Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки вам потрібно? Подорож по 13 Дивовижні канадські національні парки

  1. Національний парк Терра-Нова - NEWFOUNDLAND
  2. Національний парк острова Принца Едуарда - PEI
  3. Національний заповідник національного парку Соболь - NOVA SCOTIA
  4. Національний парк Фендом - NEW BRUNSWICK
  5. Заповідник національного заповідника Mingan Archipelago - QUEBEC
  6. Національний парк Thousand Islands - ONTARIO
  7. Національний парк Вапуск - MANITOBA
  8. Національний парк Пасовища - САСКАТЬЕВ
  9. Національний парк Джаспер - АЛЬБЕРТА
  10. Національний заповідник Gwaii Haanas - БРИТАНСЬКА КОЛУМБІЯ
  11. Національний заповідник Наханні - ПІВНІЧНО-ЗАХІДНІ ТЕРИТОРІЇ
  12. Національний парк і заповідник Клуаан - ЮКОНСКІЙ ТЕРИТОРІЯ
  13. Національний парк Ауюйтук - NUNAVUT TERRITORY
  14. Ось ще кілька статей, які, на нашу думку, вам сподобаються!

Обкладинка Фото: Канадська комісія з туризму

Від величі Скелястих гір в Джаспері до залитих лососем потоків Гвай-Хаанас, канадські національні парки - це природні скарби, які приваблюють відвідувачів з усієї країни і всього світу. В цьому році, на честь Канади 150, парки Канади пропонує вільний вхід в усі ці дорогоцінні камені , Це чудова пропозиція, але з такою кількістю фантастичних парків в нашій величезній країні, вибір парку для відвідування може бути трохи переважною. Ось чому ми запросили вас подорожувати разом з нами по Канаді, оскільки ми виділяємо 13 цих фантастичних канадських національних парків - по одному для кожної провінції та території.

Courtesy Ньюфаундленд і Лабрадор Туризм © Richard Stapleton

Національний парк Терра-Нова - NEWFOUNDLAND

Сонце сходить до нашої великої нації в Національному парку Терра-Нова! Цей, самий східний національний парк Канади, є раєм для туристів, туристів і любителів природи! З більш ніж 80km бореальной стежки, спокійних атлантичних заток і піднімаються мисів, Терра-Нова - це місце, яке ви не скоро забудете. Візьміть незабутню поїздку на морському каяку разом з тюленями-тюленями і китами або табором з комфортом сусідніх зручностей в кемпінгу Newman Sound. Земля, море і небо - ваша устриця в Терра-Нові.

Фото: Парки Канада - Стівен Десрош

Національний парк острова Принца Едуарда - PEI

Випустіть свого внутрішнього дитини в національний парк острова Принца Едуарда. Побудуйте замок в піску, поріжте в прибої або запаліть гарячу собаку! Ніколи не буде нудного моменту. Сім'ї можуть вибирати з піших прогулянок, риболовлі, спостереження за птахами, їзди на велосипеді, ігри в гольф, геокешинга і т. Д. Цей парк також висвітлює захоплюючу дику природу острова Принца Едуарда. Тут ви можете побачити чапля в знаменитих червоних скелях або прогулятися по лісах, щоб знайти червону лисицю і водоплавних птахів. Національний парк PEI також пропонує безліч інтерпретаційних програм, які допомагають побудувати розуміння природного і культурного світу цієї унікальної провінції.

Фото: Канадська комісія з туризму

Національний заповідник національного парку Соболь - NOVA SCOTIA

Ласкаво просимо в дику природу! Коні вільно пересуваються по величезним і змінним піщаних дюнах заповідника національного парку Соболь, і якщо вам пощастить, ви можете наштовхнутися на найбільшу в світі колонію розмноження сірих тюленів! Щоб знайти цей унікальний камінь, просто вирушайте далеко в Північну Атлантику на один з найвіддаленіших офшорних островів Канади. Тут ви знайдете остаточно сосновий острів Соболь. Ті, хто шукає трохи розради і ізоляції, знайдуть його на цьому піщаному острові, який славиться своєю унікальною дикою природою і її сумнівним відмінністю, як «Кладовище Атлантики». Над судами 350 були зруйновані на берегах Соболя протягом чотирьох століть завдяки непередбачуваною погоді острова і затопленим піщаним барам.

