Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вартість відпочинку на гоа - скільки грошей брати на гоа?

  1. Скільки грошей взяти в ГОА? сбори- трансфер- очікування рейсу. What to take in India.

Серед всіх індійських штатів Гоа відомий вітчизняним співвітчизникам краще друге

Серед всіх індійських штатів Гоа відомий вітчизняним співвітчизникам краще друге. Так уже склалося, що за останні 15-20 років багато тисяч росіян відправилися в тому напрямку назустріч легковажною життя, оскільки на Гоа незмінно тепле море, скромні за мірками Москви ціни, велика кількість пригод і пам'яток, і, саме основне, фактично ні чим не обмежена свобода.

Всі перераховані вище фактори в сукупності роблять штат Гоа справжньою квінтесенцією раю на Землі. Є тут і підводні камені, само собою зрозуміло. Так давайте дізнаємося, в яку суму обійдеться спроба подарувати собі таке неземну насолоду.

Іншими словами, скільки грошей потрібно на Гоа?

Всі витрати на подорож до далекої Індії можливо розбити на наступні категорії:

  • переліт і Візові формальності.
  • Проживання в Індії.
  • Харчування і інші повсякденні витрати.
  • розваги і Екскурсії на курорті, сувенірна продукція.

Якщо ви вирішили скористатися позиченими туристичного агенства, то перші три пункти для вас дбайливо об'єднають в один і оформлять у вигляді готової туристичної послуги. Не без націнки, само собою зрозуміло. Для бажаючих заощадити (і відшукати більше пригод на голову) постійно існує можливість робити все власними силами.

переліт і Віза

Віза в Індію Зараз видається без особливих неприємностей, якщо ви надасте послу заброньовані авіаквитки в два фінішу і підтвердження вашої платіжної спроможності, іншими словами, виписку з рахунку. Авіаперевізників, що з'єднують різні міста СНД з півостровом Індостан, на даний момент також більш ніж достатньо. Ціни дуже сильно скачуть в залежності від пори року. Наприклад, не так багато бажаючих летіти в Індію, в той час, коли в тому місці починає кожен день дощитиме.

Але на час січневих канікул всі рейси відправляються під зав'язку. Щоб зайвий раз не вдаватися в калькуляцію, скажімо так: якщо ви знайшли квитки в Індію не дорожче 600 $ в два фінішу, маєте можливість сміливо обчислювати себе щасливчиком і миттєво оформляти бронювання.

різний Гоа

Штат умовно ділиться на північну і південну частини. дуже різні між собою як в плані відпочинку, так і в грошовому відношенні. Південний Гоа вибирають любителі спокійного і передбачуваного відпочинку за сукупністю all inclusive. Якраз в Південному Гоа сконцентровані всі «багатозіркові» готелі, казино, елітні бутіки та інші елементи шикарного відпочинку.

Як це не парадоксально, список розваг тут дуже дрібний, але можливо без неприємностей записатися в захоплюючу подорож. Ціна екскурсій з Гоа по околицях стартує від 60-70 $ в залежності від рівня і протяжності обслуговування. Серед відпочиваючих молоді мало, тут завсідниками виступають статечні чужинці третього віку.

При для того щоб вибору ціна відпочинку на Гоа буде прямо залежати від тієї путівки, яку ви обрали з сотень пропозицій туроператорів.

Відпочинок на Північному Гоа став синонімом слів «свобода», «вічний» кайф «і безтурботність». Будь усвідомлює ці слова по-своєму, от і збирається на півночі штату дуже різношерста публіка. Одні приїжджають від заходу до сходу сонця животіти на транс-вечірках. Інші хіпують на пляжі, харчуються пашею і намагаються не вибитися з рамок бюджету 1-2 $

в день. Тут же на одному п'ятачку тісняться простенькі гестхауса і 5-зіркові апартаменти. В таких містечках, як Морджім, є компактні поселення росіян, а повітря нагадує улюблене з дитинства Чорноморське узбережжя. У сусідньому Арамболе пляжна ситуація скоріше нагадує закулісся театру, ніж курортну територію: тут вас навчать грати на дарбуці і крутити фаєр-шоу, плести дреди і робити татуювання. А замість попросять не грошей, а поділити вечір у прибережного багаття.

Нічне життя Арамболе - це не транс-клуби або ульотні вечірки, а живі виступи геніальних людей. Для вибрали північ відповідь на питання «скільки грошей потрібно на Гоа?» Буде такий: «скільки не шкода!».

