Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пересадка в аеропорту Бориспіль, як доїхати з аеропорту до Києва

Бориспіль - один з двох пасажирських аеропортів Києва. Розташований на відстані 18 км від міста. 50 авіакомпаній обслуговують тут понад 100 регулярних маршрутів, а також здійснюють чартерні рейси.

Бориспіль є сьогодні транзитним аеропортом, тому багатьом пасажирам доводиться проводити час в очікуванні пересадки з рейсу на рейс. Чим займатися під час очікування? Якщо час дозволяє, то зовсім не обов'язково перебувати на території аеропорту. Можна встигнути відвідати Київ, прогулятися вулицями, посидіти в парку і навіть взяти екскурсію по місту .

Дістатися до міста можна одним із способів, описаних нижче, або ж відразу замовити екскурсію з трансфером. Деякі гості купують квитки на рейс з таким розрахунком, щоб переночувати одну ніч в Києві, встигнути подивитися місто і покуштувати української кухні.

Які екскурсії можна відвідати в Києві за час між рейсами, протягом одного дня?

Екскурсія за індивідуальною програмою , Складеної спеціально для Вас. Оглядова тригодинна екскурсія , Екскурсія в Києво-Печерську Лавру . І інші варіанти . Все залежить від наявного вами часу і ваших уподобань. Ви можете дістатися до Києва самостійно (див. Список транспорту нижче) або замовити екскурсію разом з трансфером аеропорт-Київ. Поточну інформацію по прибуттю / вильоту рейсів можна бачити в онлайні, тримаючи руку на пульсі.

У Києві ви побачите красиву архітектуру, відвідайте стародавні пам'ятники, затишні тінисті парки, ресторани і кафе.

У Києві ви побачите красиву архітектуру, відвідайте стародавні пам'ятники, затишні тінисті парки, ресторани і кафе

онлайн табло показує прилітають і відправляються рейси в режимі реального часу. Щоб дізнатися розклад на наступні дні, потрібно клікнути на кнопку «Показати всі рейси», зліва ви побачите плашки «Приліт», «Виліт», «Вчора», «Сьогодні», «Завтра». Дуже зручно, можна переглядати зі смартфона, і ви завжди можете бути в курсі ситуації в аеропорту.

Як дістатися з аеропорту Бориспіль до Києва? Є кілька способів:

  • На таксі. Таксі краще вибрати офіційне (посадка - на першій лінії терміналів, наприклад, D), на машині повинні бути відповідні написи і світловий покажчик зверху. Оплата - за показаннями таксометра після прибуття в точку призначення. Це дорожче, ніж у неофіційних перевізників, але менше ймовірність непорозумінь. Другий варіант з таксі, дешевший - замовити машину в одній з міських служб таксі (це можна зробити по телефону або через інтернет).
  • Автобуси «Sky Bus» відправляються від терміналів B, D і F аеропорту, зупиняються на станції метро «Харківська», кінцева зупинка - на Південному залізничному вокзалі. Розклад тут .
  • Автобус №323 від аеропорту Бориспіль до автостанції «Видубичі»
  • Самий бюджетний (тобто недорогий) спосіб доїхати з аеропорту Бориспіль до Києва і навпаки, з Києва в аеропорт - через місто Бориспіль, який розташований недалеко від однойменного аеропорту. На автобусі №2 доїжджаєте до Борисполя (міста), а звідти маршрутні таксі довезуть вас до Києва: №316 до станції метро «Лівобережна», №317 - до станції метро «Харківська», №318 - до станції метро «Бориспільська» (вона найближче до аеропорту).

Примітка: влітку 2016 року вводиться в дію нова автостанція біля терміналу D, тому, можливо, розклад і місце відправлення автобусів, будуть змінені.

Чим займатися під час очікування?
Які екскурсії можна відвідати в Києві за час між рейсами, протягом одного дня?
Як дістатися з аеропорту Бориспіль до Києва?

Новости