Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бердянський аквапарк "Мис Доброї Надії"

  1. Якщо ви вирішили відпочити в Бердянську, то ви просто зобов'язані сходити в Бердянський аквапарк. ...
  2. Аквапарк на карті.
  3. Атракціони в Бердянському аквапарку.
  4. висновок

Якщо ви вирішили відпочити в Бердянську, то ви просто зобов'язані сходити в Бердянський аквапарк. Розташовується він на в'їзді на бердянську косу , рядом з дельфінарієм Немо.

Хочу дати вам кілька порад, що з собою взяти в аквапарк. Відвідувати аквапарк я раджу або на початку червня або вже в кінці серпня, для цього є дві причини:

1) ціни на початку і в кінці сезону значно нижче, ніж в розпал літа;

2) в розпал сезону, відпочинок в аквапарку буде затьмарений величезними натовпами відпочивальників. І вам для того щоб з'їхати з гірки доведеться вистоювати черги під палючим сонцем.

Ціни в аквапарк.

Ми купували квитки по 235 грн, дитячий квиток трохи дешевше. Дітям до 3 років вхід безкоштовний. Для жителів Бердянська - 50% знижка. Дешевше купувати квитки у себе в місті, а потім їхати до Бердянська. Не знаю чому так виходить, але це так. Більш детальну інформацію можете отримати на офіційному сайті бердянського аквапарку. Так як ціни постійно змінюються в залежності від сезону, свят і кількості відвідувачів.

Аквапарк на карті.

Опис аквапарку.

Опис аквапарку

Стоянка. Якщо ви подорожуєте на своєму автомобілі, то знайте, у вартість квитка стоянка не входить, за місце на стоянці потрібно платити окремо. Мене особисто це обурило, так як ціна на квиток, досить висока 235 грн, і стоянка, як я вважаю, вже повинна входити у вартість квитка. Тому я залишав свій автомобіль на стоянці у дельфінарію, там безкоштовно.

Камера зберігання. Щоб покласти свої речі в камеру зберігання, потрібно заплатити 25 грн, правда, потім 10 грн вам повернуть. Ключик від шухлядки без мотузки, і його досить легко втратити. Я його прив'язував до шнурка на шортах. Особисто я вважаю, що адміністрація аквапарку повинна подбати про те, щоб разом з ключиком видавати мотузку на шию.

Самі камери схову не вселяють особливої ​​довіри, так як адміністрація відповідальності не несе, а замки китайські, тому я трохи переживав за речі. Але, слава богу, все обійшлося.

Продукти з собою. Я читав, що пронести з собою продукти в аквапарк не можна. Але на ділі виявилося без проблем. Ми спокійно занесли воду і фрукти. Ніхто нас не перевіряв, так що майте це на увазі, тому що ціни в самому аквапарку не з дешевих.

Ціни на продукти в аквапарку: чашка кави - 16 грн, морозиво, яке в АТБ коштує 2,50 - 8 грн, шаурма - 25 грн, але розміри її залишають бажати кращого. Хот дог з одного сосискою коштує 20 грн і він не є шедевром кулінарії. Так що з харчуванням у них не дуже. Хоча позиціонують себе в області харчування на дуже високому рівні.

Атракціони в Бердянському аквапарку.

Атракціони в Бердянському аквапарку

До них претензій у мене немає. Хоча дійсно класних атракціону всього 3: таємниці Бермуд - в простолюдді унітаз, дев'ятий вал і бумеранг. Ще не поганий атракціон косички, але з цими трьома він не зрівняється.

Таємниці Бермуд: це перший атракціон, на якому я прокотився. Скажу вам, що навіть у мене захопило дух, я просто не очікував, що він настільки екстремальний. На вигляд не велика гірка, а насправді дуже крута. З'їжджати з нього потрібно на килимку, при цьому ноги потрібно тримати разом, а лікті притискати до тіла. Спуск дуже швидкісний, і весь смак в тому, що труба, по якій ви їдете закрита, і ви практично нічого не бачите, а потім ви вилітаєте в чашу, яка дуже нагадує пристрій унітазу, і поступово сповільняться, наближаєтеся до центру, і падаєте в басейн. Причому так хитро влаштовано, що падаєте ви, завжди на спину, вниз головою, як завгодно, тільки не ногами вперед. Я не знаю, чому так виходить. Особисто я з'їхав з цієї гірки, раз 20. І тільки 2 рази мені вдалося втекти ногами вперед. )))

Дев'ятий вал: дуже класна гірка, але її мінус полягає в тому, що з'їжджати з неї можна тільки вдвох, на спеціальному колі. Ми були родиною з трирічною дитиною, і для нас це виявилося проблемою, так як довелося бігати і шукати партнерів для катань. Коли я перший раз з'їхав з гірки, то я так вчепився в коло, що думав, уже його не відпущу. Ви сідаєте в коло, і ви не бачите куди падаєте, і скільки вам ще падати. Вас штовхають, і ви летите вниз з величезною швидкістю, а потім різко злітають вгору. Перехоплює подих!!! А потім, ви, вже розслабившись, і з широкою посмішкою доїжджаєте до кінця. Знову берете коло і все повторюється.

На круг ви сідаєте таким чином: один сідає спереду, а другий ззаду. Ззаду повинен сідати той, хто важче, але на практиці можна сідати як завгодно. Тому спробуйте з'їхати і спереду і ззаду, емоції завжди будуть різні, але дуже сильні і позитивні.

Бумеранг: чесно кажучи, гірка така ж, як і дев'ятий вал з невеликою відмінністю.

Решта гірки мене не сильно зацікавили, я проїхався по разу і мені вистачило. Але для тих, хто любить спокійні спуски, може бути і сподобається. Непогана гірка «чорна діра». Гірка абсолютно чорна, і ви взагалі нічого не бачите, просто їдете вниз в невідомість.

Басейн в аквапарку мені сподобався, тепла прозора вода, є джакузі, я поплавав з задоволенням. Єдине, що мені не сподобалося, що адміністрація забороняє стрибати в басейн і залишає за собою право виганяти порушників, але я не втримався і пару раз показав майстер клас пірнання на бомбочку і ластівкою. )))

)))

Є дитячий басейн, причому для дітей різного віку. Є басейн для зовсім маленьких з невеликою глибиною, а є для дітей постарше, він глибше. Так само в басейнах є різноманітні гірки, і дітлахи, з захопленими криками, катаються, і я так зрозумів, що їм дуже подобалося.

Так само в басейнах є різноманітні гірки, і дітлахи, з захопленими криками, катаються, і я так зрозумів, що їм дуже подобалося

Єдине, що в басейнах використовується велика кількість хлорки, але я так розумію, що кращого способу дезінфекції ще не придумали.

висновок

В цілому відвідування аквапарку в Бердянську мені сподобалося. Бентежить тільки те, що ціни на вхід великі, а сервіс їм не відповідає, але це особисто моя думка. І ще, я, коли піду в аквапарк в наступний раз, буду брати квиток на пів дня. Цього часу цілком достатньо, щоб вдосталь накататися, ціна на квиток майже в два рази дешевше, і за цей час ви просто не встигнете зголодніти, що дозволить вам дуже істотно заощадити.

Вдалого вам відпочинку, сподіваюся, стаття виявиться корисною для вас !!! Якщо є чим доповнити, залишайте коментарі.

PS БЕРЕГИТЕ ПРИРОДУ, не залишайте після себе сміття.

Можливо вам також буде цікаво почитати:

Новости