян ставлення складається адекватне і цілком закономірне. Причому в основному російських селять в окремій будівлі Я сказав пару слів арабською так вони нам весь відпочинок посміхалися і намагалися спілкуватися ламаною англійською. Номер прибирали кожен день. Міняли абсолютно все кожен день. А ввечері пару раз заходили і цікавилися чи все влаштовує. Територія дуже доглянута. Пляж відмінний. Їжа теж непогана. Звичайно якщо хтось хоче отримати за ті гроші які платять за тур вишукане меню, то вам не сюди. Збирайте грошей побільше. Ми голодними не сиділи (навіть навпаки).

21.11.2010 15:20 елена. час відвідування: листопад 2010

Ніколи ніколи. НІКОЛИ !!!!! не потрібно їздити в цей готель. Ну якщо тільки Ви дуже сильно хочете зіпсувати собі відпочинок. Почнемо з розселення. Купували стандартний номер на двох. Нас поселили в шикарний сімейний номер з видом на океан. Захопленню не було меж, рівно до того моменту, поки не відчинилися двері і ще одна сімейна пара не увійшла в номер. Ми дивились один на одного, потім вирішили, що сталася помилка і пішли на ресепшен розбиратися. Виявилося помилки ніякої немає, номерів вільних немає і ось все два тижні нам доведеться жити в дружному сусідстві. Все було б нічого, якби не одне, але дуже велике АЛЕ. КІМНАТИ ПРОХІДНІ !!!, щоб нам вийти на вулицю нам належало пройти через кімнату сусідів, а їм, що б пройти в туалет, потрібно пройти через нашу кімнату. Правда нас намагалися переконати, що цей варіант розміщення набагато краще того, який ми оплатили. Надалі з'ясувалося, що нам і справді пощастило, незважаючи на те, що ми з Москви, а сусіди з Києва, ми могли хоча б спілкуватися. У такі ж номери поселили німців з поляками і французів з англійцями. Але найбільше пощастило молодятам, які приїхали в цей готель на медовий місяць. Їх поселили з сімейною парою які, в цей же період відзначали свої 39 років сімейного життя. Ніякі вмовляння і пояснення, що у них медовий місяць не подіяли. З'ясувалося, згодом все дуже просто, цей готель поностью викуплений соціальною службою Італії. Так як не всі Італійці, яких відправляє на відпочинок соціальна служба, їдуть на відпочинок, що б готель не був порожній, Готель, на свій страх і ризик продає номери по другому разу. І ось в наш заїзд нам дуже не пощастило. Всі італійці, яких відправили, приїхали, ніхто не відмовився. ось так ми і стали заручниками ситуації. Причому самі співробітники готелю, без тіні збентеження нам так і пояснили, що ось вони ....... (писати як назвали італійців, дуже не хочеться) взяли все і приїхали. Ну а про все інше вже написано. хамство обслуговуючого персоналу. Дуже брудний ресторан. який і рестораном то назвати язик не повертається, в кращому випадку їдальня, совкових часів, в яку потрібно відстояти чергу. Це не жарт, на дверях стоїть офіціант, і як тільки двоє людей виходять, двох і запускають, якщо ви втрьох, то чекаєте, поки ще хто-небудь вийде. До речі про черги, вони всюди, за огірками. за яєчню, в барі на пляжі за водою. за пивом, за пепсі, в барі біля басейну те ж саме. Анімації немає взагалі, А так як готель все ще продовжує будується, то живеш практично на будівництві. Єдиний великий плюс, це піщаний вхід в море і черепахи, які там живуть, так само дуже гарний кораловий риф. Але лежаки у басейну займали о п'ятій ранку, так як їх той же бракує. І привозять натовпу туристів з інших готелів, які так само плавають в цій же бухті, через що навіть на перегляд черепах, чергу. Справедливості заради, можна відзначити, що з 5-00 до 9-00, ранку, поки не привезуть туристів, можна поплавати відносно спокійно.

23.12.2009 16:49 Ольга. час відвідування: 04.2009

Дюгонь не бачила, зате черепах розглянула у всіх подробицях. Увага, щоб зайняти лежаки біля моря, треба встати о 6 ранку. Рушники і лежаки дуже пристойні. Коли тонула моя подруга, допомагав її рятувати турист, а не рятівник готелю. Тому краще плавати в рятувальних жилетах. А через галасливих компаній на пляжі, загоряти краще в берушах. Морозиво безкоштовно, їжа на пляжі теж (гіди говорять, що за гроші). Іноді просять підписати чеки, але це Вас ні до чого не зобов'язує. На вечері немає чаю, запасіться пакетиками і заливайте окропом з кулера. Якщо номер не далеко від бару біля басейну, то можна бігати до кулера і пити чай на балконі свого номера. Персонал ледачий, повільний, тому рушники беріть самі з візків прибиральників, а столові прилади біля стійок офіціантів.

