Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки грошей взяти з собою в Таїланд на 12 днів?

  1. їжа
  2. Екскурсії та розваги
  3. проїзд
  4. речі
  5. Сувеніри та подарунки
  6. масаж
  7. телефони
  8. Разом

Про те, скільки грошей піде на наше самостійну подорож, нам ще тільки належить дізнатися, а ось висновки про двотижневе «пакетному» відпочинку давно пора зробити Про те, скільки грошей піде на наше самостійну подорож, нам ще тільки належить дізнатися, а ось висновки про двотижневе «пакетному» відпочинку давно пора зробити. Мені здається, наші розрахунки можна брати як середній показник. Ми не дуже шикували, але і не сказати, щоб сильно себе в чомусь ущемляли. Підсумкова сума - це, від чого Ви зможете танцювати, плануючи свій відпочинок.

Отже, скільки грошей ми витратили в Таїланді за 12 днів? Ціни пишу відразу в рублях, тому що курс практично один в один.

їжа

Снідали ми завжди в готелі, і Ви, швидше за все, будете робити так само. Після цього ми зазвичай їхали на острів, і обідали тільки години в 4. А вже ввечері перекушували тим, що купували в Big C. На обід ми ходили і в тайські кафе на Південній та інших віддалених від «движуху» вулицях, але при цьому з задоволенням ходили і в більш туристичні місця (MK, Fuji, фудкорти в ТЦ).
За 12 днів удвох ми витратили на їжу 6200 рублів.

В середньому виходить трохи більше 500 рублів в день на двох. Шикарно.

З цих витрат можна окремо виділити фрукти - на них пішло рублів 500 - і алкоголь і всіляко коктейлі - 1500 рублів.

Екскурсії та розваги

Із звіту Ви вже могли дізнатися, що в Нонг Нуч і на острів Самет ми їздили самостійно, а на зміїну ферму, крокодилячу ферму і Квай їздили з кокоса. Сюди ж віднесу наш похід в музей Містера Ріплі , Катання на гідроциклах і інші туристичні радості.
Разом 14 140 рублів.

проїзд

За Паттайя ми пересувалися на тук-туках, а до Ко Лана допливали на поромі. Якщо Ви плануєте жити на віддалі від Walking st. і пірсу, то не забудьте про цю статтю витрат.

Разом: 1200 рублів.

речі

У Таїланді дуже важко стриматися, і не накупити собі дешевого одягу. Плаття з 250 рублів, шорти і футболки по 100, взуття по 300. Ми витратили на цю справу 4430 рублів :)

Сувеніри та подарунки

Про рідних ми також не забули, і накупили всіляких місцевих сувенірів. Крім традиційних слонів самих різних форм і розмірів, ми закупилися місцевої настоянкою, чаєм і одягом.

Разом: 2450 рублів.

масаж

Я справжній фанат тайського масажу і без нього для мене Таїланд не Таїланд. У нашому районі годинний сеанс коштує 150 рублів, ближче до центру від 250.

Разом 1250 рублів.

телефони

Чи не змогли ми пройти і повз китайських телефонів, які, треба сказати, справно працюють вже цілий рік. По-моєму, дуже вдала покупка.

Два телефону з чохлами і стилусами - 4340 рублів.

Разом

За свій 12-денний відпочинок ми витратили 34010 рублів.

Отже, скільки грошей ми витратили в Таїланді за 12 днів?

Новости