Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Останні новини зі світу яхт

  1. Джордж Лучіан представив проект Origami Монегасскіе яхтовий дизайнер представив свій новий проект,...
  2. У Саудівській Аравії затримано власника 86-метрової Kingdom 5KR
  3. У Lurssen спустили на воду 95-метрову яхту

Джордж Лучіан представив проект Origami

Монегасскіе яхтовий дизайнер представив свій новий проект, 100-метрову вітрильну яхту, натхненну східними морськими традиціями і японським мистецтвом, якому яхта і зобов'язана своєю назвою Origami. Про це повідомив портал Yachtharbour.com .

«Цей проект розроблений для власника, який не побоявся вийти за рамки традиційних форм парусної яхти з точки зору дизайну, технологій та екологічності», - коментує свою останню розробку Джордж Лучіан.

«Цей проект розроблений для власника, який не побоявся вийти за рамки традиційних форм парусної яхти з точки зору дизайну, технологій та екологічності», - коментує свою останню розробку Джордж Лучіан

Дійсно, Origami вражає своєю легкою структурою, що контрастує зі значними розмірами яхти. Тут представлені різні складні елементи - так, лівий борт розкривається в вертолітний майданчик touch-and-go. Після цієї трансформації, внутрішній простір захищене скляною стіною, що відкриває прекрасний вид на море, коли яхта стоїть на якорі або в спокійних водах.

Серед інших переваг Origami - величезна середня палуба з джакузі і шезлонгами, а також критий гараж для тендерів.

162-метрова Eclipse помічена в Гібралтарі

162- метрова Eclipse, свого часу найбільша яхта у світі, недавно була помічена в Гібралтарі.

Eclipse була побудована німецької верф'ю Blohm + Voss (нинішнім філією Lurssen) для російського мільйонера Романа Абрамовича в 2010 році. Вона утримувала титул найбільшої в світі аж до випуску 180-метрової Azzam в 2013 році.

Переобладнана в 2015 році, Eclipse має 56-метрової приватної палубою для власника і 16-метровим басейном, трансформованим у відкритий майданчик місткістю до трьох вертольотів відразу.

Хоча Eclipse не числиться на відкритому чартерному ринку, згідно з декількох джерел, супер'яхти доступна для оренди за ціною 3 мільйони євро в тиждень разом з командою власника, без участі будь-якої брокерської фірми. Тим самим, Eclipse є однією з найдорожчих яхт для чартеру.

Перед Гібралтаром Eclipse раніше бачили в Гольф-Жуана (Франція) і в Форт-Лодердейл (США).

У Саудівській Аравії затримано власника 86-метрової Kingdom 5KR

Принц Аль-Валід бен Таляль, власник 86-метрової Kingdom 5KR, що колись належала Дональду Трампу, виявився в числі затриманих в рамках широкомасштабної антикорупційної операції, проведеної в Саудівській Аравії протягом останніх кількох днів.

62-річний представник королівської сім'ї - впливовий бізнесмен, засновник Royal Holdings, має інвестиції в готелях, нерухомості і великих медіагрупи, включаючи Apple, Time Warner і Twitter. Назва яхти Kingdom 5KR є наступною абревіатуру: 5 - щасливе число власника судна, а «K» і «R» - ініціали його дітей.

Принц Аль-Валід бен Таляль придбав яхту в 1991 році у нинішнього президента США Дональда Трампа за 20 мільйонів доларів. Яхта була побудована ще в 1980 році під назвою Nabila і на той момент вважалася однією з найбільших в світі. Вона фігурувала одному з фільмів Бондіани «Ніколи не говори ніколи».

Саудівський принц вклав багато сил в це судно, яке було переобладнано на верфі Amels в 1993 році з повним збереженням його оригінального зовнішнього дизайну від Джона Баннеберга. З тих пір його містять в отличном состоянии.

Власник Kingdom 5KR заслужив скандальну репутацію далеко за межами арабського світу за свій розкішний спосіб життя, який він наочно продемонстрував в одному відеоролику. Йдеться про його поїздку на власний курорт в Шарм-ель-Шейх, де він катався на водних лижах, з 86-метровою яхтою від Benetti на задньому плані.

Принц Аль-Валід бен Таляль був заарештований в результаті великомасштабної операції, розпочатої минулої неділі комітетом по боротьбі з корупцією.

Принц Аль-Валід бен Таляль був заарештований в результаті великомасштабної операції, розпочатої минулої неділі комітетом по боротьбі з корупцією

У Lurssen спустили на воду 95-метрову яхту

Німецька верф оголосила про випуск своєї мегаяхти Fiji, яка проходила водні випробування 27 жовтня.

Судно довжиною 95 метрів будувалося під наглядом брокерської компанії Moran Yacht & Ship, що представляє власника, який є її клієнтом протягом 15 років. Згідно з контрактом, підписаним в 2015 році на Міжнародному яхт шоу в Форт-Лодердейл, яхта планується до випуску в 2019 році.

Британський дизайнер Харрісон Ейдсгаард, який розробив екстер'єр, надав їй гармонійні пропорції. Завдяки значному простору, Fiji вміщує великий пляжний клуб і СПА-зону з терасою на нижній палубі. У носовій частині є спеціальна посадочний майданчик для вертольотів.

Внутрішнє планування була розроблена студією Laura Sessa, відомої в світі яхтингу завдяки своїй співпраці з Amels. Кормова частина верхньої палуби оснащена ілюмінатором і вбудованим каміном для затишних вечорів.

Серед інших поточних проектів супер'яхти, які розробляються на німецькій верфі, можна назвати 1 35-метрову Thunder і 139-метрову Redwood .

Фото: yachtharbour.com

Новости