Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Бердянську винесли вирок майору-прикордоннику

  1. Орфографічна помилка в тексті:

3 серпня 2018, 17:03 Переглядів: 3 серпня 2018, 17:03 Переглядів:   Фото: sprotyv

Фото: sprotyv.info.

У Бердянську майора прикордонного загону за привласнення матеріальної допомоги своїх товаришів по службі засудили до року обмеження волі. Як повідомили у військовій прокуратурі Запорізького гарнізону, видобутком нечистого на руку бухгалтера Бердянського прикордонного загону стала матеріальна допомога сослужіцев за два місяці.

"За період травень-липень 2015 заволодів бюджетними коштами в загальній сумі майже 25 тисяч гривень. Зокрема, вніс у відомості виплати підйомної допомоги особовому складу Бердянського прикордонного загону свої дані і відповідні суми грошових коштів, які не відповідали дійсності", - йдеться в повідомленні .

При цьому вирок йому винесли досить м'який - без тюремного ув'язнення, тільки один рік обмеження волі. Це рішення пов'язане з тим, що суд врахував визнання засудженим своєї провини і його сприяння слідству.

Нагадаємо, в минулому році поліція Києва затримала банду серійних грабіжників, які вистежували і нападали на людей біля елітних магазинів і банків, відбираючи у них великі суми грошей. вони причетні як мінімум до десяти подібних пограбувань .

Всі учасники угруповання виявилися уродженцями Грузії. Їх затримали після чергового пограбування. Зловмисники серед білого дня напали на подружню пару біля автосалону на проспекті Бандери і відібрали сумку , В якій було 3,5 млн грн.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Бердянську майор-прикордонник обікрав своїх підлеглих". інші Новини Запоріжжя дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости