Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися до Євпаторії з Брянська

На цікавить наших читачів питання «Як дістатися до Євпаторії з Брянська» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Хочу звозити маленьку дочку до моря в Євпаторії. Живемо ми в Брянську. Як простіше і швидше опинитися в Криму?

23.06.2018 device


На цікавить наших читачів питання «Як дістатися до Євпаторії з Брянська» відповідає редакція сайту «В Отпуск

з Брянська до півострова Крим можна дістатися на автобусі через Кримський міст, на поїзді до Краснодара , Який передбачає пересадку в Москві , На автомобілі через Ростов-на-Дону або на літаку. Як буде швидше, який вид транспорту вибрати, якщо їдете в Євпаторію з маленькою дитиною? Однозначно літак.

Прямих рейсів між Брянськом і столицею Криму містом Сімферополь , Де знаходиться аеропорт, немає. Але долетіти до Криму, тим не менш, можна мінімум за 4 години 35 хвилин. Такий переліт через аеропорт Домодєдово в Москві пропонують дві авіакомпанії «S7 Airlines» та «Ural Airlines». Вартість перельоту становить 15000 рублів. За 9500 рублів можна летіти більше доби, так як стикування в Москві займає багато часу. Якщо забронювати готель в Москві на одну ніч, то такий переліт цілком можна розглядати, навіть подорожуючи з малюком. Самим прийнятним видається маршрут, який займає всього 5 годин 5 хвилин. Такий рейс, квиток на який коштує близько 13000 рублів, розробив перевізник «S7 Airlines».

Від Сімферополя до Євпаторії ходять автобуси і поїзди. Всього через кілька годин після прильоту ви зможете побачити саме ласкаве і красиве море на світлі.

Як простіше і швидше опинитися в Криму?

Новости