Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бухта Ялунвань - національна туристична зона

Ви вже давно бажаєте відпочити від міської метушні Ви вже давно бажаєте відпочити від міської метушні? Ви жадайте комфортного і спокійного відпустки? Ви втомилися від пилу і автомобілів? Якщо ваша відповідь «так», тоді вам, безсумнівно, потрібно відправитися в бухту Yalong Bay (Ялунвань). Варто відзначити, що розташована дана бухта недалеко від міста Санья.

Тільки тут знаходиться найкращий пляж в Піднебесній. За своєю формою берегова лінія затоки нагадує молодий місяць. Південна кінцівку є «мудре» нагромадження диких скель. До речі, деякі скелі схиляються до води. Мальовничі печери, густі ліси і серпантиновой дороги гармонійно вписуються в атмосферу затоки.

Бухта Ялунвань - це кращі гольф-поля, блакитні береги і неймовірні пейзажі. З кожним роком днем ​​тут відкривається все більше і більше торгових центрів і ресторанів.

Варто відзначити, що у всіх готелях затоки персонал володіє англійською мовою. Крім того, майже в кожному готельному комплексі є російська менеджер. У багатьох готелях і готелях є свої кафе і нічні клуби, де ви зможете послухати живу музику, а також заспівати пісні разом з китайськими музикантами. Ви зможете провести вечір на кокосової вечірці або відправитися на таксі в готель «Crowne Plaza», в якому знаходиться великий розважальний центр з караоке і барами.

На території бухти Ялунвань розташований популярний туристичний центр - «Ущелина метеликів». На даний момент транспортна На території бухти Ялунвань розташований популярний туристичний центр - «Ущелина метеликів» інфраструктура Ялунвань досить розвинена. Ви зможете дістатися до «Ущелини» не тільки на маршрутному таксі, але і на туристичному автобусі.

П'ять невеликих зелених острівців, які розташувалися поруч з пляжем, приваблюють туристів дівочої чистотою і свіжим повітрям. Море в бухті настільки чисте, що ви запросто зможете чітко побачити піщане дно на глибині понад вісім метрів.

Недалеко від бухти Ялунвань розташований курорт «Пташине гніздо», який був побудований на основі спеціальних світових стандартів будівництва. На території розважального комплексу розташовані архітектурні споруди, які рідко зустрічаються в Піднебесній.

Курорт «Пташине гніздо» - це розкішні апартаменти, красивий вид, душевний комфорт і приємна атмосфера.

У своєму розпорядженні даний курорт має пейзажну зону з декоративними рослинами, пейзажну зону відпочинку, пейзажну зону з різними кам'яними породами, а також «морську» пейзажну зону.

У зоні відпочинку ви зможете покуштувати страви китайської, європейської, слов'янської і тайської кухонь. Тут ви зможете скористатися багатофункціональним рестораном, пожити в наметах, а також відвідати оздоровчий центр SPA.

У прибережній акваторії китайські моряки добувають омарів, крабів, молюсків, креветок, мурену, лангустів, міногу та інших тропічних риб. Морепродукти тут цінуються тільки живі. Варто відзначити, що будь-яку страву готують не більше п'яти хвилин на відкритому вогні в чавунній сковороді з розпеченим оливковою олією. У нього додають різні приправи і традиційні спеції. Повірте, китайці знають толк в морепродуктах! Обов'язково спробуйте яке-небудь «морське» блюдо!

Курорт «Пташине гніздо» підходить і для романтичної весілля, і для відпочинку на природі, і для групових заходів, і для конференцій високого рівня, і для активної діяльності на природі. Так що варто лише придбати дешеві авіаквитки і зануритися в світ незабутнього путешествія.І можете бути впевнені, що з вашого подорожі ви привезете тільки найкращі враження.

Бажаємо вам незабутнього відпочинку!


Ви вже давно бажаєте відпочити від міської метушні?
Ви жадайте комфортного і спокійного відпустки?
Ви втомилися від пилу і автомобілів?

Новости