23.12.2009 16:49 Ольга. час відвідування: 11.2009

Насправді, наші (я і чоловік) путівки були в готель Кахрамана бич, прибутку ми туди в час- в другому ночі, відразу розселили далеко, номер був відмінний: величезний з виходом на терасу (2-ий поверх), на неї виходило по мимо нас ще 3 номера. На ранок ми обійшли повністю готель і тільки тоді, при денному світлі почали розуміти, що нас заселили в інший готель. Пояснюю: на цій величезній території знаходяться два готелі Кахрамана: бич 5 * (біля моря) і Гаден 4 * (долековато від моря, але це не вважається 2-а берегова). У 15год нас чекав гід, на ресепшені вияснелось, що нас таких 8 осіб, які оплатили 5 *, а за фактом виявилися в 4 *. Представник Пегаса запропонував нам всім інший готель 5 * Солімар абу даббаб в разі, якщо протягом 20 хвилин нас не розселять в законні номера, на що керівництво готелю категорично відмовилося це робити. Як нам пояснили, що дані ситуації з російськими туристами давольно часто зустрічаються, з огляду на те, що італійці у них більш бажані гості і всі номери заброньовані виключно під них. На свій страх і ризик все ми погодилися їхати в інший готель, благо він знаходився в хвилинах 15 їзди від Кахрамана.
НОМЕР:
Приїхавши в Солімар, нас відразу розселили в номери, вони виявилися не поганими і відстань до пляжу і ресторану нас в полне влаштовувало, всі номери з болконом або з терасою, ми були на першому поверсі, у ванній кімнаті місце досить, найголовніше там не була душь, а ванна! Сейф в номері, щоб він запрацював потрібно по тел. зателефонувати на ресепшен, буквально через хв 5 прийдуть і налаштують його. По телеку тільки РТР.
ХАРЧУВАННЯ:
На сніданок ми їли завжди амлет або яєчню, тому що вибору особливого не було, хто любить пластівці, завжди вони присутні, йогурти, випічки різної купа, овочі, БРИНЗА - дуже смачна, кожен сніданок вона була, я брала огірочки, помідори, листя салату, бринзу, все поливала оливковою олією.
На обід і вечерю різноманітна паста, на неї в основному і налягали. Крім цього риба, яловичина, курка, картопля (фу), овочі тушковані (стручкова квасоля - смачно, бульйончик, в клярі овочі, різноманітний рис (корічневий- смачний), десерти. За чаєм доводилося бігати в бар на ресепшені.
СЕРВІС:
обслуговуючий персонал майже не ГООР по російськи, а в цілому не поганий
ГОТЕЛЬ:
в європейському стилі, зелень є, але замало, басейн був холодний ні хто не купався, так само бар біля басейну не працював. Прям з готелю можна купити екскурсію в село бідуінам і з пляжу на квадрациклах народ і їхав. Анімації все на італійському, проходять в театрі, не варто і ходити! І взагалі, дуже багато італійців
ПЛЯЖ:
мені дуже сподобався, піщаний, поруч німого Каралли і завжди можна подивитися рибок НЕ відпливаючи далеко. Чоловік далеко запливав і там бачив черепах. Там постійно плавали дайвери, а тк ж в масках (снорлінг)
Каталися на яхті, місця відмінні, бачили морську корову поблизу.
Погода була гарна, помірно тепло.
Крім готелю вийти не куди !!! Так що не рекомендую брати більше 10-11 днів. Всі покупки на території готелю, торгувалися жорстко.

публікація відкликання

Ми будемо вдячні, якщо Ви залишите свою думку про цей готель. Для цього Вам потрібно заповнити поле "Ім'я", а в полі відкликання поділитися своїми враженнями про відпочинок в даному готелі. При заповненні поля "Ваш e-mail" з'явиться можливість зворотного зв'язку з Вами в разі виникнення будь-яких питань у відвідувачів сайту.

|
->

інші готелі
курорту Марса Алам

5 * 5 *

4 * 4 *

Наші проекти

Новости