Фото: Канадська комісія з туризму

Національний парк Фендом - NEW BRUNSWICK

Вода йде вгору, вода йде вниз! Ви помітите, що в Національному парку Фендом - будинку найвищого рівня в світі! Пориньте в незаймані води на байдарці, так як вода піднімається вище 12m або на прогулянці на дні океану під час відливу! Але хвиля - це не єдине, що відбувається в Фанді! Прогулянка по лісі Акадии, щоб виявити водоспади, дику природу і справжнє природне спокій або створити табір на ніч в одному з численних кемпінгів, пропонуючи, серед іншого, унікальний шанс провести ніч в юрті!

Фото: © Parks Canada / Éric Lajeunesse

Заповідник національного заповідника Mingan Archipelago - QUEBEC

Неважко зрозуміти, чому Мінган був обраний заповідником національного парку! Цей архіпелаг грандіозних, навіть химерних монолітів з вапняку не схожий ні на що, що ви коли-небудь бачили! Додайте до цього захоплюючу дику природу від китів і тупиків до морських птахів і тюленів, і у вас є рецепт одного з найбільш захоплюючих національних парків в країні! Архіпелаг Мінгана, який включає в себе острова 1000 і западини, великий, але виявляється морської експедицією, природними стежками і кемпінгами!

Фото: © Parks Canada / Тім Форбс

Національний парк Thousand Islands - ONTARIO

Ви чули про салатної одязі, але чи знаєте ви, що легенда поєднує ім'я з цієї фантастичної областю? Національний парк Thousand Islands складається з островів 21 (більше 1800 в цьому районі) і численних невеликих входів, велика частина яких доступна тільки на човні. Ці гранітні острова насправді вважаються кінчиками зношених древніх гір, і, як ніби цього недостатньо, щоб захопити уяву, цей парк також є домом для надзвичайно рідкісних видів черепах і птахів! Багато відвідувачів Тисячі островів люблять досвід ночівлі в унікальному готелі oTENTik!

Фото: Подорож Манітоба

Національний парк Вапуск - MANITOBA

Який список канадських національних парків без білих ведмедів?! Ви знайдете багато в великому північному національному парку Манітоба Вапуск! Протягом 11, 000 квадратних кілометрів, це звір парку і включає вражаючі канадські тундри, бореальні та арктичні пейзажі. Комерційні туроператори Черчілля готові запросити відвідувачів в незабутню експедицію, щоб побачити песців, зайців, росомахи, карибу, незліченних птахів і, звичайно ж, прославленого білого ведмедя!

Фото: Парки Канада / Кевин Хогарт

Національний парк Пасовища - САСКАТЬЕВ

Дика природа є королем в цьому камені Саскачевану! Зубр в Національному парку Грасслендс вдячний за те, що він назвав одну з останніх залишилися площ країни безтурботних лугів в преріях! Але вони не єдині - Луга є домом для багатьох рідкісних і перебувають під загрозою зникнення фауни, в тому числі змійовиків, рябчиків, рили сови, швидких лисиць, залізистих яструбів, росомахи, бурих ведмедів і навіть лугових гримучих змій! Табір в цьому національному парку в типі, яку обслуговує кемпінгу або в зворотному стилі, якщо ви не заперечуєте проти того, щоб якась тваринна компанія ходила навколо вашого намету!

