Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найпопулярніші міста в Канаді

Канада - одна з найцікавіших країн для туристів, яка приваблює своєю гостинністю, незвичайними природними пам'ятками, багатонаціональністю і багатою культурою Канада - одна з найцікавіших країн для туристів, яка приваблює своєю гостинністю, незвичайними природними пам'ятками, багатонаціональністю і багатою культурою. Ми вже дізналися деякі цікаві факти про Канаду , А також познайомилися з її 10 головними визначними пам'ятками . Пропонуємо огляд найпопулярніших міст цієї красивої країни.

# 1. Торонто, провінція Онтаріо (Toronto, Ontario)

Google shortcode

Google shortcode

Торонто часто помилково вважають столицею Канади (хоча, насправді столицею є Оттава), але ніхто не стане заперечувати, що це найвідоміший в країні місто, в основному через метушні навколо міжнародного кінофестивалю, що проходить в Торонто, вежі-хмарочоса CN Tower і різних спортивних заходів. Торонто - це метушливий, багатонаціональне місто, в якому можна зустріти і греків, і італійців, і корейців. Торонто - фінансовий центр країни, а туристів він притягує безліччю музеїв, театром і торговими центрами. Зручне розташування біля озера Онтаріо, а також наявність красивих парків, трьох річок, що перетинають місто, близькість до кордону США і Ніагарського водоспаду додає привабливості цього популярного місця.

# 2. Ванкувер, провінція Британська Колумбія (Vancouver, British Columbia)

Ванкувер - це місце, де гори зустрічаються з океаном. Крім мальовничої природи і величезного чарівності Британська Колумбія - це шлях до всіляких пригод і розваг, включаючи лижні курорти і численні острови біля узбережжя. Ванкувер - це порт, куди приїжджають мільйони людей, найчастіше, щоб потім потрапити на Аляску. Місто знаходиться в трьох годинах від Сіетла, тому сюди їдуть і ті, хто прагне потрапити в США. Крім усього, це один з найбільш щільно населених міст Канади, число жителів яких досягає 2.4 мільйона.

# 3. Монреаль, провінція Квебек (Montreal, Quebec)

Монреаль, провінція Квебек (Montreal, Quebec)

Хоча англійське і французьке вплив є основним, цей унікальний канадське місто все ж є інтернаціональним. Місто наповнене енергією і радістю життя, тому тут особливо приємно знаходитися. Найкрасивішим місцем є стара частина міста (Old Town), де збереглися пам'ятки архітектури 17 століття, викладені бруківкою вулиці, що нагадують про Європу, безліч церков. Крім цього Монреаль пропонує туристам 50 історичних пам'яток Канади!

# 4. Вікторія, провінція Британська Колумбія (Victoria, British Columbia)

Ця столиця Британської Колумбії знаходиться в південній частині острова Ванкувер (який насправді не є місцем розташування міста Ванкувер). Вікторія - це чарівний портове місто, шлях до всіх чудовим містах, затоках, бухтах і до Тихого океану. Місто населенням 80,000 людина має багату історію з 1840-х років, коли тут був заснований торговий порт, шахтарське селище і економічний центр. Сьогодні люди все ще захоплюються архітектурою 19-20 століть, красивими пейзажами і мальовничою бухтою.

# 5. Галіфакс, провінція Нова Шотландія (Halifax, Nova Scotia)

Галіфакс, провінція Нова Шотландія (Halifax, Nova Scotia)

У столиці Нової Шотландії всю красу великого міста і чарівність невеликого містечка. Галіфакс привабливий своїм гостинними жителями міста, приємним розташуванням у океану, піщаними пляжами, цікавими ландшафтами, рибальськими селами і пам'ятниками історії і архітектури.

# 6. Квебек, провінція Квебек (Quebec City, Quebec)

Квебек не можна порівняти ні з одним містом в Північній Америці, тому що він в цілому є твором мистецтва: бруковані мостові, що збереглися з 17 століття архітектурні будівлі, безліч кафе і єдина в Північній Америці фортеця, стіни якої збереглися до наших днів. Завдяки всім цим перевагам UNESCO визнав Квебек світовою спадщиною. Французька мова є переважаючим, що додає чарівності і без того чарівному місту. Не обов'язково відразу починати вивчати французьку перед візитом в місто, розташоване в самій вузькій частині річки Святого Лаврентія - персонал ресторанів, готелів і магазинів говорить англійською. Зимовий Карнавал, Літній Фестиваль і фестиваль Нової Франції притягують туристів практично цілий рік.

# 7. Калгарі, провінція Альберта (Calgary, Alberta)

Калгарі, провінція Альберта (Calgary, Alberta)

Калгарі відомий як місце проведення кінноспортивного фестивалю і місце проведення зимової олімпіади 1988 року. Місто просто пронизаний духом ковбоїв, тому ковбойські капелюхи і танці в стилі кантрі тут ніколи не виходять з моди. Калгарі - найбільше місто Альберти і третій за величиною муніципалітет в Канаді. Тут також знаходиться багато офісів, туристична інфраструктура - готелі, ресторани та інші об'єкти. Близькість міста до Банфі, Скелястих гір, крижані поля і інші природні дива притягують туристів і сприяють розвитку і процвітанню міста.

# 8. Оттава, провінція Онтаріо (Ottawa, Ontario)

Хоча Торонто і Монреаль і є візитною карткою Канади, але столицею і головним містом все ж є Оттава. Дружня, культурна атмосфера приємного міста викликають прихильність до себе. З історичних пам'яток найвідомішими є будівля парламенту і палац Château Laurier. Найвідомішим в Оттаві є канал Rideau Canal, який розсікає місто і в зимовий час перетворюється в найбільший в світі каток.

# 9. Едмонтон, провінція Альберта (Edmonton, Alberta)

Едмонтон, провінція Альберта (Edmonton, Alberta)

Едмонтон не такий популярний, як попередні міста, але трапляється, що люди приїжджають і сюди, або у справах, або транзитом. Це не означає, що тут нема на що подивитися. Фактично, це місто фестивалів, з яких найбільш популярними є фестиваль фольклору та фестиваль експериментального театру. Добре це чи погано, але Едмонтон називають найбільшим в світі торговим центром завдяки тому, що тут знаходиться ТЦ «West Edmonton Mall». Місцеві жителі зізнаються, що рідко відвідують масивне будову, де знаходиться готель, американські гірки і аквапарк, зате туристи просто обожнюють сюди ходити. Едмонтон також відомий як ворота на Північ, що відкривають доступ до Скелястих Горами і горе Джаспер, а також північних територіях Канади, Нунавут і Юкону.

Новости