Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вироби з бурштину продати в Україні

  1. Оцінка виробів з бурштину
  2. Кому продати бурштин в Україні

Скупка виробів з бурштину (бакеліта, амбера) здійснюється на нашому сайті Скупка виробів з бурштину (бакеліта, амбера) здійснюється на нашому сайті. Останнім часом бурштинове намисто та інші прикраси стали дуже популярні серед любителів, колекціонерів і покупців з Європи. Слідом за зростанням попиту на бурштин з'явилося безліч бажаючих продати вироби з бурштину в Україні (Київ, Харків, Одеса та інші міста). Багато мисливців за бурштином захоплюються красою мінералу, лікувальними властивостями і давнім походженням (відомих видів бурштину щонайменше 10 мільйонів років!).

Оцінка виробів з бурштину

Багато людей зберігають удома бурштинове намисто, продати які можна за тисячі, а іноді за десятки тисяч. Як же оцінити вироби з бурштину і не потрапити до шахраїв? На щастя, на нашому сайті можна безкоштовно оцінити бурштин онлайн, не виходячи з-за комп'ютера і з дому. Просто завантажте фотографії предмета в форму оцінки антикваріату, і ви отримаєте відповідь фахівця протягом дня. Можливо, компанія Багато людей зберігають удома бурштинове намисто, продати які можна за тисячі, а іноді за десятки тисяч «Антікінфо» запропонує вищу ціну і терміновий викуп бурштинових виробів з оплатою готівкою. Все конфіденційно і безпечно. УВАГА: не продавайте бурштинові вироби в ломбард або на ринок старьевщикам, там вас швидше за все обдурять в кілька разів, якщо взагалі не запропонують смішну суму в сто-двісті гривень. Звертайтеся тільки до експертів з антикваріату, щоб оцінити бурштинове намисто.

Чому ж на бурштинові прикраси ціни такі високі? Даний мінерал є смолою дерев, скам'янілої мільйони років тому. З давніх часів відомий «сонячний камінь» своєю красою і цілющими властивостями. Дійсно, бурштин піднімає тонус і покращує загальне самопочуття, а наші предки використовували його для кадіння лікувальних пахощів.

Кому продати бурштин в Україні

Бажаєте продати бурштин в Україні? Радянські намиста, браслет або інші вироби з бурштину продати допоможе компанія «Антікінфо». Щоб виставити на реалізацію предмет, просто надішліть фотографії в електронному вигляді, решта консультації і пошук клієнтів візьмуть на себе наші експерти. Перед продажем рекомендуємо перевірити справжність бурштину простим способом: камінь не тоне в солоній воді. Якщо ваші намиста з бурштину спливли - вітаємо, можете залишати заявку і чекати хороших новин. Нагадуємо, що на бурштин ціни залежать від розмірів (фракції), прозорості, кольору і відсутності пошкоджень.

Наш сайт знаходять за запитами: оцінити бурштин в Україні, продати бурштин Київ, намиста з бурштину ціни, бурштиновий браслет продати, продати бурштин Харків, продати бурштинове намисто Одеса, бурштин ціни в Україні.

Як же оцінити вироби з бурштину і не потрапити до шахраїв?

Новости