Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Летимо в Ош

з 28 жовтня 2018 року новий напрямок польотів Аерофлоту з 28 жовтня 2018 року новий напрямок польотів Аерофлоту   Про місто   Ош - південна столиця Киргизії і один з найстаріших міст Середньої Азії

Про місто

Ош - південна столиця Киргизії і один з найстаріших міст Середньої Азії. Він знаходиться в східній частині Ферганської долини, на березі річки Ак-Буура. У давнину тут пролягав жвава ділянка Великого шовкового шляху, і Ош завжди славився як місто купців і ремісників. Місцевий ринок і сьогодні являє собою класичний приклад східного базару. Головна визначна пам'ятка Оша - гора Сулайман-Тоо. Саме на ній були знайдені сліди поселення бронзового століття, що говорять про те, що місту не менше 3 000 років. Сучасний Ош - мальовничий зелений обласний центр з розвиненою туристичною інфраструктурою. Його гостей чекають захоплюючі екскурсії, поїздки до знаменитих печер Чіль-Устун, Чіль-Майрам, Кеклін-Тоо, прогулянки по відрогів Алайского хребта або сходження на вершини Паміру.

Запрошуємо на рейси Аерофлоту з 28 жовтня 2018 року:

SU 1 894 Москва, SVO - Ош, OSS

SU 1 895 Ош, OSS - Москва, SVO

Отримати детальну інформацію та забронювати авіаквитки можна на сайті авіакомпанії https://www.aeroflot.ru , В офісах продажів і по цілодобових телефонах контакт-центру Аерофлоту: +7 495 223 5555, 8-800-444-5555 (дзвінок по Росії безкоштовний), за безкоштовними телефонами контакт-центру по всьому світу.

Будучи одним з визнаних лідерів галузі, Аерофлот користується пріоритетом у багатьох аеропортах світу. Традиційним перевагою Аерофлоту є турбота про пасажирів на всіх етапах подорожі. Просторі салони, зручні крісла, нові літаки - це і багато іншого гарантує пасажирам максимум комфорту.

ПРЕС-РЕЛІЗ. Матеріал публікується на комерційних умовах.
Інтерфакс не несе відповідальності за зміст матеріалу.
Товари та послуги підлягають обов'язковій сертифікації

Новости