Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В аеропорту Бориспіль 200 пасажирів не можуть вилетіти до Єгипту

В аеропорту "Бориспіль" стався колапс з рейсом BAY2023 компанії Bravo Airways, який повинен був вилетіти в Шарм-еш-Шейх о третій годині ночі. Оокло 200 пасажирів з ночі не можуть вилетіти рейсом. Про це повідомляє ТСН .

Одна з пасажирок Юлія Морозова розповіла, що людей посадили в літак, проте згодом оголосили про технічну несправність і вивели всіх назад.

"Нас завели в літак, завели двигуни, провели інструктаж, і потім командир екіпажу оголосив про технічну несправність літака. Це було о третій годині ночі. Потім до нас виходили представники аеропорту і сказали, що літак тестується і виліт буде о шостій, потім в 9 : 00, потім о 10:00. Останній раз сказали, що літак не готовий ", - розповіла пасажирка.

Останній раз сказали, що літак не готовий , - розповіла пасажирка

Фото: tsn.ua

Близько 200 пасажирів досі знаходяться в залі очікування. На інформаційному табло виліт рейсу постійно відкладається. Серед туристів є близько 20 дітей. Точні причини затримки рейсу невідомі. Якщо ситуація не вирішиться пасажири погрожували блокувати аеропорт.

"Люди були дуже роздратовані. Коли вони заявили, що будуть перекривати рух літаків, прийшла поліція і охорона в якійсь військовій формі з автоматами. Це, я вам скажу, дуже заспокійливо впливає на людей", - розповіла співрозмовниця ТСН.

Це, я вам скажу, дуже заспокійливо впливає на людей, - розповіла співрозмовниця ТСН

Фото: tsn.ua

Телефони авіакомпанії Bravo Airways не відповідають. Однак на Facebook-сторінці компанії коротко повідомили, що причина затримки рейсів - комерційна.

Як повідомляла "Країна", в аеропорту "Київ" через тотальну затримки рейсів пасажири провели добу на валізах. Нагадаємо, великий туроператор скоротив вильоти Іспанію через проблеми з YanAir і Bravo Airways.

Також "Країна" повідомляла, що літака від Bravo Airways не дочекалися і в столиці Албанії . На виручку десяткам українців відправляють інший борт.

Новости