Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гра Нова школа імператора Онлайн Безкоштовно

Категорія: Дитячі ігри / ігри Школа
Грали: 499 раз

Якщо вам подобається мультфільм Нова школа імператора, то вам напевно сподобається і гра з однойменною назвою. У ній головним герой Куско візьме участь в різних захоплюючі пригоди, для того щоб уникнути підступів злобної Ізми. А як відомо, життя імператора повна пасток і перешкод, які створює йому Ізмаїл, тому вам доведеться добряче постаратися для того щоб допомогти Куско уникнути їх.

У грі Нова школа імператора, головному герою необхідно буде пройти велику кількість випробувань, для того щоб не потрапити в чергову пастку Ізми. Для того щоб впоратися з усіма труднощами, Куско буде за допомогою магічних зіль постійно змінюватися, так він в одну мить стане метеликом, але як тільки в повітрі йому почне загрожувати небезпека, він відразу ж опиниться під водою, і стане рибою. Одним словом, наш Куско не так-то вже й простий, і зловити його буде нелегко, тому Изме ​​доведеться сильно постаратися, для того щоб зробити це.

Але не всіх перешкод можна уникнути, використовуючи магічні зілля. Наприклад, можуть попастися пастки, які Куско потрібно буде просто обійти. Тому будьте гранично уважні, адже буквально через одного невірного кроку, головний герой гри Нова школа імператора може виявитися в руках у лиходійки Ізми, а вона може зробити з ним все, що завгодно. Тому зробіть все, що буде в ваших силах для того щоб не допустити цього.


Управління грою Нова школа імператора здійснюється мишею і клавіатурою

Треба зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям щоб додати в свої закладки на сайті

Новости