Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Британські, висловухі кошенята, продаж в Москві

«Туманний Альбіон» - розплідник кішок

Світло-кремовий британець хлопчик Світло-кремовий британець хлопчик

Хайленд-фолд і хайленд-страйт Хайленд-фолд і хайленд-страйт

Кот мармур на сріблі Кот мармур на сріблі

Розплідник шотландських висловухих і британських кошенят «Туманний Альбіон» веде племінну роботу з 1989 року. Основу розплідника заклав привезений з Голландії блакитний британський кіт Pirandello Bagoas, що має титул Великий Міжнародний Чемпіон, він дав Росії 10 Чемпіонів Світу і більше 20 Чемпіонів Європи. Пізніше з того ж розплідника британських кошенят, одного з кращих в Голландії, був привезений чудовий кіт, чудесного шоколадного окраса, - Bagoas Good Night Mr. Bean. Обидва британських кота прекрасного статури, мають широкий міцний кістяк, маленькі вушка, прекрасну плюшеву шерсть. Блакитний британець Gr. Int. Ch. Pirandello Bagoas залишив в Росії саме численне потомство. Його препатентность відмінно закріплювала британський тип в дітях, онуках і правнуках, від нього народжувалися не тільки короткошерсті блакитні британські кошенята, а й дітки інших забарвлень: лілові, шоколадні, кремові.

висловухі шотландці висловухі шотландці

Британський коричнево-тигровий Британський коричнево-тигровий

Кошеня абіссінської породи Кошеня абіссінської породи

Якщо Ви хочете купити британського кошеня в Москві, можливо ви його знайдете на нашому сайті в розділі «продаж британських, висловухих кошенят». Досвідчений фелінолог допоможе вам підібрати і купити кошеня британця відповідно до ваших побажань і можливостями.

У розпліднику завжди є в наявності блакитні і бузкові британські кошенята, висловухі кошенята недорого, скоттиш фолд різних забарвлень і віку. У нас можна купити висловухого кошеня, британця, тайську кішку і навіть бенгала. Оперативно дізнатися про наявність та вартість кошенят можна за телефонами +7 (925) 771-25-72, +7 (499) 977-45-51.

Висловухий кошеня червоного забарвлення Висловухий кошеня червоного забарвлення

Британський червоний мармуровий кошеня Британський червоний мармуровий кошеня

Скоттиш фолд мармуровий Скоттиш фолд мармуровий

Новости