справи життєві

Вашими головними витратами в Індії стануть витрати на проживання та на їстівне. скільки грошей необхідно на Гоа буде залежати від вашої прихильності до комфорту і від гастрономічних уподобань. Вибір житла тут разюче широкий, так що будь-який знайде собі дах над головою крім того в сезон. Аскети зможуть обмежуватися в повній мірі стерпним приміщенням за 200-300 рупій (всього 4-6 $). але тоді багато зручності потрібно буде ділити з цими ж небагатими постояльцями, як і ви самі.

Апартаменти обійдуться в 400-700 рупій (8-14 $) в день за двомісний номер. У разі якщо в кишені знайдеться 20-доларова купюра, як мінімум одна ніч в гарному готелі вам гарантована.

Що стосується харчування, то брати недорогі продукти на місцевих ринках загрожує проблемами з кишечником. Обставина криється в тому, що після закінчення рафінованої і ретельно вимитого домашньої їжі вітчизняні шлунки не завжди встигають пристосуватися до місцевої своєрідною їжі. У разі якщо харчуватися в локальних кафе, то за добу можливо обмежитися сумою в 5-6 $ і вже зовсім вірно багато наїстися за 12-15 $.

Підкреслюємо: за добу, а не за один присід.

транспорт

Переміщення громадським транспортом по території Гоа дешево, але пов'язане з величезною нервуванням і втратою часу. Молодь в далекому минулому оцінила переваги оренди скутерів за ціною 4-6 $ в день. Ціни на таксі стартують від 5 $ за годину. Ціна екскурсій на Гоа починається від 20-25 $ при замовленні їх на вулиці і доходить до 70-100 $, в разі якщо звертатися до великого туроператору.

Рівень сервісу і в тому і в іншому випадку значно відрізняється.

підсумки

У разі якщо постаратися максимально усереднити всі показники, то виходить, що ціна відпочинку на Гоа в добу утворює 12-16 $ в день. Цифра ця досить умовна і не відбиває потреб кожного з нас протягом відпочинку. Хтось зможе укластися і в 5 $ на добу, тоді як інші навмисно їдуть на Гоа ні в чому собі не відмовляти.

Не слід крім цього забувати, що Гоа - вельми туристичний регіон, де повно любителів і перекупників легкої наживи. Часто не рідкість так, що ціни для чужинців намір роздувають на перепродажі в кілька разів. В інших випадках місцеві ділки користуються неуважністю приїжджих і просто-напросто обраховують клієнтів.

Будьте уважні, плануйте подорож заздалегідь, і тоді відпочинок на Гоа стане для вас приємним, недорогим і незабутнім.

Джерело: liliya-travel.ru

Скільки грошей взяти в ГОА? сбори- трансфер- очікування рейсу. What to take in India.

Захоплюючі записи:

Підбірка статей, яка Вас повинна зацікавити:

  • Скільки брати грошей в Тайланд

    Якщо Ви плануєте вирушити відпочивати до Таїланду, попередньо Вам направлятися обчислити, скільки Вам знадобиться грошей, щоб зробити власний ...

  • Скільки треба грошей на відпочинок?

    Привіт всім читачам сайту Hainan-sam.ru Зараз коротко повідаю, скільки потрібно грошей на відпочинок на створення незалежної системи подорожі. скільки грошей ...

  • Скільки коштує відпочинок на балі? ��кільки взяти з собою грошей?

    Плануючи в перший раз на Балі, ви, само собою зрозуміло, ознайомилися з масою інформації про це прекрасному острові - «острові Всевишнього» Перерахування ...

  • Скільки грошей брати в Тайланд - якщо мова йде про короткому відпочинку

    Я вже багато разів писав від вітчизняних витратах в Таїланді: в Чіанг Май. на Пхукеті. скільки може коштувати зима в Таїланді. звичайно про рівень ...

  • Скільки брати грошей в Туреччину на 7 днів

    Парк розваг в Ізмірі - як помітити місто з висоти пташиного польоту 2015-12-19 У далекому минулому я не викладала звіти про вітчизняних витратах в ...

  • Скільки грошей брати в Тайланд на відпочинок

    З того часу, як ми почали вести канал на Ютубі, у нас з'явилася велика кількість друзів. Здебільшого це люди, які планують приїхати в Таїланд ...

Скільки грошей взяти в ГОА?
Іншими словами, скільки грошей потрібно на Гоа?
Для вибрали північ відповідь на питання «скільки грошей потрібно на Гоа?
Скільки треба грошей на відпочинок?
Скільки коштує відпочинок на балі?
?кільки взяти з собою грошей?

Новости