Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У «Борисполі» застрягли 170 пасажирів: люди не можуть полетіти вже добу

Кількостей проблем, пов'язаних зі скасуванням, затримкою авіарейсу в цьому році б'ють рекорди. Так, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" стався черговий інцидент із затримкою рейсу протягом доби, передає видання "Інформ-UA", посилаючись на "Gazeta.uа".

Стало відомо про те, що авіапасажирам, які повинні були вилетіти з міжнародного аеропорту "Бориспіль" на відпочинок в Бодрум, що розташовується в Туреччині, доводитися очікувати свого рейсу вже протягом доби. Кількість незадоволених авіапасажирів становить понад 160 осіб. Більш того, у деяких з є діти, що досить-таки сильно ускладнює період очікування.

Як розповів очевидець, до представників компанії під назвою Bravo Airways, з якою авіапасажири співпрацювали для покупки квитків, просто неможливо додзвонитися. Варто сказати, що ця поведінка не є дивним, так як в більшості випадків авіакомпанії не горять бажаємо поспілкуватися з незадоволеними клієнтами. Так, ігноруються дзвінки і всіляко уникає спілкування з клієнтами.

Читайте також: Україна і Туреччина збільшують удвічі число рейсів Стамбул-Одеса

За словами людей, їм не надаються ніякі продукти, а цінова політика аеропорту залишає бажати кращого. Люди змушені чекати близько доби з вини авіакомпанії, а їх навіть не можуть поселити в готель на період з'ясування обставин. У людей паніка, тому що не в подиві від того, що відбувається і немає нікого, хто б міг відповісти на питання. Більш того, навіть не йдеться причина, у зв'язку з якою туристи не можуть покинути країну.

Звертається увага на те, що всі авіапасажири , Які застрягли в міжнародному аеропорту, співпрацюють в рамках свого відпочинку з популярним туристичним оператором JoinUp.

Новости