Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Імміграція до Британської Колумбії

Британська Колумбія - активно розвивається провінція Канади, яка в зв'язку з браком фахівців на місцевому ринку праці змушена залучати працівників з-за кордону. У неї, як і у більшості канадських провінцій, існує своя імміграційна програма - British Columbia Provincial Nominee Program, орієнтована на кваліфікованих фахівців і бізнесменів.

Британська Колумбія - активно розвивається провінція Канади, яка в зв'язку з браком фахівців на місцевому ринку праці змушена залучати працівників з-за кордону

Програма імміграції до Британської Колумбії складається з наступних потоків.

  1. Skills Immigration - для працівників високої та середньої кваліфікації, що мають пропозиція від роботодавця з провінції. Ділиться на кілька підкатегорій:

  • для висококваліфікованих фахівців, професія яких знаходиться в списку затребуваних в Британській Колумбії (рівня 0, А чи В національного класифікатора);

  • для фахівців в області охорони здоров'я;

  • для працівників у сфері готельного бізнесу, харчової промисловості, туризму, а також далеких вантажних перевезень;

  • для випускників канадських ВНЗ;

  • для випускників вищих навчальних закладів Британської Колумбії, що мають ступінь доктора наук або магістра (для них не є обов'язковою умовою наявність Job Offer).

Знання державної мови, досвід роботи і наявність достатньої суми на рахунку - незмінні обов'язкові умови будь-якої імміграційної програми.

2. Entrepreneur Immigration - імміграція до Британської Колумбії для бізнесменів і інвесторів. Кандидати повинні мати у своєму розпорядженні певну суму для інвестицій або відкриття бізнесу на території провінції, мати відповідне утворення, досвід управління підприємством, а також повинні підготувати робочий бізнес-план. В рамках цього потоку можуть також іммігрувати ключові співробітники зарубіжних компаній, які мають намір жити і працювати в провінції в зв'язку з відкриттям тут філії.

3. Імміграція до Британської Колумбії через Express Entry. Через дану систему можуть бути відібрані кандидати наступних категорій:

  • висококваліфіковані фахівці;

  • медичні працівники;

  • студенти, які отримали канадське освіту (не обов'язково в даній провінції);

  • студенти, які здобули освіту в Британській Колумбії не нижче рівня магістр або доктор наук.

Кандидати по провінційної програмі, що подають заявку через систему Express Entry, отримують +600 балів від провінції, що безсумнівно збільшує шанси отримати посвідку на проживання в Канаді. Але варто відзначити, що остаточний відповідь все ж приймається на федеральному рівні.

Дізнатися більше інформації про провінційних або федеральних програмах Канади Ви можете у ліцензованого імміграційного консультанта Оксани Тодоренко, засновником консалтингової фірми SafeImm. Вона оцінить Вашу ситуації і допоможе скласти індивідуальний план дій.

Новости