Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бенідорм Ла Кала Фінестрат: апартаменти 2 спальні - SuperCostaBlanca

  1. опис Нова трикімнатна квартира з двома спальнями La Cala Blue-2 знаходиться в містечку Ла Кала Фінестрат...
  2. опис місцевості
  3. Контакти

опис

Нова трикімнатна квартира з двома спальнями La Cala Blue-2 знаходиться в містечку Ла Кала Фінестрат (La Cala Finestrat), поблизу Бенідорм. До моря і найближчого піщаного пляжу всього 450 метрів. Квартира розташована на 5-му поверсі. У ній ви знайдете свіжі рушники та постільну білизну. У квартирі є кондиціонер.

Нова трикімнатна квартира з двома спальнями La Cala Blue-2 знаходиться в містечку Ла Кала Фінестрат (La Cala Finestrat), поблизу Бенідорм. До моря і найближчого піщаного пляжу всього 400 метрів. Квартира розташована на 5-му поверсі. У ній ви знайдете свіжі рушники та постільну білизну. У квартирі є кондиціонер.

У першій спальні: зручне двоспальне ліжко, два вбудованих шафи для одягу, приліжкові тумбочки і велика ванна кімната.

У другій спальні є два окремих ліжка. Поруч зі спальнею і вітальнею є ще одна ванна кімната. Якщо ви подорожуєте з маленькими дітьми, то є можливість надати переносні дитячі ліжечка і столик для годування малюка. Вартість дитячого ліжечка складає 25 євро на тиждень і столика для годування - 15 євро на тиждень.

Третя кімната в квартирі - це вітальня, в якій є зручний розкладний диван, обідній стіл з чотирма стільцями, стінка, маленький столик і телевізор.

Третя кімната в квартирі - це вітальня, в якій є зручний розкладний диван, обідній стіл з чотирма стільцями, стінка, маленький столик і телевізор.

Квартира La Cala Blue-2 має в цілому 5-6 спальних місць для дорослих і старших дітей. За додаткову плату можна підключити інтернет wi-fi (50 євро в місяць). У вартість оренди вже входить місце парковки в критому паркінгу. Є російське супутникове телебачення - теж у вартості апартаментів.

Є російське супутникове телебачення - теж у вартості апартаментів

На закритій території резиденції є великий басейн, дитячий майданчик, зона для відпочинку під навісом і місце для гри в настільний теніс.

басейн басейн

Вартість проживання

місяць
2017 г.Ціна / добу (євро)Ціна / тиждень

ФЄВ 56 392 БЕРЕЗЕНЬ 56 392 АПР 59 413 ТРАВЕНЬ 68 476 ЧЕРВЕНЬ 79 553 ЛИПЕНЬ 92 644 АВГ 100 700 СЕНТ 79 553 ОКТ ЛИС ГРУ

Додатково оплачується:

прибирання квартири в розмірі 50 євро

заставу в розмірі 250 євро, який повертається після передачі ключів від квартири відпочиваючими в кінці їх відпустки

Безлімітний інтерент: 50 євро в місяць

Увага: для остаточного резервування необхідно зробити передоплату в розмірі 10-30% в залежності від кількості днів перебування. Після цього ви отримаєте офіційне підтвердження про резервування, за яким ви і члени вашої родини зможете подати заявку на отримання іспанської візи, якщо необхідно. Решту суми після передоплати ви можете оплатити, вже приїхавши в Іспанію.

опис місцевості

Резиденція розташована в 5-10 хвилинах ходьби від пляжу і мальовничої бухти Ла Кала де Фінестрат (La Cala de Finestrat) і в 10-15 хвилинах до Бенідорм.

Пляжі Ла Кала Фінестрат (праворуч) і Поніенте в Бенідормі (зліва) Пляжі Ла Кала Фінестрат (праворуч) і Поніенте в Бенідормі (зліва)

Ла Кала де Фінестрат - це живописна бухта, яку з правого боку як би закриває гора, вкрита сосновим лісом. До речі на цю гору можна піднятися навіть з дитячою коляскою, так як туди веде спеціально прокладена доріжка. На горі знаходиться оглядова вежа, зараз вже відреставрована, яка збереглася тут ще з доби середньовіччя і яка служила для спостереження за майбутніми кораблями в бухту.

