Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Park inn Прибалтійська в Санкт-Петербурзі - Готель Park inn Прибалтійська Санкт-Петербург - ProHotel.Ru

  1. Фото Готелю Park inn Прибалтійська

Загальна оцінка:

2.9

Клас: Адреса: 199226, ул.Кораблестроітелей 14 [ Подивитись на карті ] Сайт: http://parkinn.ru Телефон: 812 329 26 26 Факс: 812 356 00 94 Мін. ціна: 2560 RUB Макс. ціна: 11500 RUB Переглядів: 3159

Фото Готелю Park inn Прибалтійська

Готель Park inn Прибалтійська знаходиться на березі Фінської затоки, поруч з крупнейшімвиставочним комплексом «Ленекспо» і в 10 хвилинах їзди від центру міста і таких історичних пам'яток, як Ермітаж, Петропавловська фортеця і т.д. Відстань до міжнародного аеропорту «Пулково» - 25 км, до Московського вокзалу - 10 км, до найближчої станції метро «Приморська» - 2 км. Готель може запропонувати Вам 1 200 просторих номерів, з яких 720 номерів повністю відремонтовані відповідно до міжнародних стандартів і інноваційним стилем бренду Park inn, а також: - Цілодобове обслуговування в номерах - Бездротовий інтернет в Лаунж барі - Обмін валюти, банкомати - Медична допомога - Транспортні послуги - Безкоштовний автобус до центру міста (для індивідуалів) - Пральня, хімчистка, ремонт одягу - послуги Консьєржа - 3 ресторани, бар 24 години - 15 конференц-залів місткістю від 10 до 600 чоловік - Аквапарк, площа 15 000 м2 - СПА-центр

1200 номерів, включаючи 40 номерів категорії «напівлюкс» і 20 дворівневих люксів - Номери з видом на затоку і на місто - Номери для некурящих і для інвалідів - Кондиціонер в кожному номері - Модемний інтернет, телефон, телевізор з международнмі супутниковими каналами


Готель «Балтійська» ( «Park Inn Прибалтійська») є однією з найбільш популярних готелів Санкт-Петербурга. Готелі в центрі міста Санкт-Петербурга, звичайно, користуються великою популярністю, але туристи воліють зупинятися в готелях, розташованих в різних частинах міста. Гості Північної столиці з великим задоволенням зупиняються в готелі, розташованому на березі Фінської затоки, в західній частині Васильєвського острова. Район, в якому знаходиться «Park Inn Прибалтійська» вважається екологічно чистим і благополучним місцем Санкт-Петербурга. Недалеко від готелю розташований головний виставковий павільйон міста - «Ленекспо». Ціни на готелі та мотелі Санкт-Петербурга залежать від категорії готелю і обраного Вами номера. Якщо Ви віддаєте перевагу недорогі міні-готелі і хостели Санкт-Петербурга, то готель «Балтійська» буде непереливки Вам дешевої. Туристи, які зупиняються в готелі «Балтійська» Санкт-Петербург знають, що вони платять за якість.

Готель «Балтійська» Санкт-Петербург - це 15-поверховий готель з номерним фондом в 1200 номерів, в числі яких номери категорії «люкс» і розкішні двоповерхові апартаменти. До послуг гостей готелю надано якісне цілодобове обслуговування і високий рівень сервісу. Тут Ви можете не тільки приємно провести час, відпочити і розслабитися, але і організувати ділову зустріч, вечірку або іншу важливу подію. Для цього в готелі «Park Inn Прибалтійська» обладнані 12 конференц-залів, місткістю до 250 чоловік.

Прекрасний ресторан готелю пропонує гостям неабиякі ласощі російської, європейської та східної кухні. Провести час в компанії своїх близьких друзів і рідних Ви також можете в невеликих, затишних барах, де зможете спробувати різноманітні напої на свій смак. Для розваги гостей передбачений нічний клуб готелю «Балтійська», а також більярд і боулінг. Салон краси, медпункт, фітнес-центр з сауною і басейном, аквапарк і навіть відділення пошти зроблять перебування в готелі приємним, корисним і максимально комфортним.

«Park Inn Прибалтійська» - це сучасний багатофункціональний готель Санкт-Петербурга з розвиненою інфраструктурою і грамотним підходом до управління. Двері готелю завжди відкриті для прийому гостей з різних країн, які приїжджають, щоб насолодитися культурою Санкт-Петербурга, його унікальними пам'ятками і приємною атмосферою.

Гарне транспортне сполучення готелю з міжнародним аеропортом «Пулково», залізничним вокзалом «Московський», станцією метро «Приморська» і іншими транспортними вузлами забезпечує зручне розміщення «Park Inn Прибалтійська» для численних гостей міста. Крім того, пам'ятки Санкт-Петербурга, в числі яких «Ермітаж» і Петропавлівська фортеця знаходяться в 10 хвилинах їзди від готелю. Забронювати номер в готелі «Балтійська» можна по телефону або скориставшись формою онлайн-бронювання. Якщо Ви ще не можете визначитися з готелем, відгуки про готелі Санкт-Петербурга допоможуть Вам зробити свій вибір.

Новости