Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лондон

Філологу 18 століття й упорядника першого словника англійської мови Семюелю Джонсону ми зобов'язані крилатою фразою: "Якщо ти втомився від Лондона - ти втомився від життя, бо у Лондона є все, чим життя багате". Цей вислів настільки ж справедливо і в наші дні: Лондон, безсумнівно, можна вважати столицею всієї Європи і в фінансовому, і в культурному, і в мовному, і в демографічному відношенні. Ну, а в туристичному сенсі - це просто столиця світу! Сюди приїжджають близько 30 мільйонів туристів в рік - майже в два рази більше, ніж в Париж, який займає, може бути, і почесне, але друге місце!

Відомо, що поганий екскурсовод може зіпсувати будь-яку подорож. Ми працюємо з самими перевіреними лондонськими гідами - так званими "синіми значками", тими, хто завершив найскладніших дворічний курс і здав з десяток найважчих іспитів. Іменний бейдж британського гіда вищої категорії - еквівалент чорного пояса в карате. Наші російськомовні допоможуть вам зрозуміти важкий і багатоплановий місто Лондон, проведуть вас по його музеям, вулицями і площами, покажуть його таємні куточки, розвіють забобони. Наші тури і екскурсії по Лондону розраховані як на початківців англофілів, так і на самих шалених і просунутих. За вашим бажанням, ми складемо індивідуальні туристичні маршрути і програми, в тому числі тури вихідного дня.

ДЕЯКІ З НАШИХ САМИМ ПОПУЛЯРНИХ екскурсія по Лондону:

ПРОГУЛЯНКИ Лондоні

Найкраще Лондон можна дізнатися під час неспішних прогулянок по місцях, куди на автобусі не заїдеш. Вас чекають пригоди на закритих для транспорту площах, в парках, на набережних і Еспланада в супроводі наших повних ентузіазму професійних гідів. У нашому списку "Королівський Вестмінстер", "Таємниці нічного Сіті", "Лондон Шерлока Холмса", "Прогулянка по Челсі", "Квартал розваг Сохо" і багато іншого. Тривалість екскурсійних прогулянок: 2.5 - 3 години. Парасолька завжди повинен бути при собі!

докладніше >>

КЛАСИЧНИЙ ЛОНДОН

Чи можна побачити Лондон за один тиждень? Але, з іншого боку, хто ж може дозволити собі місяцями насолоджуватися його визначними пам'ятками, як того заслуговує «столиця Європи»? Крім того існують чудові одноденні виїзди зі столиці: Віндзорський замок і університетський Оксфорд, доісторичний Стоунхендж і георгіанський Бат. У цю програму ми відібрали лише основні родзинки - але ми будемо чекати вас в Лондоні знову і знову!

докладніше >>

ОГЛЯДОВА ЕКСКУРСІЯ

Приблизно за три з половиною години на автобусі або автомобілі ми постараємося оглянути в Лондоні найголовніше: будівлю парламенту зі знаменитою вежею Біг-Бен, Тауерський міст, вулицю Пікаділлі, Трафальгарську площу і Темзу. Ми вийдемо біля Букінгемського палацу, щоб помилуватися на церемонію зміни варти, щоб фотографувати і фотографуватися. Ви дізнаєтеся про населення Лондона і його розмірах, ми забезпечимо вас корисною інформацією про те, як користуватися громадським транспортом ...

докладніше >>

В ЛОНДОН З ДІТЬМИ

Лондон - справжній рай для дітей. Судіть самі: тут живуть герої багатьох дитячих казок і фільмів: Мері Поппінс, Пітер Пен і Гаррі Поттер ... Тут знаходиться найбільший в світі - п'ятиповерховий! - магазин іграшок, найстаріший зоопарк світу, Музей природознавства з галереями динозаврів і Музей науки і техніки з тривимірними польотами в космос і спуском на дно океану. Якщо ж до цього додати Центр Гаррі Поттера, відкритий нескольуко років тому в павільйонах, де знімалися всі фільми про хлопчика-чарівника ...

докладніше >>

ЛОНДОН - ЛЮКС

Британська столиця може «спокутувати» вас в таку розкіш, яка і не снилася королям минулого. Від кращих магазинів і ресторанів світу, до картинних галерей і мюзиклів - ми відберемо найкраще для нашого вимогливого клієнта. Ось деякі з ідей вам на вибір:

- Тур по Лондону на мікроавтобусі з ліцензованим гідом вищої категорії на цілий день (включає політ на лондонському колесі огляду в окремій кабінці з шампанським) ...

докладніше >>

НАЦІОНАЛЬНА КАРТИННА ГАЛЕРЕЯ

Лондонська Національна картинна галерея - це колекція європейського мистецтва світового класу. Тут представлені всі найбільші художники від раннього Відродження до пост-імпресіонізму своїми найважливішими роботами - від Сандро Боттічеллі до Ван Гога. У вас буде можливість познайомитися і з британським мистецтвом, в Росії маловідомим, з картинами Вільяма Хоггарт, Томаса Гейнсборо, Вільяма Тернера і Джона Констебла серед інших. Екскурсія триває приблизно два з половиною години.

ДЕНЬ В передмісті Лондона

Лондон називають «містом тисячі сіл». Сьогоднішній британський мегаполіс виник в 19 столітті від злиття безлічі містечок і сіл, яке сталося завдяки появі першого в світі метро. Запрошуємо вас в подорож на комфортабельному машині найцікавішими передмістях Лондона, з відвідуванням місцевих пабів і церков, парків та садиб. На нашому шляху: Річмонд, Хайгейт, Хампстед, Челсі, Вімблдон, Грінвіч ...

На нашому шляху: Річмонд, Хайгейт, Хампстед, Челсі, Вімблдон, Грінвіч

Але, з іншого боку, хто ж може дозволити собі місяцями насолоджуватися його визначними пам'ятками, як того заслуговує «столиця Європи»?

Новости