Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини та події

16 Грудня 2016

Що подарувати: всесвіт вишуканих наборів Acqua di Parma

Спеціально до Нового року та Різдва бренд Acqua di Parma представляє колекцію наборів, кожен з яких вартий уваги і стане вишуканим і незабутнім подарунком.

Рівно 100 років тому парфумери однієї маленької лабораторії в самому серці старовинного міста Парми розробили новий і дуже сучасний аромат, який отримав назву Colonia. Слава про нього розлетілася далеко за межі рідної Італії, а сьогодні парфумерія та засоби по догляду Acqua di Parma улюблені в усьому світі.

Слава про нього розлетілася далеко за межі рідної Італії, а сьогодні парфумерія та засоби по догляду Acqua di Parma улюблені в усьому світі

Елегантна капелюшна коробка в традиційному кольорі Acqua di Parma із золотим гербом бренду, який делікатно обрамляє логотип. У набір входить аромат, парфюмований гель для душу і ванни, крем для тіла.

У набір входить аромат, парфюмований гель для душу і ванни, крем для тіла

Essenza di Colonia - це аромат для чоловіків, збагачений нотами ветівера, грейпфрута, корсиканського апельсина, троянди і конвалії. У наборі представлений парфум, бальзам після гоління і гель для тіла і волосся.

У наборі представлений парфум, бальзам після гоління і гель для тіла і волосся

Colonia Club - універсальний деревний аромат, який підходить як для жінок, так і для чоловіків. У складі набору - парфум, емульсія для догляду за обличчям, а також гель для тіла і волосся.

У складі набору - парфум, емульсія для догляду за обличчям, а також гель для тіла і волосся

Colonia Oud є ще один вишуканий аромат для чоловіків. Дорогоцінний парфум і гель для тіла покладені на шовкову подушку і укладені в елегантну коробку.

Подарункові набори можна придбати на 1 поверсі ДЛТ.

Перейти до списку новин

Новости