Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Турбюро Дельфін | Пільгові пропозиції Болгарія, лижні курорти | Гарячі пропозиції знижки путівки reisibürood

  1. Які пропозиції в Болгарію Ви можете знайти на нашому сайті?
  2. Чому тури краще купувати у нас, а не безпосередньо у операторів?
  3. Коли відбудуться рейси в Болгарію?
  4. Чому саме Болгарія?

Які пропозиції в Болгарію Ви можете знайти на нашому сайті?

На даній сторінці в розділі Наші пропозиції зібрані пропозиції всіх провідних операторів, які організовують рейси з вильотом з з Таллінна в Болгарію. Дані оновлюються автоматично щодня, тому тут Ви можете завжди знайти найсвіжіші пропозиції.

На нашому сайті є унікальний сервіс, якого немає ні на одному туристичному сайті - це особлива кнопка . Даною кнопкою відзначено більшість готелів на нашому сайті. Натиснувши на неї, Ви побачите ціни для даного готелю від всіх операторів і на весь сезон. Вам більше не треба шукати ціни на вподобаний Вам готель на безлічі сайтів - натисніть на кнопку - і повний список цін відразу ж у Вас на екрані.

Чому тури краще купувати у нас, а не безпосередньо у операторів?

Багато хто вважає, що купувати безпосередньо у оператора надійніше і ціни нижчі. Але і те й інше - абсолютно помилково!

Насправді, ціни для нас формують оператори і, відповідно до укладеного між нами договорами, ми зобов'язані продавати саме за цими цінами, без додаткових націнок або плати за посередництво. Таким чином, як при покупці туру через наше бюро, так і безпосередньо у оператора, ціни для клієнтів абсолютно однакові. Це завжди легко перевірити - при покупці туру ми обов'язково видаємо клієнтам туристичний договір від оператора, де прописані ціни, визначені самим оператором для цього пакета.

За виконану нами роботу оператори виплачують нам винагороду. Так що нашу роботу оплачують не наші клієнти, а організатори рейсів.

Що стосується надійності, то при покупці туру в оператора клієнт захищений лише гарантійною сумою оператора. При покупці туру через наше бюро, клієнт захищений не тільки гарантійною сумою оператора, а й нашої гарантійною сумою. Тобто він захищений двічі!

Оператори строго перевіряють дотримання нами усіх умов укладених між нами договорів, в тому числі і дотримання термінів оплат заброньованих через нас турів. Це також є додатковою гарантією для наших клієнтів.

Крім того, у клієнта, який купує тур через наше бюро, є цілий ряд додаткових переваг:

  • при зверненні безпосередньо до оператора Ви отримуєте інформацію тільки про тих рейсах, які організовує цей оператор. Якщо ж Ви звертаєтеся до нас - Ви отримаєте вичерпну інформацію про всі наявні на естонському ринку пропозиціях
  • в нашому бюро у Вас буде набагато більше можливостей для вибору готелю, так як ми можемо запропонувати Вам готельні бази від всіх операторів. Наші консультанти чудово їх знають, так як обов'язково беруть участь в інформаційних турах, призначених для ознайомлення з готелями безпосередньо на курортах. Вони можуть порівнювати їх між собою, і знають, у кого з операторів краще набір готелів в кожній ціновій категорії
  • ми знайдемо, у кого з операторів на даний момент краще ціни по питанню, що вас курорту / готелю
  • ми порівняємо для Вас умови оплат, що діють у операторів, умови внесення змін та ануляції заброньованих турів
  • ми порівняємо у кого з операторів зручніше розклад польотів, що входить в обслуговування на борту літака, і які умови провезення багажу
  • ми надамо інформацію про особливості обслуговування на курортах у кожного оператора
  • ми надамо інформацію про ступінь надійності операторів - про розміри та терміни дії їх гарантійних сум
  • ми надамо багато іншої додаткової інформації

Ми вже дванадцятий рік спеціалізуємося на продажу туристичних пакетів. Весь цей час ми діємо виходячи з інтересів клієнта, а не оператора. Наше завдання - підібрати клієнту такий тур, щоб він і в наступний раз знову звернувся до нашого бюро. І це нам вдається - більшість звернулися до нас клієнтів стають нашими постійними клієнтами.
Купуючи тур через наше бюро, Ви зробите найкращий вибір! При цьому, умови Вашої подорожі будуть абсолютно такими ж, як і при покупці безпосередньо у оператора!

Коли відбудуться рейси в Болгарію?

Вильоти в Болгаріюсостоятся з 14.05.2018-16.09.2018

Політ триває близько 2 годин і 45 хвилин. У вартість пакету не входить харчування на борту літака. Алкогольні напої, закуски і гарячі страви можна замовити за доплату. Оплата готівкою в євро.

