Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ЄГИПЕТ. Шарм ель Шейх | Червоне море Шарм ель Шейха, безвітряні бухти Шарма, готелі в Єгипті, тури в Єгипет з Алмати 2018, екскурсії в Єгипті

Залив шейхів - саме так перекладається назва одного з найпопулярніших єгипетських курортів - Шарм-Ель-Шейх. Він розташований на півдні Синайського півострова і тягнеться уздовж узбережжя. Всі шановні туристичні компанії обов'язково організовують тури в це чудове місце. А для туристів в Єгипті відпочинок на Шарм Ель-Шейх - це цікаво, незабутньо і престижно. Курорт Шарм-Ель-Шейх зародився в затоці Наама Бей - саме там можна відчути себе справжнім шейхом: відпочити по повній програмі, трохи покапризничать, випробувати повну свободу від мирських турбот.

Відпочинок в Єгипті традиційно вважається задоволенням, доступним цілий рік. Однак навіть у цій сонячній країни є період, коли відпустка може бути затьмарений вітряною погодою. Як правило, сильні вітри тут характерні для лютого-березня. Тому, плануючи поїздку на цей час, замість рівнинних Хургади і Макаді Бей краще вибрати тури в Шарм-ель-Шейх. Саме тут знаходяться безвітряні курорти Єгипту: бухти Наама-Бей, Шарм-ель-Майя і Рас-Умм-Сід. Повного затишності, звичайно, очікувати все-таки не варто, але ось сила вітру в різних регіонах Єгипту помітно відрізняється.

Найбільш безвітряними вважаються бухти Наама Бей, Шарм Ель Майя і Рас Ум Сід.

Бухта Наама-Бей

Наама-Бей - найстаріша і найбільша упорядкована частина Шарм-ель-Шейха, яка до того ж вважається неофіційним центром курорту. Однією з головних визначних пам'яток Наама-Бей є променад уздовж набережної. Тут розташовані популярні дискотеки, кафе і ресторани, численні магазинчики і сувенірні лавки. Для тих, кого цікавить молодіжний відпочинок в Єгипті, Наама-Бей прекрасно підійде.

Окремої згадки гідні нічний клуб Le Pacha (колишній Bus Stop), де, на думку відпочиваючих, танцюють найкрасивіші дівчата курорту, знамените Hard Rock Cafe, в якому можна відволіктися від арабської кухні і замовити що-небудь з американської класики, а також колоритний східний базар з традиційними товарами. За вечерею з прекрасними видами на море можна відправитися в кафе Panorama.

Іншою важливою пам'яткою Наама-Бей вважаються піщані пляжі з розчищеними від коралів входами в море, що для Шарм-ель-Шейха явище нечасте. Але в той же час пляжі бухти не розчарують і любителів підводного світу, адже трохи подалі від берега збережені прекрасні корали з їх барвистими мешканцями.

Готелі в бухті Наама-Бей

Перша лінія:

Hilton Sharm Dreams Resort 5 *Le Royale Sonesta Collection Luxury Resort 5 *Maritim Jolie Ville Resort & Casino 5 *Novotel Beach 5 *Marriott Sharm Beach Front 5 *Marriott Sharm Mountain 5 *Sonesta Beach 5 *Stella Di Mare Sharm Beach Hotel & Spa 5 *Tropitel Naama Bay 5 *Movenpick Sharm Naama Bay 5 *Oriental Rivoli 4 *Gafy Resort 4 *Dessole Cataract Layalina Resort 4 *Hilton Sharm El Sheikh Fayrouz Resort 4 *Iberotel Lido 4 *Helnan Marina Sharm 4 *New Tiran Hotel 4 *Kahramana Hotel 4 *Al Bostan Hotel 4 *

Друга лінія:

Novotel Palm 5 *Dessole Cataract Sharm Resort 4 *Noria Resort 4 *Tropicana Rosetta & Jasmine Club 4 *Sonesta Club 4 *Eden Rock 4 *Sharm Cliff Resort 4 *Falcon Naama Star 3 *Fantazia 3 *Halomy Sharm Village 3 *Naama Sun Club 3 *

Sharm Star 3 *

Третя лінія:

Xperience Kiroseiz Parkland 5 *Panorama Naama Heights 4 *

Бухта Шарм-ель-Майя

Шарм-ель-Майя - район на узбережжі однойменної бухти в південно-західній частині Шарм-ель-Шейха. Ця бухта вважається безвітряної, так як з усіх боків захищена горами. Крім того, саме тут знаходиться Старе місто з безліччю магазинів і кафе в арабському стилі, а також Старий ринок, в який за місцевим колоритом приїжджають відпочивальники з усього міста. Тут можна знайти найрізноманітніші товари: одяг, продукти, парфуми та ефірні масла, килимки, папірус і багато іншого.

Ще одним приємним бонусом Шарм-ель-Майї є справжні піщані пляжі з дуже зручним входом в море, де можна не боятися поранитися про корали або камені. Так що якщо Ви плануєте відпочинок з дітьми в Єгипті, Шарм-ель-Майя - відмінний варіант. До того ж тут є невелика гавань, звідки можна відправитися на морські прогулянки та екскурсії, в тому числі і в знаменитий національний заповідник Рас-Мохаммед.

Готелі в бухті Шарм-ель-Майя

Перша лінія:

Iberotel Palace 5 *Beach Albatros Sharm 4 *Dessole Seti Sharm 4 *

Друга лінія:

Partner Turquoise Hotel 3 *

Бухта Рас-Умм-Сід

Невелика бухта Рас-Умм-Сід знаходиться між Наама-Бей і Шарм-ель-Майя. Найбільшим надбанням даної місцевості сміливо можна назвати коралові рифи неймовірної краси, які круглий рік приваблюють сюди як початківців, так і досвідчених любителів підводного плавання. Снорклинг (підводне плавання) тут здивує навіть бувалих дайверів.

