Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Campus

бренд Campus заснований в 1997 році і належить польській компанії Euromark Polska. За досить короткий термін цей бренд набув великої популярності і став одним з найвідоміших в Польщі. У наш час Campus є провідної польської маркою товарів OUTDOOR.

Місія бренду з самого дня заснування звучить як "високоякісне спорядження за доступною ціною". Завдяки цьому торгова марка Campus отримала міцні позиції на ринку в Польщі і завойовує свої позиції за межами цієї країни.

Марка Campus представлена в таких країнах, як Польща, Словаччина, Естонія, Латвія, Литва, Угорщина, Великобританія, Україна, Білорусь, Росія.

В асортименті марки Campus постійно присутні колекції Трекінгові взуття, спальних мішків, наметів, одягу і аксесуарів. Компанія виробляє різні категорії наметів, починаючи від туристичних і кемпінгових і закінчуючи наметами для екстремальних подорожей. Також і інша продукція компанії представлена ​​в широкому асортименті.

Щороку компанія розробляє нові товари, спираючись в цьому процесі на свою технологічну базу та наукові розробки. Продукція Campus чудово підходить тим, хто розраховує на практичні і надійні речі.

Новости