Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аварійна посадка авіакомпанії «Ямал» в Кольцово: подробиці

Літак тричі заходив на посадку в Кольцово

Sukhoi Superjet авіакомпанії «Ямал», який сьогодні, 19 грудня, здійснив аварійну посадку в Кольцово , Зіткнувся на зльоті зі зграєю птахів, що призвело до проблем у стійці шасі. Про це E1.RU повідомили в прес-службі авіакомпанії. Літак виконував рейс Новий Уренгой - Салехард - Єкатеринбург.

- В результаті при заході на посадку в аеропорту Єкатеринбурга ліва стійка основного шасі повітряного судна не випустять. Після виконання трьох заходів на посадку, а також аварійного випуску шасі і грамотних дій екіпажу літак з 98 пасажирами і чотирма членами екіпажу благополучно приземлився, - сказали в прес-службі авіакомпанії.

За попередньою інформацією, причиною НП була «незадовільна орнітологічна обстановка аеродрому», з якого вилітав літак. Чи так це, з'ясує спеціальна комісія.

Перевірку за даним фактом вже веде Уральське слідче управління на транспорті СК Росії.

- Проводиться дослідча перевірка, в ході якої слідчі встановлять обставини і причини події. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення, - повідомили в прес-службі відомства, уточнивши, що під час посадки на борту літака також перебували двоє дітей.

Ось так виглядали деталі літака після зустрічі з птахами Ось так виглядали деталі літака після зустрічі з птахами

Вчора, 18 грудня, в Кольцово здійснив аварійну посадку лайнер, що летів з Пхукета . Постраждалих на борту не було. Зараз за даним фактом проводиться перевірка.

Текст: Марія СЕМІНТІНОВА
Фото: Артем Устюжаніна / E1.RU; прес-служба авіакомпанії «Ямал»

Новости