Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Чорногорію самостійно

  1. Оренда житла Як відомо, однією з головних задач при плануванні подорожі до Чорногорії є пошук і бронювання...
  2. пам'ятки
  3. вартість подорожі
  4. Як заощадити на поїздці

Оренда житла

Оренда житла

Як відомо, однією з головних задач при плануванні подорожі до Чорногорії є пошук і бронювання квартир. Деякі туристи сумніваються і бояться, що їх можуть обдурити, тому намагаються розміститися в готелі. Однак проживання в готельних номерах коштує дуже дорого, а обслуговування не завжди буває якісним. Чи то справа домашня атмосфера затишку.

Сьогодні багато мандрівники почали активно користуватися безпечним сервісом Airbnb , На якому можна ще до поїздки самостійно забронювати недорого відмінну квартиру, будинок, віллу або навіть кімнату. Крім того, орендуючи житло через аренбі, ви зможете заощадити майже 50% від вартості готельного номера, а зручностей отримаєте набагато більше. Давайте розглянемо всі переваги оренди квартир на цьому сайті.

  1. Тут ви побачите чимало різних варіантів житла, ціна яких буде істотно нижче вартості номера в готелі.
  2. Оскільки сайт аренбі є так званим гарантом виконання зобов'язань між господарем житла і вами, то можна не боятися, що вас обдурять, адже гроші не знадобиться віддавати особисто в руки.
  3. Підшукати собі бюджетний варіант житла або шикарну віллу дуже легко і зручно. Власники викладають величезна кількість реальних фотографій, заповнюють опис, а також роблять відмітку про місце розташування на карті. При виникненні будь-яких питань ви можете дізнатися відповіді на них у господаря за допомогою особистого листування.
  4. Всі відгуки, залишені на сайті, реальні, і написані іншими постояльцями. Завдяки їм можна з'ясувати всі плюси і мінуси сподобалася квартири.
  5. Інтернет-сервіс Airbnb надає кожному мандрівникові чудову можливість познайомитися і подружитися з місцевими жителями Чорногорії, дізнатися для себе багато нової та потрібної інформації.
  6. Житло ви зможете орендувати на будь-який термін. При цьому чим довше ви будете залишатися на знімній квартирі, тим більше знижку отримаєте. Зазвичай ця інформація відсутня, але ви завжди можете попросити господаря квартири про знижку, в разі якщо плануєте прожити кілька днів.

Отже, якщо ви хочете зняти відмінне житло дешево і без посередників, ласкаво просимо на сайт Airbnb . Тут забронювати потрібну квартиру не складе труднощів, а подорож по Чорногорії доставить тільки задоволення.

Документи для поїздки

Документи для поїздки

Як відправитися в Чорногорію, які документи потрібні і скільки часу буде потрібно - початкові питання більшості туристів, а відповіді на них повинен знати кожен, хто планує насолодитися відпочинком в цій країні. Росіянам віза в Чорногорію не потрібна, якщо метою поїздки є туризм і перебування в країні не перевищить 30 днів, що в більшості випадків з лишком вистачає. Буде потрібно тільки закордонний паспорт, що діє як мінімум до закінчення відпочинку.

Українці можуть перебувати в Чорногорії до 90 днів, також потрібен лише закордонний паспорт. Білорусам знадобитися закордонний паспорт і ваучер або запрошення, термін перебування без візи дорівнює 30 дням. Громадянам Казахстану візу потрібно оформляти обов'язково, за часом це близько місяця, а за вартістю 35 євро, також не забудьте взяти з собою ваучер або запрошення.

пам'ятки

пам'ятки

Чорногорія не така багата історичними пам'ятками, як, наприклад, Італія, але і тут є що подивитися і куди з'їздити. Путівників по Чорногорії дуже багато, знайти в Інтернеті відповідний не складе труднощів. Я ж перерахую основні цікаві місця, які відвідує більшість відпочиваючих:

  • монастир Острог
  • Скадарське озеро
  • Археологічний музей Будви
  • Цитадель в Будві
  • бібліотека Будви
  • Національні парки Дурмітор і Београдська-Гора
  • монастир Подмаіне
  • Національний парк Ловчен
  • Церква Санта-Марія ін Пунта
  • стара Будва

Деякі пам'ятки знаходяться на досить великій відстані один від одного, так що доведеться користуватися громадським транспортом або таксі. Але до деяких цікавих місць можна дістатися і своїм ходом.

