Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Модні жіночі годинники

  1. Які існують форми і види жіночого годинника
  2. Як вибрати модний стиль жіночого годинника
  3. Наймодніші марки жіночого годинника
  4. моделі Breguet
  5. Вишукані аксесуари Cartier
  6. Годинники Chanel для вимогливих дам
  7. А що пропонує Gucci?
  8. Неповторний стиль жіночого годинника від Louis Vuitton

Годинники це, безсумнівно, легендарний аксесуар з дуже багатою історією Годинники це, безсумнівно, легендарний аксесуар з дуже багатою історією. Навряд чи він коли-небудь вийде з моди, адже це не тільки зручність, але і показник статусу і стилю їх власника. Що б правильно вибрати цей аксесуар необхідно врахувати індивідуальні особливості вашого стилю одягу, загальні зовнішні дані і, безсумнівно, ваші особисті переваги за формою і кольором годин.

Годинники доступні всім категоріям населення, так як вони представлені в різних цінових діапазонах. У цьому статті ми розглянули кілька популярних моделей годинників, які підійдуть будь-якій жінці.

Які існують форми і види жіночого годинника

Стилісти рекомендують купувати годинник великих розмірів. Такі моделі легко підкреслюють жіночність і крихкість кистей, додаючи сексуальності до образу. Можна віддати перевагу годинах з великим циферблатом таких брендів, як Michael Kors, Roberto Cavalli і Dolce & Gabbana.

При виборі форми жіночих годинників, зверніть увагу на циферблати з геометричними пропорціями. Наприклад, це може бути циферблат в формі кола або квадрата.

Якщо ви любите заняття спортом, то краще за все буде вибрати види жіночого годинника з водонепроникним склом і ремінцем з каучуку або натуральної шкіри. Для справжніх спортсменок, свої моделі пропонують такі світові бренди як Guess, Diesel, Tommy Hilfiger, Hublot і Esprit.

Як вибрати модний стиль жіночого годинника

Тропічні мотиви - це один з наймодніших стилів жіночих годинників. Звірячі принти, пір'я, переплетення ліан - це все може відбитися в дизайні саме ваших годин. Моделі годин з контурами і пір'яними начерками нам представили в своїх колекціях Dior і Harry Winston. Ще одне диво, представлене Bvlgari - це годинник у формі змії, які усипані діамантами і сапфірами.

Ну, яка ж жінка не любить квіти? Versace і Hermes представили нам свої колекції годин прикрашених квітами і дорогоцінним камінням. Так само, спеціально для любительок ділового стилю, модний будинок Chanel представили годинник, циферблат яких нагадує знамениті парфуми Chanel № 5. Годинники посипані дорогоцінними каменями, що виглядає вишукано, лаконічно і дуже стильно.

Для дівчат, які люблять дуже часто міняти свій стиль дизайнери пропонують нову, дуже стильну модель годинника - Чарми. Такі годинники є ланцюжок, до якої можна кріпити різноманітні брелоки, за допомогою яких ви зможете змінювати стиль практично кожен день. У деяких марок годин навіть присутні знімні циферблати. Вишукані та цікаві годинник-Чарми, являє нам в своїй колекції Moschino.

Що стосується кольору, то тут буде найкраще, якщо ви віддасте свою перевагу годинах білого або чорного кольору. Вони будуть чудово поєднуватися з будь-яким одягом, яка буде одягнена на вас. Але, якщо ви більш прихильні до годинника з благородних металів, то, відповідно вибирайте годинник мідного, сріблястого або золотого відтінку.

Зазвичай люди купують годинники з надією на те, що вони прослужать досить довгий час, тому багато хто з покупців при придбанні годин керуються більшою мірою гучним ім'ям бренду. Крім цього годинник це важливий атрибут, який показує стиль людини і його статус. Саме для цього слід вибирати годинник класичних форм і дизайну.

Наймодніші марки жіночого годинника

Годинки Audemars Piguet

Годинки Audemars Piguet

Під цим брендом випускаються витончені моделі жіночих наручних годинників. У колекціях цієї компанії можна помітити велику кількість різноманітних кольорів ремінців, шрифтів цифр і їх розмірів.

У колекціях цієї компанії можна помітити велику кількість різноманітних кольорів ремінців, шрифтів цифр і їх розмірів

Такі годинники чудово підійдуть оригінальним, і часом навіть трохи екстравагантним жінкам.

моделі Breguet

Історія цієї марки починається ще в 1775 році. Це один з найстаріших брендів, який дуже популярний, завдяки тому, що годинник представлені в ньому, достатньо в широкому ціновому діапазоні.

Жіночий годинник Breguet дуже жіночні, витончені і сучасні. У колекціях цієї компанії можна так само зустріти різноманітність кольорів і оригінальних циферблатів.

Вишукані аксесуари Cartier

Якщо ви ділова жінка і любите елітні і дорогі годинники, то сміливо вибирайте моделі марки Cartier. Син і онук ювеліра і засновника даної фірми Луї-Франсуа Картьє, які пішли по його стопах представили для жінок велика різноманітність оригінальних і привабливих годин.

Найперші годинник, представлені Cartier були з ремінцем, який був усипаний діамантами, але справжнє визнання цей бренд отримав після виходу в світ годин Santos в 1904 році.

Годинники Chanel для вимогливих дам

Звичайно, всім чудово відомо, що назва даної марки пов'язано з ім'ям прекрасної Коко Шанель. Лінії одягу від Chanel випускаються досить давно, а ось, що стосується годин, то ця лінія з'явилася порівняно недавно.

Перші годинник марки Chanel були представлені в 1987 році, а ось вже на сьогоднішній день цей бренд може похвалитися вже 5 колекціями годин.

А що пропонує Gucci?

З першого погляду можна зрозуміти, що дизайн годинника від Gucci був розроблений цілою командою професіоналів. Gucci в рік випускає більше двохсот нових дизайнерських рішень, через що вважається справжнім законодавцем мод. Для цієї марки характерно переважання геометричних пропорцій в дизайні годин. Так само деякі годинник прикрашаються дорогоцінними металами і камінням. Годинники Gucci можна впізнати з першого погляду, адже їх головна ознака це відсутність цифр на циферблаті.

Неповторний стиль жіночого годинника від Louis Vuitton

Модний французький дім Louis Vuitton, відомий своїми сумками і валізами, так само випускає і цілі колекції годин. Годинники від Louis Vuitton вважаються елітними, так як в більшості випадків вони прикрашені дорогоцінними і благородними металами і камінням. Купуючи годинник, звертайте увагу на монограму LV, щоб не придбати підробку.

Ну, яка ж жінка не любить квіти?
А що пропонує Gucci?

Новости