Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Піна для гоління і все-все-все ...

Дорогі жінки! Напевно, нагадувати вам про те, яка нині пора, необхідності немає. Багато б і раді про це забути, але реклама по ТБ і в Інтернеті, метушня в магазинах і пости в соціальних мережах надійно позбавляють нас такої можливості. Сховатися від настання Нового року (події, а не числа в календарі) можна, хіба що зачинившись в квартирі, задернув штори і відключивши всі засоби зв'язку, - і то вибухи феєрверків на вулиці і радісні крики з сусідніх квартир не дозволять навіть найзапеклішим анахоретами зробити вид, що вони нічого не помітили.

Отже, свято неминучий. І, як відомо, це саме те свято, на який прийнято дарувати подарунки всім, незалежно від статі, віку та соціального статусу. Всім, хто має для нас якесь значення і всім, кому ми хочемо продемонструвати свою прихильність, турботу або любов.

І ось тут, як показує практика, у деяких людей виникають труднощі. «Що подарувати людині, у якої все є?», «Що подарувати дівчині, яка подобається, але так, щоб не налякати?», «Що подарувати начальнику, щоб це не виглядало як подарунок« на відвали », але при цьому варто дешевше автомобіля? »- всі ці та багато інших подібні питання хвилюють серця і уми наших сучасників.

Зі зрозумілих причин ми не будемо зараз розглядати питання про нравящихся дівчат і щасливих людей, у яких є все, незважаючи на те, що живуть вони в Росії, а не в Греції. Давайте краще розглянемо питання більш загальний, але від того не менш важливе - що подарувати чоловікові? Чоловікові, батькові, братові, друга, сусіда, дорогому колезі, коханому таксисту? Зі зрозумілих причин ми не будемо зараз розглядати питання про нравящихся дівчат і щасливих людей, у яких є все, незважаючи на те, що живуть вони в Росії, а не в Греції

Нам, чоловікам, часто здається, що ми прості і зрозумілі, як зошит у клітинку або стакан молока. Це жінки - складні, непередбачувані істоти з невідомої логікою і схильністю до несподіваних висновків. А ми-то - а що ми один одному? Мотивація начебто проста, логіка більш-менш формальна, переваги в цілому відомі. З варіаціями, звичайно, але тим не менше. Але - не мені вам розповідати - при погляді «з іншого боку» все буває не так очевидно.

Отже, ви вирішили зробити чоловікові подарунок. Аби не заглиблюватися в тонкощі і зокрема, спробуємо визначити загальну схему. Що для нас найважливіше на першому етапі? Що лежить в основі будь-якої справи, яке ми хочемо зробити добре? Правильно - інформація! (На цей раз я навіть не буду цитувати свого улюбленого стародавнього китайця.) Щоб зробити подарунок по-справжньому особистим, приємним та незабутнім, в першу чергу потрібно зрозуміти, що наш об'єкт, тобто чоловік, любить, чим він цікавиться або що йому потрібно .

Існує певний набір стереотипних подарунків для чоловіків, до якого зазвичай вдаються тоді, коли інші варіанти не приходять в голову або дарувальниці просто не хочеться морочитися. У цей список входять багатостраждальна піна для гоління, яка вже практично стала окремим мемом, запальнички та інші курильні аксесуари, брелоки, краватки, парфумерія, набори «справжнього чоловіка» і т.д., і т.п. Існує певний набір стереотипних подарунків для чоловіків, до якого зазвичай вдаються тоді, коли інші варіанти не приходять в голову або дарувальниці просто не хочеться морочитися

Так ось, хочу вам заявити з усією відповідальністю: при дотриманні певних умов навіть в таких подарунках нічого поганого немає. Ми - істоти в масі своїй практичні, і турботу про себе цілком здатні оцінити. І якщо за даними розвідки (не забуваємо про важливість інформації!) У даного конкретного чоловіка є конкретно виражена потреба саме в цій речі - сміливо даруєте. Якщо при цьому ви ще проартікуліруете, що вибір подарунка заснований не на принципі «всі чоловіки носять шкарпетки, тому ось тобі шкарпетки», а на турботу і увагу до потреб, то приємні емоції і вдячний блиск в очах вам в якості реакції будуть забезпечені.

Друг не планує кидати курити і у нього постійно ламаються дешеві запальнички? Чому немає - кожен раз, дістаючи з зручного чохла якісну металеву штуковину, він буде згадувати про вас. А, можливо, дивлячись на таку турботу, і курити стане менше.