вартість подорожі

вартість подорожі

Визначити бюджет самостійної поїздки в Чорногорію дуже важливо. Від цього залежить і клас авіаперельоту, проживання, та практично все залежить від фінансових можливостей. Але бюджети різних мандрівників дуже сильно розрізняються. Хтось може дозволити собі небагато і економить на всіх статтях витрат. Для таких людей вартість самостійного відпочинку в Чорногорії на тиждень (2 людини) може становити 700 €, це бюджетний варіант. Про те, як подорожувати дешево написано в моєму керівництво 7 кроків до подорожі , Рекомендую ознайомитися.

Стандартний відпочинок на тиждень (6 ночей, 2 особи) виглядає так:

  • Авіаквитки туди і назад = 450 €
  • Проживання в готелі 3 * / 4 * = 450 €
  • Їжа = 250 €
  • Транспорт = 100 €
  • Мобільний зв'язок і Інтернет = 35 €
  • Покупки = 200 €

Разом: тисячі чотиреста вісімдесят п'ять €. Стільки в середньому коштує відпочити в цій мальовничій країні. Хтось витрачає набагато менше, хтось набагато більше. Ви ж можете організувати свій відпочинок так, як вважаєте правильним, це один з найголовніших плюсів самостійних подорожей.

Як заощадити на поїздці

Як заощадити на поїздці

Завдяки порадам і рекомендаціям в цьому розділі, Ви можете істотно скоротити витрати, але при цьому зберегти високий рівень комфорту. І так, як заощадити:

  • Купуйте авіаквитки на сайті Aviasales.ru . Сервіс знайде недорогі квитки від перевірених авіаперевізників. Процес покупки займе всього кілька хвилин.
  • Замовляйте номери в готелях на RoomGuru . Так проживання в Чорногорії Вам буде коштувати прийнятних грошей, причому на сайті можна прочитати відгуки від тих мандрівників, які вже жили в даному місці, що істотно полегшує вибір житла.
  • Купуйте авіаквитки і бронюйте готелі заздалегідь, мінімум за 3 місяці до початку своєї відпустки. Краще подбати про це за півроку. Чим більше часу є до моменту відправлення, тим нижче ціни.
  • Оренда будинку / квартири на Airbnb буде більш економним варіантом, ніж проживання в готелі для компанії з 3 і більше осіб
  • Дешевше купувати товари на ринках «для місцевих». Туристичні місця славляться своїми високими цінами (це так в будь-якій країні), тому вигідно пройтися або проїхати кілька кілометрів і потрапити на той ринок, де купують товари громадяни Чорногорії, там ціни нижчі зазвичай на 20-50%.
  • Якщо Ви хочете об'їхати всі кращі місця Чорногорії на автомобілі, то орендуйте його на найкращому сайті з прокату авто . Це перевірений мільйонами людей сервіс надає свої можливості практично в будь-якій країні світу.
  • Проживання в хостелах істотно знизить витрати на житло.

Проживання в хостелах   істотно знизить витрати на житло

Якщо Ви готові пожертвувати частиною свого комфорту, то це прийнятний варіант недорогого житла.

Даний посібник дозволить Вам відправитися в Чорногорію самостійно. Відпочинок в цій середземноморській країні дасть Вам величезний заряд позитиву і енергії, а комфортний клімат поліпшить імунітет. Якщо дана стаття допомогла Вам, то будь ласка, поділіться посиланням на неї в своїй соціальній мережі, досить натиснути всього один раз і тим самим Ви сповна віддячити автора, кнопки розташовані трохи нижче. Всього вам найкращого!

Новости