Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В аеропорту Бориспіль через негоду в Україні затримуються внутрішні рейси

У п'ятницю, 6 січня через критичні погодні умови в регіонах України в аеропорту "Бориспіль" частково затримуються ряд внутрішніх рейсів.

Інформація про це опублікована на офіційній сторінці міжнародного аеропорту "Бориспіль" в Facebook .

Актуальна інформація про графік вильоту і прильоту рейсів в аеропорту "Бориспіль" оновлюється на онлайн-табло повітряних воріт України.

"... Через критичних погодних умов в регіонах України тимчасово частково затримуються внутрішні рейси аеропорту" Бориспіль ". Погодні зміни ретельно відстежуються. Будь ласка, слідкуйте за змінами в розкладі рейсів на онлайн табло", - повідомили в МА "Бориспіль".

Фото: Facebook / Міжнародний аеропорт "Бориспіль"

За прогнозами синоптиків, в Києві і області до кінця 6 січня очікуються хуртовини та пориви вітру дл 15-20 метрів в секунду.

Нагадаємо, у зв'язку зі складними погодними умовами в Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Кіровоградській і Херсонській областях України введено.

Як повідомляла "Країна", влада Києва можуть закрити в'їзд в місто для вантажівок через снігопад. Рішення про це може бути прийнято вранці 7 січня.

У Київській області вже відкрито 71 пункт обігріву, почали роботу соціальні патрулі, які відвідують самотніх літніх людей . Крім цього, організовано патрулювання ряду населених пунктів області в нічний час.

Нагадаємо, що в Україні активізувалися аферисти, які підробляють візи США .

Підписуйся на розсилку новин Країни в Facebook . Дізнавайся першим найважливіші та найцікавіші новини!

Новости