Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Єгипет Шарм Ель Шейх

  1. Нижній Новгород Шарм Ель Шейх
  2. Шарм Ель Шейх карта
  3. Рифи Шарм Ель Шейха
  4. Шарм Ель Шейх тури

УВАГА! Наш сайт переїхав на PUTEVKINN.RU - все гарячі тури тепер там!

Один з найпопулярніших курортів чудової країни Єгипет Шарм Ель Шейх. Тут ви можете отримати саме той відпочинок на який ви розраховуєте, адже готелів тут величезна кількість і пропонують вони умови на будь-який смак і бюджет. Добре розвинена туристична інфраструктура дозволяє зайнятися активними видами спорту, проводити ночі на проліт на різних дискотеках, добу просиджувати в різноманітних ресторанчиках і кафе. Єгипет Шарм Ель Шейх розташований на Синайському півострові, таке географічне положення робить доступним величезна кількість екскурсій в Ізраїль і Йорданію, на найближчі пам'ятки, наприклад Гора Мойсея, а так само ви без особливих зусиль дістанетеся до улюблених Єгипетських пірамід, Луксора і будь-якого іншого місця куди побажаєте ! Найголовніше перед початком вашого туру визначитися з тим, що вам найбільше хочеться від вашого відпочинку, в цьому наше агентство надасть будь-яку допомогу і дасть потрібну пораду. Починаючи свою подорож до Єгипту Шарм Ель Шейх подарує вам незабутні враження та дозволить насолодитися всіма його красотами!

Подивитися всі гарячі тури і пропозиції в Шарм Ель Шейх

Нижній Новгород Шарм Ель Шейх

З аеропорту Нижній Новгород Шарм Ель Шейх доступний чартерними рейсами здійснюваними з міжнародного аеропорту Стригін, що є величезним плюсом для Нижегородцев! Переліт НЕ обтяжливий і становить близько чотирьох з невеликим годин. По прильоту в аеропорт Шарм ель Шейха вам необхідно перейти в зал прильоту, заповнити міграційну карту і купити, при необхідності, візу, вартість якої становить 15 доларів. Є одне невелике умова, завдяки якому ви можете не платити за візу - це так зване Синайському Угоду. Нижній Новгород шарм ель шейх, щоб Сінай угоду подіяло і вам би не довелося платити за візу, необхідно на зворотному боці міграційної карти написати "Sinai Only" і подати її разом з паспортом на паспортний контроль, є одне застереження: без візи в паспорті ви не зможете виїхати на екскурсії, що знаходяться не на території синайського півострова! Ця угода допомагає заощадити якщо ви їдете великою компанією і не збираєтеся вибирати на далекі екскурсії (Ізраїль, піраміди і так далі).

Шарм Ель Шейх карта

Давайте розглянемо, що з себе представляє карта Шарм Ель Шейха. Як нам видно на карті все узбережжя можна розділити на чотири основних бухти: Набк Бей або Ель Набк (El Nabq), Шарк Бей (Shark Bay), Наама Бей (Naama Bay) і Рас Ум Ель Сід або Хадаба (Ras Um El Sid, Hadaba). Всі ці бухти є курортні райони на Шарм Ель Шейх Карта, в яких розташовані готелі. Начебто це один регіон, але всі вони відрізняються і кожна має свої особливості. Набк Бей наймолодший курорт, будівництво нових готелів тут йде повним ходом і всі ці готелі дуже високого рівня, пляжі тут піщані і добре доглянуті. Бухта Шарк Бей відрізняється своїм підводним світом і хорошими кораловими рифами. Наама Бей - серце Шарм Ель Шейха, тут зосереджена вся нічне життя курорту. Це місце знамените своєю прогулянкової вулицею, де зосереджені всі основні дискотеки, кафе і ресторани. Пляжі тут не відрізняються широкою смугою, але зате в море візит досить хороший. Рас Ум Ель Сід розташований поблизу старого міста і основного ринку, до Наама Бей зовсім не далеко і поїздка займе не більше десяти - п'ятнадцяти хвилин.

Рифи Шарм Ель Шейха

Рифи Шарм Ель Шейха одні з найпрекрасніших в усьому Єгипті і дайвери з усього світу з'їжджаються сюди для занурень. У багатьох готелях є спеціалізовані дайв центри, в яких ви можете пройти відповідну підготовку, здійснити занурення і отримати сертифікат. На відміну від Хургади, Шарм Ель Шейх відносно молодий курорт, тому, коли тут почалося будівництво готелів і освоєння території вже діяв закон, що забороняє вирубку коралів. За рахунок цього рифи Шарм Ель Шейха зберегли свій первозданний унікальний вигляд! Найбільш популярним серед початківців та досвідчених дайверів є курорт Шарк Бей, тут найбільш красивий кораловий риф.

Шарм Ель Шейх тури

Ви можете придбати будь-які тури в Шарм Ель Шейх, відштовхуючись від своїх фінансових можливостей і переваг, адже в цьому регіоні є готелі для кожного туриста. Ви можете вибрати тихий і спокійний готель, поїхати туди з дружиною, дітьми і просто насолодитися чудовим відпочинком, або ж ви можете вибрати тусовочний готель з величезною кількістю молоді, де веселощі не затихає ні на хвилину, можливо ви хочете фешенебельного відпочинку першого класу, де будуть враховані всі ваші бажання і переваги, і в цьому випадку тут знайдуться готелі. Наше агентство з задоволенням допоможе вам визначитися з вибором і підібрати потрібний готель! Тури в Шарм Ель Шейх ще й приємні тим, що не потрібно заздалегідь оформляти візу, тому можна придбати гарячі тури з Нижнього Новгорода і добре заощадити.

Загальний опис Єгипту Єгипет з Нижнього Новгорода

Новости