Фото: Брайан Ласенбі. Альпійський похід в Джаспер через Shutterstock

Національний парк Джаспер - АЛЬБЕРТА

Великий двоюрідний брат Банфі, Національний парк Джаспер - найбільший національний парк в Скелястих горах Канади. Прогуляйтеся по цьому фантастичному парку Альберти в озерах з гарячими джерелами або пориньте в водоспад на вражаючому льодовому полі Колумбії. Величні канадські Скелясті гори - ідеальне тло для будь-якої діяльності, яку відвідувачі можуть вибрати в Джаспері. Від огляду визначних пам'яток до нескінченного вибору фізичних подвигів, таких як походи, риболовля, рафтинг, каякінг, велосипед і багато іншого, це справжній рай для авантюристів!

Фото: Парки Канада

Національний заповідник Gwaii Haanas - БРИТАНСЬКА КОЛУМБІЯ

Природа зустрічає культуру і історію в Гвай-Ханас! Відкрийте для себе пишні тропічні ліси цього національного парку. Нехай ваша уява ширяє з лисим орлом високо серед підноситься кедра і ялин, пориньте в зелені лісового статі або сметьтесь величними водами, що кишать китами, морськими левами і лососем. Цей природний рай розташований в 130km від материка БК на колишніх островах Королеви Шарлотти, які тепер відомі як Хайда Гвай.

Фото: Канадська комісія з туризму

Національний заповідник Наханні - ПІВНІЧНО-ЗАХІДНІ ТЕРИТОРІЇ

Відступите, Ніагара! Вірджинія-Фоллс в Національному парку Наханні занурює більше, ніж 90m (більш ніж в два рази вище Ніагари) навколо вражаючою скелі Мейсона! Це всього лише одна з вражаючих особливостей цього парку, яка захищає квадратний кілометр 30,000 з міцного природного району Mackenzie Mountains. Річка Nahanni Whitewater проходить через захоплюючі каньйони і природні лабіринти, надихаючі не тільки фізичний ландшафт, а й культуру регіону. Dehcho First Nations називають регіон Наханні і вітає відвідувачів з устремліннями до сходження, походам, польоту або гребінь в гонитві за міцними скарбами в цьому парку.

Фото: Канадська комісія з туризму

Національний парк і заповідник Клуаан - ЮКОНСКІЙ ТЕРИТОРІЯ

Додому до невловимого ведмедю грізлі і небоскребного гору Логан, Клуай переповнений всеканадскім величчю. Тундра і ліс рясніють ландшафт цього парку, в якому переважають гори Сент-Еліас. Досліджуйте найбільше крижане поле в Канаді і деякі з найміцніших і віддалених пейзажів на планеті. Відвідувачі Kluane приходять в пошуках пригод і знаходять його в денних походах, дослідах по льодовиковому рафтингу, розвідці беккантрі і альпійських перевалах.

Фото: Канадська комісія з туризму

Національний парк Ауюйтук - NUNAVUT TERRITORY

Знайдіть Інуксюта (інукшук) на скелястому ландшафті Ауюйтук! Цей національний парк може похвалитися 24 годинним освітленням влітку, і це справжнє північне скарб. З гранітними гірськими вершинами, які підносяться над тундровими долинами і недоторканими льодовиками серед міцних фіордів і систем намотування води, Ауюйтук - це пейзаж, як ніхто інший. Кільчасті тюлені, нарвав, снігові гуси і арктичні лисиці називають цей парк будинком і можуть бути помічені відвідувачами, охочими наважитися на цю віддалену і невблаганну пустелю.

Сподіваюся, вам сподобалася подорож. Щасливий 150 нашої великої нації! Витратьте час, щоб відсвяткувати в фантастичному Канадському національному парку!

Ось ще кілька статей, які, на нашу думку, вам сподобаються!

про автора

Адель Пол

Адель Пол - колишній учитель, а мандрівник світу перетворився на маму і блогера. Єдине, що їй подобається краще, ніж ніч з прекрасною їжею і подругами, - це 8pm cuddle-time з її дітьми 3 в її будинку в Саскатуні. Знайдіть її: www.tuesdaysisters.com

Новости