Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Сочі біля пам'ятника жертвам політичних репресій вшанували пам'ять Бориса Нємцова

1 березня жителі Сочі зібралися біля пам'ятника жертвам політичних репресій та поклали до нього квіти. У жалобному заході взяли участь кілька десятків людей. У тому числі члени партії «ЯБЛУКО» Ольга Носковец і Ірен Ільєнкова. За тим, що відбувається в стороні спостерігали співробітники поліції.

За тим, що відбувається в стороні спостерігали співробітники поліції

Нагадаємо, що Борис Нємцов народився і провів дитинство в Сочі. У 2009 році група жителів Сочі звернулася до Нємцову з проханням виставити свою кандидатуру на виборах мера міста.

Політик був зареєстрований як кандидат, проте в ході передвиборної компанії були зафіксовані десятки порушень виборчого законодавства. Спостерігачі відзначали фальсифікації на дільницях, при достроковому і надомну голосуванні.

За підсумками голосування кандидат від партії «Єдина Росія» Анатолій Пахомов став мером, а Борис Нємцов посів друге місце.

У 2013 році Борис Нємцов і член руху «Солідарність» Леонід Мартинюк опублікували доповідь «Олімпіада в субтропіках», називавши зимову олімпіада в Сочі "жахливою аферою в історії сучасної Росії».

У 2013 році Борис Нємцов і член руху «Солідарність» Леонід Мартинюк опублікували доповідь «Олімпіада в субтропіках», називавши зимову олімпіада в Сочі жахливою аферою в історії сучасної Росії»

Новости