Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

5 практичних порад для чоловічої сумки

Юлія

Набридло купувати не ті сумки? Ми склали короткий посібник, завдяки якому ви більше не помилитеся в їх виборі. Для прикладу взято чоловічі сумки через плече - найпопулярніші серед чоловіків, але все рекомендації застосовні і до інших моделей.



стиль

До того, як шукати підходящу сумку, точно визначитеся зі стилем - це основа основ. А коли зайдете на сайт інтернет-магазину, виберіть потрібний напрямок в фільтрах, вони є на більшості майданчиків. Так вас не будуть відволікати моделі не в невідповідному стилі і не з'явиться спокуси замовити не той аксесуар.


Так вас не будуть відволікати моделі не в невідповідному стилі і не з'явиться спокуси замовити не той аксесуар

Як визначити стиль? Тут все просто - дивіться на одяг, з якої збираєтеся носити сумку. Якщо це джинси і светр - вибирайте в фільтрах стиль casual. Строгий костюм, сорочка і краватка - вам потрібен classic. До одягу в спортивному стилі підійде тільки active. Що стосується сумок через плече - месенджерів, планшетів - то відповідні варіанти існую у всіх сучасних стилях.

Чи не намагайтеся знайти універсальний варіант - його не існує. Ну не може спортивна сумка добре виглядати з джинсами і діловим костюмом. Класичний портфель не підійде до образу з кросівками. Кежуальние сумки створені тільки для міських луків. Якщо ви носите одяг в різних стилях, вибирайте для кожного свою сумку.

Розмір

Чоловічі сумки рідко купують «для краси» і «щоб доповнити образ». Це все про «дівчачих» аксесуарах. Чоловікам потрібна практичність. Вибираєте сумку для роботи? Відразу прикиньте, що має в ній поміститися - папка з паперами, планшет або ноутбук, кілька телефонів, блокнот, фотоапарат, контейнер з обідом? Якщо щось з потрібних речей не влізе в сумку, самі знаєте - носити її ви не будете.

Та ж історія з дуже великою чоловічою сумкою. Якщо в ній залишиться багато вільного місця, вас це буде дратувати: який сенс тягати з собою «баул», в якому тільки зв'язка ключів, гаманець, та електронна книга? Ну не в чоловічому це характер.


Ну не в чоловічому це характер

Вибираючи компактну сумку через плече, придивіться до планшетів. Вони бувають різних розмірів, але в будь-якому випадку виглядають мінімалістичним за рахунок невеликої товщини. Якщо ви постійно носите з собою планшет або ноутбук, обов'язково треба запитати у продавця, чи поміститься в обраної моделі гаджет з потрібною діагоналлю. В каталозі Obio ви легко відсортуєте сумки потрібного розміру за допомогою фільтрів.

Якщо крім техніки плануєте брати з собою контейнер з їжею і інші об'ємні речі, сумка-планшет - не ваш варіант. Придивіться до мессенджерам. Це моделі горизонтального формату з ременем через плече. Ще їх називають сумками листоноші. Вони місткі і зручні. Вибрати відповідний розмір проблем не складе.

Дизайн

Дуже індивідуальний параметр. Визначитися з ним можна тільки одним способом - сісти і подумати, як вам буде зручніше: скласти всі речі в один великий відділ або розіпхати їх по декількох невеликим відділенням і кишенях. Якщо можете чесно зізнатися собі, що ви перфекціоніст, тоді перший варіант 100% не ваш. «Бардак» в сумці буде виводити вас із себе.


Сумка з великою кількістю відділів і кишень теж підійде не всім. Обшукувати всі її куточки, щоб знайти ключі або блокнот - на це потрібно терпіння. Зрозуміло, що з часом у кожної речі буде своє місце і діставати їх в будете на автоматі. Але до цього моменту доведеться туго.

колір

Бажання поекспериментувати з кольором - це здорово. Зміни іноді потрібні. Але міняти стиль кардинально не поспішайте. Набридла чорна сумка - вибирайте темно-синю , Коричневу або сіру . У теплий сезон купуйте світлі моделі - руді, пісочний, коньячні. Якщо, звичайно ж, вони підходять вам за стилем, дизайну, і дозволені дрес-кодом компанії.


Взуття і ремінь - ще одна відправна точка у виборі кольору сумки. Якщо ці три речі підібрані в тон, з приводу «гармонійності образу» можете навіть не морочитися, вона буде в нормі. Відповідно, якщо вирішили купити чоловічу сумку «кардинально іншого» кольору, подумайте, з чим будете її носити. Можливо, доведеться купити і нові туфлі з ременем.

матеріал

Шкіра, кожзам або текстиль - вам потрібно вибрати з цих варіантів. Думаєте, нічого складного? Так і є)) Потрібно постійно підтримувати імідж успішної ділової людини - тільки натуральна шкіра. Чоловічі сумки через плече з хорошого шкірозамінника, такі як Cantlor , Bradford , Bolinni , Підійдуть для походів в офіс (на роботу), і просто як доповнення до повсякденних образів. Згадані бренди використовують відмінні сучасні матеріали, які прослужить кілька сезонів.



Текстильні сумки - це спортивний та в деяких випадках міської варіант. Здебільшого, це бюджетні моделі (за винятком сумок світових брендів). Вони не підходять для формальних образів - це головне, що потрібно знати про сумках з текстилю (будь-якого).

Тепер, коли ви визначилися з усіма параметрами потрібної сумки, можете сміливо переходити в каталог Obio , Відзначати потрібні характеристики в фільтрах і вибирати підходящу модель. Якщо виникнуть питання і захочете уточнити деталі про неї, зателефонуйте менеджерам магазину, вони допоможуть визначитися.

Як визначити стиль?
Вибираєте сумку для роботи?
Відразу прикиньте, що має в ній поміститися - папка з паперами, планшет або ноутбук, кілька телефонів, блокнот, фотоапарат, контейнер з обідом?
Якщо в ній залишиться багато вільного місця, вас це буде дратувати: який сенс тягати з собою «баул», в якому тільки зв'язка ключів, гаманець, та електронна книга?
Думаєте, нічого складного?

Новости