Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Працівники прикордонної служби затримали десять афганських нелегалів в аеропорту «Бориспіль»

13 березня, в понеділок, співробітники прикордонної служби аеропорту «Бориспіль» затримали десятьох громадян Афганістану, коли ті намагалися пройти паспортний контроль за документами з очевидними ознаками підробки. За словами затриманих, всі вони прямували транзитом з Алма-Ати в Казахстані в місто Мілан. Прикордонній службі були пред'явлені посвідчення на проживання в Італії, проте всі вони, включаючи документи неповнолітніх дітей, виявилися підробленими.

За повідомленням прес-служби, всі пасажири літака після перевірки документів були відправлені зворотним рейсом до Казахстану За повідомленням прес-служби, всі пасажири літака після перевірки документів були відправлені зворотним рейсом до Казахстану.

Слід зазначити, що подібні інциденти відбуваються в «Борисполі» із завидною регулярністю. Трьома днями раніше прикордонна служба зняла з відлітає до Таллінна літака пасажира, який також намагався потрапити на борт за підробленим документом. У процесі перевірки виявилося, що сторінка паспорта, що містить установчі дані, була замінена. Таким чином, 28-річний пасажир, який представився громадянином Румунії, на ділі виявився громадянином Туреччини. Крім того, прикордонникам вдалося встановити, що в Україні іноземець прибув по цьому документу - турецькому закордонному паспорту. Відносно іноземця співробітниками ДПСУ був підготовлений матеріал про адміністративне правопорушення та направлено в управління Національної поліції.

Ще раніше, 23 і 26 січня, в аеропорту відбулося два аналогічних інциденту. 23 числа прикордонниками було затримано сім'я з Афганістану, яка намагалася пройти контроль, використовуючи канадські паспорти, на яких в ході детального огляду були виявлені очевидні ознаки фальсифікації. У розмові з'ясувалося, що підроблені паспорти Канади афганці придбали за 10 тисяч американських доларів в Дубаї, причому це був тільки аванс - за словами затриманих, ще 40 тисяч в тій же валюті їм належало заплатити після прибуття до Швеції. Прес-служба повідомила, що підроблені паспорти були вилучені, а самі іноземці відправлені на літаку назад.

Трьома днями пізніше, 26 січня, був затриманий громадянин Узбекистану за спробу «домовитися» зі співробітником прикордонної служби шляхом дачі хабара. Іноземець пропонував прикордоннику гроші в обмін на те, щоб той допоміг легалізуватися кільком його співвітчизникам.

Офіційна легалізація іноземний громадян в Україні .

Працівники прикордонної служби затримали десять афганських нелегалів в аеропорту «Бориспіль»

5 (100%) голосів: 1

Новости