Тут є навіть дрібні печери, в які можна зануритися з інструктором, а практично при кожному готелі є власний дайвінг-центр.

Готелі в бухті Рас-Умм-Сід

Перша лінія:

Hilton Waterfalls 5 *Reef Oasis Beach Resort 5 *Renaissance Golden View 5 *Ritz Carlton 5 *Royal Grand Sharm 5 *El Faraana Club 4 *Iberotel Club Fanara 4 *

Друга лінія:

Aqua Blu Resort Sharm El Sheikh 4 *Royal Paradise Resort 4 *Sharm Inn Amarein 4 *Amar Sina Egyptian Village 3 *Aida Better Life Resort 3 *Cliff Top Hotel 3 *Dolphina Country Club 3 *La Perla Sharm 3 *Karma Hotel 3 *

Третя лінія:

Rock Hotel 3 *

Бухта Набк Бей

Набк Бей - це курортна зона, яка розташувалася в північно-східній частині Шарм-Ель-Шейха в 25 км від Старого міста, і туди можна запросто відправитися на екскурсію з будь-якої частини міста. Це сама жвава з усіх зона, але тут найменше екзотики. Для того, щоб потрапити в зону шопінгу, необхідно просто вийти на головну вулицю курорту - Ла Страда. Тут є маса магазинок, лавок, аптек і розваг. Тут же розташовані відомі торгові центри, включаючи міжнародний Metro.

Що стосується пляжного відпочинку, то, в зв'язку з тим, що пляжна зона Набк Бея є довгою смугу морського узбережжя, то тут дуже вітряно. З цієї причини пляжі можуть бути закриті або заборонено тільки купання. Але з іншого боку - це рай для кайтсерферов і активних видів водного спорту. Також води Набк Бея гідно оцінять любителі дайвінгу та снорклінга, насолоджуючись дивовижними морськими пейзажами і яскравими рибками.

Тури до Єгипту можна купувати цілий рік, головне - вибрати відповідне місце і налаштуватися на незабутній відпочинок! Курси в Language Studies International

Шарм-Ель-Шейх має особливу красу, його не можна порівнювати з іншими островами або тропічними країнами. Оточені горами простори дуже нагадують місячний пейзаж, а відсутність виробництв і підприємств позитивно відбилося на екології курорту. Сам же курорт контрастує з оточуючими місячними пейзажами - він потопає у квітах і деревах.

Відійшовши від дивовижних квітів, акуратних галявин, фінікових пальм і інших дерев, турист потрапляє на просторі пляжі Шарм-Ель-Шейха з м'яким піском, чистим морем. Уздовж пляжу тягнуться кілометри коралових рифів.

пам'ятки

Шарм-Ель-Шейх - Гора Мойсея Шарм-Ель-Шейх древній Луксор Шарм-Ель-Шейх дайвінг Шарм-Ель-Шейх сафарі на джипах

Гора Мойсея - відвідується тисячами паломників. Тут, за легендою, Мойсей збагнув знамениті 10 заповідей. При сході сонця на горі Мойсея Бог прощає людині всі гріхи. На цьому місці виріс монастир Святої Катерини - це найдавніший християнських монастирів. А в околицях можна помилуватися подарунком природи - різнобарвним каньйоном.

Екскурсії з Шарм-Ель-Шейха в Каїр і Луксор приведуть здивованого туриста до кам'яних і піщаних скелях, які переливаються всіма кольорами веселки.

З Єгипту організовується безліч екскурсій по визначних місцях не тільки самого Єгипту, але і сусідніх країн, наприклад, в Йорданію або в Ізраїль, що не менше славляться своїми святинями, історичними та архітектурними пам'ятками.

Звичайно, жодна поїздка в Єгипет не може обійтися без відвідування пірамід, єдиному з семи Чудес Світу, що збереглися з побудованих тисячі років тому, але продовжують дивувати своєю величчю нащадків.

Для любителів гострих відчуттів - сафарі на джипах по пустелі з відвідуванням села бедуїнів, катанням на верблюді, національними танцями, рибалка, поїздка на квадрациклах, верхова їзда.

Щоб відпочинок з дітьми в Єгипті був не тільки веселим, але і пізнавальним, можна відвідати морський національний заповідник Ras Mohammed, який об'єднує чудеса фауни і флори Червоного моря або вирубаний в скелях червоно-рожеве місто Петра. Тут уява буде уражено дивовижними печерами і скельними храмами.

Дітям і дорослим сподобаються парк атракціонів Fun Town.

Варто відвідати дискотеку Black House біля готелю Rosetta, де щоночі влаштовується шоу-програма.

Можна відвідати також численні аквапарки, боулінги, штучні катки.

У дайвінг-центрах надаються послуги досвідчених інструкторів, багато з яких - російськомовні.

На територіях готелів можна пограти в настільний або великий теніс, зайнятися водною аеробікою в басейнах, зміцнити м'язи в тренажерних залах, розслабитися в джакузі ...

Вартість відпочинку в курорт Шарм-Ель-Шейх

Всіх приємних розваг, які очікують туриста, і не перелічити. І при цьому ціни на тури в Шарм-Ель-Шейх досить демократичні і можуть влаштувати людей з різними рівнями доходів.

Харчування в готелях по системі "все включено"

Алмати-Шарм ель Шейх-Алмати

Рейси а / к Sunday Airlines

Тури від 145 тис.тг >>>>>>>>

тг >>>>>>>>

Інформація про готелі відсутня.

Новости