Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Другий шанс від Критика Бориса: «Кінг Понг»

Колонка виходить за підтримки мінеральної води Fiuggi

Вода з джерела Фьюджі - цінний дар природи. При щоденному вживанні вона зберігає молодість за рахунок глибокого очищення організму. Мінеральна вода Fiuggi - справжній і надійний символ престижу для тих, хто прагне кожен день зміцнювати здоров'я простими і натуральними засобами.
fiuggi.su

Змінюються тренди, змінюється мода, змінюється все. Все, крім «Кінг Понга». Днем тут як і раніше повно народу (ланч за 410 рублів і знижка 15% на основне меню - це вам не жарти) і як і раніше не зробити фото ввечері. Навколо все одне і те ж: особи, особи, особи. Відразу скажу про персонал: він в більшості своїй бадьорий і працює в такт заповненому вщерть закладу. Тут я ставлю однозначний плюсик. Тому що, коли з сервісом добре, про нього і писати-то, по суті, нічого.

А ось величезна меню - вже величезний мінус. Цього я якось не чекав, вірив в здоровий глузд рестораторів. А тут, виявляється, живуть під гаслом «Готуємо все, готуємо, як вийде,» - так чи що? Адже неможливо ж готувати сто страв і все - однаково добре? Страв тут, правда, «всього» понад п'ятдесят, зате є і меню дня, яке більше схоже на сезонне, і меню ланчу. Загалом, багато всього. Занадто багато.

Гострий салат з яловичиною (480 руб.) Описується словами «яскраво», «багато» і «багате білком». Але от якщо порівнювати випробуваний салат з тим рецептом, що я пам'ятаю з попередніх відвідувань, то він здається примітивніше, менш різноманітним з точки зору кількості інгредієнтів. Санкції? Або це мені тільки здається? Заправка ось точно не стала гірше - багатоголосся смаків і моментально вгадувані азіатські мотиви ні з чим не сплутати. А ось радість від основи салату вже не та.

А ось радість від основи салату вже не та

Якщо говорити коротко, то салат з качкою і соусом з манго (470) - те, заради чого я і йшов: це старий-добрий «Кінг Понг». Багатий складом салатний мікс, манго і лічі, що беруть за душу стиглістю, арахіс, качка і соус: кожен рух паличок приносить щастя, бадьорість і гарний настрій. Те саме відчуття, коли якщо і злива за вікном, то в тарілці - сонечко.

Яєчна локшина з качкою (520 руб.) Виявляється виконана трохи недбало. Настільки, що навіть мій фотоапарат радить не ставити вийшов кадр в Instagram (до чого дійшов прогрес!). Але ось на смак це абсолютно те, що чекаєш. Чи не гостро, помірно-пряно, в міру жирно, але при цьому яскраво: всі інгредієнти подружилися настільки, що встигли стати одним блюдом, об'єднатися. Ніхто не назве таке блюдо «локшиною з чимось». Ну і окремо відзначу зовсім вже еталонну для ресторанів будь-якої кухні і статусу качку.

Ну і окремо відзначу зовсім вже еталонну для ресторанів будь-якої кухні і статусу качку

Дім-сами зі свининою і креветками (300 руб.), На мене, бездоганні. Тісто, начинка, поведінка кожної «пельмені», коли береш її паличками - тут чудово все. Дім-сами впевнено тримаються, але і не думають приклеюватися до будь-яких можливих поверхнях. Класика по всіх вражень, від аромату піднятою кришки пароварки до приємного післясмаку.

А ось том-ям (270 руб., Половина порції) не вдався. Він вийшов якимось плоским, абсолютно не яскравим і без всіх доповнень, які чекаєш побачити. Та й гострота - це навіть не «одиничка» за звичною шкалою на «три перчика», а щось близьке до «половині». До того ж в смаку виявляється велика кількість кислотності, яка, по відчуттях, забиває все інше. У самому супі я не знайшов нічого, крім креветок (до речі, шикарних), грибів і локшини. Тут немає і натяку на звичний склад інгредієнтів. У підсумку - безрадісний і умовно їстівний кислий суп. Я навіть засмутився. І через самого супу, і через ложки, поданої до нього: вона виявилася бита, довелося шукати персонал і просити поміняти. Ложку, а не суп. Том-ям цей хоч і поганий, але все-таки їстівний.

Том-ям цей хоч і поганий, але все-таки їстівний

Том-кха, (230 руб., Половина порції) - він хоч і з кокосовим молоком, але гострота у нього трохи вище, ніж у тому-яма. Бадьорить. Що, як мінімум, непогано в порівнянні з попереднім рецептом. Та й курка в тому-кха не переварити, вона тут головна начинка.

Яловичина в червоному каррі (650 руб.) Описується словом «яскраво» (даний епітет взагалі домінує в усій статті, але що вже тут поробиш). Саме це блюдо і стало основною причиною видачі зірки: воно вийшло в міру складним, в міру густим і дуже захоплюючим. У тому числі - і мої власні думки. М'ясо, печериці, горох, солодкий перець, ананас - все це запам'ятовується. Порція велика, але з'їдаєш все (крім перцю, його все-таки забагато). Та й рис дуже допомагає перепочити і переключитися після емоційності страви.

Та й рис дуже допомагає перепочити і переключитися після емоційності страви

Ласси манго (280 руб.), Як завжди, уособлює собою чисту радість свіжості! Чай за 200 рублів - це чесний чайник об'ємом 0,5 літра.

Чай за 200 рублів - це чесний чайник об'ємом 0,5 літра

Разом. Людини, який готує в «Кінг понг» супи, потрібно відправити на примусову стажування в ресторан навпроти (там, якщо хто не знає, розташовується McDonalds - прим. Ред.). Там все одно немає супів, тому і зіпсувати у кухаря нічого не вийде ... І ось тільки після цього Борису можна буде подати заявку на перегляд рейтингу «Кінг Понга». У письмовій формі і з усіма необхідними печатками.

Колонка виходить за підтримки мінеральної води Fiuggi.

Вода з джерела Фьюджі - цінний дар природи. При щоденному вживанні вона зберігає молодість за рахунок глибокого очищення організму. Мінеральна вода Fiuggi - справжній і надійний символ престижу для тих, хто прагне кожен день зміцнювати здоров'я простими і натуральними засобами.
www.fiuggi.su

Забронювати столик

А тут, виявляється, живуть під гаслом «Готуємо все, готуємо, як вийде,» - так чи що?
Адже неможливо ж готувати сто страв і все - однаково добре?
Санкції?
Або це мені тільки здається?

Новости