Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фотоапарат для подорожей: приклад недорогий і хорошою камери

Вітаю! Вибрати фотоапарат для подорожей, зручний для звичайного користувача, - справа не менш відповідальна, ніж та вибір професійної камери для майстрів фотозйомки. Хоча останні вкрай скептичні відносяться до аматорським фотографій і до звичайних фотоапаратів.

Прекрасно розумію, що якісний знімок, виконаний фахівцем за допомогою професійного обладнання, варто на кілька щаблів вище простий аматорської фотки. Але це зовсім не означає, що фотографувати повинні тільки професіонали. І у нас бувають цілком пристойні фотографії.

Адже більшість людей натискають на кнопку фотокамери, щоб зберегти для себе прекрасні миті у вигляді візуального сигналу, який здатний повернути чудовий настрій вже при швидкоплинному погляді на улюблену фотографію. Скажете, фотографують не лише прекрасне? .. Так, якщо знімають зовсім не радують сюжети, то точно не для себе, а щоб продемонструвати іншим ...

А в подорож без фотокамери ну ніяк не обійтися. І при чому тут професійне обладнання, якщо ви опинилися в чудовому місці і дуже хочеться закарбувати чудові пейзажі або чудові об'єкти. І не для того, щоб потім ці знімки могли конкурувати з іншими, а щоб зловити вражаючі моменти і зберегти сподобалися сюжети і картинки, до яких можна звернутися в будь-який момент.

Одного разу мені пощастило сфотографувати бельчонка в польоті))) І це не фотошоп!

Одного разу мені пощастило сфотографувати бельчонка в польоті))) І це не фотошоп

Я-то і не мріяла про таке кадрі і все пристосовується зробити фото юркой білочки, ганяє по дереву. Але моя реакція запізнювалася по відношенню до швидкості цієї обаяшки)) Так і вийшла «білка в польоті».

Як людина, що не бажає тягати додаткові тяжкості, я вважаю, що в подорож найбільш практичний хороший компактний фотоапарат. Під хорошим я маю на увазі апарат, при використанні якого більшість знімків радує, а не засмучує. Потрібна в подорож і функція відеозапису. І здорово, що сучасні фотокамери дозволяють записувати відео.

Визначення компактний говорить сама за себе. Камера повинна вміщатися в повсякденному сумочці мандрівниця, а не тільки в рюкзаку мандрівники. Думаю, жінки будуть солідарні зі мною, що ноша в поїздці повинна бути легкою.

Багато хто сумнівається, яка камера їм потрібна - цифрова або дзеркальна. Не я одна схиляюся до думки, що, якщо ви не досвідчений в фотографуванні любитель, залиште ви ці думки про зеркалке, і вибирайте компактний, легкий, зручний, простий у використанні цифровий фотоапарат! І повірте, ви не раз порадієте своїм вибором під час поїздок.

З огляду на вищевикладені побажання, я придбала для своїх поїздок Nikon Coolpix S9500. Хоча, не тільки в поїздках, а й для будинку для сім'ї даний фотоапарат не менше хороший. Никон здатний видавати прекрасні результати в приміщенні і на природі, при яскравому сонячному освітленні і дощову туманну погоду, дозволяє брати загальні плани і фотографувати деталі крупним планом. І всі ці нюанси вкрай важливі в подорожі.

Коли я в один прекрасний осінній, але дощовий день виявилася в баварських Альпах, за весь час так і не розпогодилося. Замки, заради яких я і приїхала в ті місця, ховалися то за щільною завісою туману, то за відвертої пеленою дощу. Але навіть в ті короткі хвилини, коли виринув Нойшванштайн , Вдалося досить чітко його сфотографувати:

Але навіть в ті короткі хвилини, коли виринув   Нойшванштайн   , Вдалося досить чітко його сфотографувати:

Подивіться фото з тієї поїздки , І ви побачите непогані знімки. А колірна гамма яка відмінна! Все там же в Баварії, я під дощем пройшлася до Альпзее і сфотографувала озеро зі скелі. Погляньте на абсолютно природний знімок без будь-яких прикрас - і вода з бірюзовим відливом, і навіть перетворилися в білі точки два лебедя в центрі фото помітні:

Погляньте на абсолютно природний знімок без будь-яких прикрас - і вода з бірюзовим відливом, і навіть перетворилися в білі точки два лебедя в центрі фото помітні:

Природність зображень - це ще одна перевага мого Никона. Моя суб'єктивна думка підтверджують багато, хто переглядає фотографії в наших домашніх альбомах або в статтях блогу.

У даній моделі Никона відмінний об'єктив, що дозволяє наблизити досить віддалені об'єкти і сфотографувати їх не просто великим планом, а детально і якісно. Як ви розумієте, наступного знімок зроблений на відстані, інакше спотворилися б форми куполів:

Як ви розумієте, наступного знімок зроблений на відстані, інакше спотворилися б форми куполів:

Як і годиться, компактний фотоапарат має декілька режимів зйомки. Можна використовувати спеціальні ефекти, можна встановити налаштування сюжету, щоб камера думала за вас, як оптимізувати знімок. Є режим Інтелектуальний портрет, коли апарат виявляє усміхнені обличчя і в ту ж мить спускає затвор. Так само гідно справляється мій фотоапарат і зі зйомкою об'єктів, що рухаються, забезпечуючи чіткість зображення.

А для зовсім початківця фотографа передбачений автоматичний режим, який теж не підводить з якістю фотографій.

Вже перерахованих аргументів, як мені здається, досить, щоб погодитися, що цей Никон або подібний до нього - кращий фотоапарат для подорожей. Так, і ще потрібно продемонструвати, як дана камера справляється з відеозйомкою. Поспостерігайте це в записи моєї човнової прогулянки по високогірного озера в Чехії в Адршпашскіх скелях:

Друзі, можливо, ви здивовані, чому я піднімаю таку тему в своєму блозі. А причина проста. Коли я вирішувала, який фотоапарат вибрати з представленого зараз на полицях і в інтернет-магазинах асортименту, то потребувала конкретних рекомендаціях. Цілком можливо, що і ви спантеличені, який фотоапарат краще купити, щоб був не дорогий і хороший. Оскільки я вже переконалася, що мій Никон видає заслуговує на повагу результат, сміливо рекомендую цю модель і бажаю вам чудових кадрів!

Ваш euro-провідник Тетяна

Скажете, фотографують не лише прекрасне?

Новости