Харчування можна замовити за 36 годин до вильоту на домашній сторінці https://flydinner.com/ Оскільки замовлення відбувається через інтернет-магазин, спосіб оплати - кредитні карти Visa і Mastercard, оплачувати можна як приватним клієнтам так і юридичним особам.
Максимальна вага реєстрованого багажу - 15 кг на людину 115/70/40 см, додатково можна взяти до 5 кг ручної поклажі, розміри якої не перевищують 56/45/25 см.

Віза

Громадянам Естонії, і ліцм без громадянства (при наявності постійного виду на проживання в Естонії) віза не потрібна. У поїздку потрібно взяти з собою, що засвідчують особу: для громадян Естонії - паспорт. NB! Для туристів з «сірими» паспортами ID-карта не є рейсовим документом. Крім ID-карти обов'язково слід взяти з собою паспорт.

З 31.01.12 громадянам Росії, з видом на проживання в ЕР і дозволом на роботу віза не потрібна! Крім паспорта, обов'язково наявність з собою ID-карти (навіть в тому випадку якщо в паспорті є вклейка). Якщо ID-карти немає, для відвідування Болгарії потрібна багаторазова Шенгенська віза.
Громадяни інших держав повинні самі уточнити необхідність і умови оформлення візи.

Чому саме Болгарія?

Болгарія розташована в самому серці Центральної Європи, в східній частині Балканського півострова. Цей край природних контрастів - ідеальне місце для проведення відпусток і канікул, відповідне для людей будь-якого віку.
Безумовно, більшість туристів в Болгарії приваблюють прекрасні чорноморські пляжі, в основному навколо Варни. Це знамениті курорти Албена, Золоті Піски, Сонячний Берег і Огляд.

Албена. Цей улюблений багатьма курорт розташований в 30 км від м Варна, на березі мальовничого і екологічно чистого затоки Чорного моря. Чудова пляжна смуга (протяжність - 7 км, ширина - до 150 м), красивий парк з яскравими кольоровими клумбами, сучасні готелі, нічні клуби, вар'єте "Казино Албена", боулінг, широкий вибір ресторанів, кафе, барів і дискотек, спортивних майданчиків, забавних атракціонів. Албена - рай для сімейного відпочинку!

Золоті Піски Курорт знаходиться в 18 км на північ від Варни, розташований на території народного парку "Золоті піски". Держава спеціально опікується ці місця для збереження місцевих видів дерев і тварин. Курорт удостоєний міжнародної нагороди "Синій прапор" за створені екологічні умови на болгарському Черноморье. Своєю назвою він зобов'язаний ніжному золотавому дрібнозернистому піску, який щедро розсипаний уздовж всього узбережжя.

Сонячний Берег розташований в 36 км на північ від Бургаса і в 90 км на південь від Варни. Це найбільший комплекс Чорномор'я. Він налічує 100 готелів, розташованих на довгих і широких алеях, оточених зеленню, тінистими парками і садами. Сонячний берег знаходиться всередині маленького затоки, на півночі якого схили підносяться Старої Планіни. Пляжі Сонячного берега простягаються на 16 кілометрів. Тут, серед піщаних дюн, збережені рослини, занесені до Червоної Книги. А за екологічні переваги курорт удостоєний авторитетної міжнародної нагороди "Синій Прапор".

Курорт Огляд один із старовинних міст чорноморського узбережжя Болгарії. Розташований біля підніжжя останніх відрогів Стара Планіни. Завдяки своєму чудовому розташуванню, тут вдало поєднуються морський і гірський клімат. Свіже гірське повітря, чиста джерельна вода, якою багата ця місцевість, і чудовий пляж довжиною в 7 км і шириною в 60 - 70 м покритий дрібним золотисто-жовтим піском.

екскурсії

Продаж екскурсій проводиться тільки на місці призначення під час інформаційної години, оплата здійснюється готівкою. В Естонії заздалегідь придбати екскурсії можна.

Точну інформацію про екскурсії російською та / або естонською мовою можна дізнатися під час інформаційної години у представників на курорті.

У нас Ви можете купити рейси в Болгарію, організовувані нашими партнерами, без додаткових націнок або плати за посередництво.

Які пропозиції в Болгарію Ви можете знайти на нашому сайті?
Чому тури краще купувати у нас, а не безпосередньо у операторів?
Коли відбудуться рейси в Болгарію?
Чому саме Болгарія?
Які пропозиції в Болгарію Ви можете знайти на нашому сайті?
Чому тури краще купувати у нас, а не безпосередньо у операторів?
Коли відбудуться рейси в Болгарію?
Чому саме Болгарія?

Новости