Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Митники затримали рекордну партію контрабанди електроніки в аеропорту "Бориспіль"

Співробітники Державної фіскальної служби виявили величезну партію контрабанди електроніки в аеропорту "Бориспіль". Про це повідомляє УНН .

Правопорушники хотіли приховати від оподаткування близько 12 тисяч мобільних телефонів, сотні USB-модемів і аксесуарів до комп'ютерів.

"На адресу одного з вітчизняних підприємств надійшов вантаж з Гонконгу, який був розміщений на складі тимчасового зберігання аеропорту" Бориспіль ". Згідно з товаросупровідними документами у вантажі переміщувалися особисті речі. Згодом до митників звернувся представник брокерського агентства з проханням про оформлення даного вантажу в митний режим транзит як такої, що надійшов на адресу підприємства-одержувача помилково (варто уточнити, що при транзитному переміщенні вантажу підприємством не сплачуються передбачені вітчизняних им законодавством податки на імпорт) ", - йдеться в повідомленні.

Співробітники митниці вирішили перевірити вантаж, і замість особистих речей виявили в ньому велику партію контрабанди. Вони викликали представників одержувачів для пояснення ситуації, але ті не прийшли.

"З урахуванням зазначених обставин була проведена перевірка, яка виявила, що вантаж, заявлений до переміщення як особисті речі, фактично є партією товарів, а саме мобільних телефонів і аксесуарів до них і до комп'ютерів. Складено протоколи про порушення митних правил за ст.483 Митного кодексу України (приховування від митного контролю). вантаж вилучено до винесення судом рішення у справах ", - наголошується в повідомленні.

вантаж вилучено до винесення судом рішення у справах , - наголошується в повідомленні

Як повідомляв NEWSONE раніше, в Стамбулі заарештували українку , Яка в своїх валізах перевозила кокаїн з Бразилії.


Новости