Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Альбатрос, Геленджик - ціни, відпочинок з басейном біля моря

  1. Готель Альбатрос з басейном, ціни
  2. Відпочинок в Геленджику: розваги і інфраструктура готелю
  3. Геленджик відпочинок з басейном поруч з морем
  4. Послуги в готелі Альбатрос

Адреса: вул. Цегляна, д. 15, Архипо-Йосипівка, Росія

Показати ціни

Готель Альбатрос - це ідеальне місце для повноцінного сімейного відпочинку. Місце, де кожен може відпочити від міської суєти і домашнього побуту, насолодитися красою Кавказької природи на березі чорноморського узбережжя.

Готельно - розважальний комплекс Альбатрос включає в себе Аквапарк Смарагдове місто в селищі Архипо - Йосипівка. Комплекс включає в себе сучасні котеджі, водний парк, дитяче містечко, кафе і бари. Також на території Альбатроса знаходиться каплиця. Готельний комплекс Альбатрос в Архипо-Йосипівка - відмінне місце для проведення літнього відпочинку всією сім'єю; тут проводяться щоденні розважальні шоу для дітей і дорослих. Для дітей працює дитячий клуб Альбатрос.

Готель Альбатрос з басейном, ціни

Номерний фонд - 130 сучасно обладнаних номерів різних категорій, розміщених в шести затишних котеджах. Відчинивши свої двері для гостей у 2013 році, комплекс підтримує сервіс і гостинність на належній висоті. У всіх номерах готельного комплексу є все необхідне для комфортного відпочинку: сучасні меблі, ванна кімната; кондиціонер; телевізор; холодильник.

Відпочинок в Геленджику: розваги і інфраструктура готелю

Аквапарк Смарагдове місто унікальний тим, що при його будівництві був збережений природний ландшафт, завдяки чому на території багато дерев і зелені. У центрі аквапарку великий басейн з водними і повітряними масажами.

Навколо басейну велика зона з лежаками для любителів позасмагати або навпаки відпочити в тіні. У барі вам запропонують широкий асортимент напоїв і закусок. Гордістю аквапарку є водні гірки, деякі з них справді унікальні і здивують навіть екстремальних любителів водних розваг.

Всього на території розташовуються 11 дорослих і 10 дитячих гірок. Зона дитячих гірок оформлена у вигляді піратського корабля, який можна захоплювати або навпаки захищати за допомогою водометів! Кожен день для дітей працює розважальна програма за участю веселих аніматорів.

Геленджик відпочинок з басейном поруч з морем

Відвідування водного - розважального парку Альбатрос гостям готелю - безкоштовно. В відвідування парку входять послуги користування шезлонгами, парасольками від сонця, басейнами з прісною водою, чоловічої та жіночої роздягальнями, туалетними кімнатами і літнім душем.

На території парку знаходяться: дворівневі зони засмаги більш ніж на 1000 відпочиваючих; "Басейн Фонтанів" з глибинами від 1,1 метра до 1,5 метра; басейн "Спортивний" з глибинами від 1,8 до 2,1 метра; басейн "Дитячий" з глибинами від 0,4 метра до 0,8 метра; "Водна Річка" з глибиною 1,2 метра.

Безпека відпочиваючих при використанні басейнів забезпечують професійні рятувальники. Водний парк Альбатрос знаходиться в 20-ти метрах від моря. У вартість входить: проживання в номері обраної категорії, сніданок, інтернет Wi-Fi в зоні ресепшн; відвідування водного парку Альбатрос.

Послуги в готелі Альбатрос

  • Клуб & кафе Альбатрос
  • Місце для паркування
  • Водний парк Альбатрос (платно)
  • Пральня (платно)
  • Магазин на території
  • Місце для відпочинку
  • Дитяче містечко (платно)
  • їдальня
  • бар
  • Сейф на ресепшені
  • Розваги
  • Можна з дітьми будь-якого віку

Клуб & кафе Альбатрос   Місце для паркування   Водний парк Альбатрос (платно)   Пральня (платно)   Магазин на території   Місце для відпочинку   Дитяче містечко (платно)   їдальня   бар   Сейф на ресепшені   Розваги   Можна з дітьми будь-якого віку

Показати ціни

Новости