Папа весь час втрачає у власній квартирі ключі, кожен раз залишаючи їх в новому місці? Подаруйте йому брелок з функцією пошуку - його життя стане веселішим, а непередбачених ускладнень в ній буде менше (головне - щоб він не втратив другу частину брелка, з чарівною кнопкою).

У чоловіка регулярно закінчується піна для гоління і він, по неуважності забуваючи купити нову, обростає несимпатичної бородою? Подаруйте йому річний запас - людина з почуттям гумору зрозуміє і оцінить, та й натяк на ваші естетичні уподобання теж цілком може вловити.

Але що ж робити, якщо подарунок хочеться зробити більш значним і масштабним, а то і більше ... персоналізованих? І це теж не проблема! Просто крім трохи більшої кількості грошей, в нього потрібно буде вкласти і трохи більшу кількість зусиль з пошуку і обмірковування інформації про цікавить нас людину.

Простір для творчості майже не обмежений. Просто придивіться уважніше.

Меломан? Хороші навушники (якщо у нього їх немає), колекційне видання альбомів улюбленої групи (якщо він їм ще не обзавівся), мемуари улюбленого музиканта (принцип, думаю, зрозумілий).

Книголюб? Простір практично необмежений - просто постарайтеся не подарувати йому другий екземпляр на додаток до вже наявного. Якщо ж з'ясувати ніякої можливості немає, безпрограшний варіант - будь-яке рідкісне, Букіністичне (наприклад, випущене в рік народження адресата) або знову ж колекційне видання (в тривимірній суперобкладинці, з коментарями автора, на двох мовах).

Любитель кулінарії? Книга рецептів спеціальних чоловічих страв, правильний казан, серйозний ніж для оброблення м'яса.

На всі руки майстер? Набір хороших викруток, ящичок з інструментами «Домашній тесля», довідник початківця електрика.

Бороданю - тріммер. Любителю бігу - крокомір. Моднику - шийну хустку. І так далі, і так далі. Трохи уваги (але ж воно, як відомо, вважається ключовим компонентом подарунка), трохи фантазії - і проблема вирішена.

Нарешті, є категорія подарунків, яка при особистісному підході порадує людини, що належить до будь-якої з перерахованих груп (або до будь-якої з не перерахованих) - подарунки-враження, подарунки-знання, подарунки-досвід. Навчальні курси, заходи, пригоди і просто речі, які багато хто з нас роками мріють зробити, але ніяк не можуть зібратися.

Варіантів маса, особливо в великих містах (думаю, і в невеликих знайти теж можна). Багато організацій пропонують подарункові сертифікати, купони, путівки і квитки - і в багатьох випадках з них виходять подарунки, які запам'ятовуються на все життя.

З їх допомогою близький вам людина (в залежності від уподобань, звичайно) може навчитися грати на піаніно, ліпити глиняні горщики або стріляти з нарізної зброї. Він може стрибнути з парашутом з-під хмар або вивчити нарешті югославський арт-хаус кінця сімдесятих. Відвідати храм в Варні або побачити Байкал. Сходити на концерт того самого улюбленого музиканта (навіть якщо концерт через півроку, квитки можуть буквально ощасливити вже зараз) або провести пару днів у лісовій хатинці, далеко від цивілізації, в теплій компанії зайців, ведмедів і зоряного неба.

Словом, вибір є завжди. Не дуже істотна, але потрібна і корисна дрібниця; річ, яка пов'язана з тим, що любиш; спогад або знання, до якого сам міг би і не дістатися, - будь-який подарунок здатний принести задоволення, якщо обраний з розумом і бажанням зробити приємне. Так що давайте підходити до справи творчо, дарувати одне одному і радіти один одному! І не тільки в Новий рік, а й завжди. З наступаючими святами вас! Словом, вибір є завжди

«Що подарувати людині, у якої все є?
», «Що подарувати дівчині, яка подобається, але так, щоб не налякати?
», «Що подарувати начальнику, щоб це не виглядало як подарунок« на відвали », але при цьому варто дешевше автомобіля?
Давайте краще розглянемо питання більш загальний, але від того не менш важливе - що подарувати чоловікові?
Чоловікові, батькові, братові, друга, сусіда, дорогому колезі, коханому таксисту?
А ми-то - а що ми один одному?
Що для нас найважливіше на першому етапі?
Що лежить в основі будь-якої справи, яке ми хочемо зробити добре?
Друг не планує кидати курити і у нього постійно ламаються дешеві запальнички?
Папа весь час втрачає у власній квартирі ключі, кожен раз залишаючи їх в новому місці?

Новости