Бухта і пляж ла Кала Фінестрат, 5 хвилин пішки від квартири Бухта і пляж ла Кала Фінестрат, 5 хвилин пішки від квартири

Цікавим є те, що Ла Кала Фінестрат перебуває ніби на «перетин» відразу трьох міст: Бенідорм (Benidorm), Вільяхойоса (Villajoyosa) і Фінестрат (Finestrat), але офіційно відноситься до Фінестрат, мальовничій іспанської селі, розташованої біля підніжжя гори Пуч Кампана висотою 1406 метрів над рівнем моря (Puig Campana), в 15 хвилинах їзди на машині від пляжу Ла Кала.

Фінестрат (фото з сайту) Фінестрат (фото з сайту)

На Ла Кала Фінестрат розташовані кілька дитячих майданчиків, в тому числі і на самому пляжі - роздолля для маленьких дітей! Ла Кала - це досить спокійне і тихе місце, що підходить для відпочинку сімей з дітьми. Але важливо мати на увазі: чим далі від пляжу розташована ваша квартира, тим тихіше буде!

При цьому це місце розташоване в безпосередній близькості від "цивілізації": в самій ла Кала розташовані кафе і ресторани, де можна випити смачну каву або свіжоприготовлений фреш з місцевих фруктів і недорого поїсти, а також кілька продуктових магазинів і аптек. Поруч знаходиться великий торговий центр Ла Марина Фінестрат: всього в 5-ти хвилинах їзди на автобусі від зупинки пляжу ла Кала. Крім різних магазинів з одягом для дітей та дорослих, взуттєвих магазинів і кафе, ви знайдете в ТЦ цілий поверх дитячих розваг: гірки, батути, атракціони і т.д.!

На другому рівні торгового центру Ла Марина Фінестрат знаходяться недорогі ресторанчики   і цілий парк розваг для дітей На другому рівні торгового центру Ла Марина Фінестрат знаходяться недорогі ресторанчики
і цілий парк розваг для дітей

До центру Бенідорм від Ла Кала Фінестрат при бажанні можна дійти пішки по його красивою набережною Поніенте довжиною в 3 км, помилуватися морем, подихати чистим морським повітрям і, дійшовши до порту, насолодитися захоплюючими видами на гори і місто з оглядового майданчика «Балкон Середземномор'я». Також до центру Бенідорм можна доїхати на автобусі (15-20 хвилин).

Вид на вечірній Бенідорм з «Балкон Середземномор'я» Вид на вечірній Бенідорм з «Балкон Середземномор'я»

Сама набережна Ла Кала де Фінестрат невелика, зате, дійшовши до її кінця, де закінчуються ресторани і кафе, і піднявшись в гору, ви через хвилин 10-15 опинитеся на пляжі Поніенте в Бенідормі (Playa de Poniente, Benidorm). Поніенте - це улюблене місце для занять спортом і пробіжок серед іспанців і туристів. Чудові види і відмінний настрій вам гарантовано! 🙂 Чим можна зянять в Бенідормі в «несезон», ви знайдете в статті блогу, натиснувши тут .

У «несезон» на пляжі Ла Кала Фінестрат і Поніенте Бенідорм   можна гуляти вдень у легкому одязі і навіть загоряти завдяки таким «стінка» від вітру У «несезон» на пляжі Ла Кала Фінестрат і Поніенте Бенідорм
можна гуляти вдень у легкому одязі і навіть загоряти завдяки таким «стінка» від вітру!

Контакти

Якщо ви бажаєте забронювати одну із запропонованих квартир або у вас є питання, зв'яжіться зі мною по електронній пошті: [email protected] .

PS Якщо вам сподобалася ця стаття, будь ласка поділіться нею з друзями в соціальних мережах!

Новости