Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Перспективи і проблеми на ринку нерухомості в Болгарії

  1. Загальні проблеми імміграції на ринку нерухомості Болгарії
  2. Глобальна криза як болгарський фактор
  3. Проблеми з Болгарської нерухомістю
  4. болгарське рішення
  5. Деякі кроки, щоб уникнути проблем і казусів на ринку нерухомості

Різноманітність болгарського пейзажу і його пам'яток для іммігрантів справляє гарне враження на ринку нерухомості в цій країні. Ну а як же проблеми, та вони є як і в будь-якій країні але зі своїм колоритом.

В даний час в Болгарії проживає багато тисяч російських іммігрантів. За останні кілька років їх число неухильно зростає; є навіть «піонери» знаходяться тут з 80-х і 90-х років. Ніхто точно не знає, скільки російських зробили Болгарію своїм привілейованим короткостроковим призначенням або постійним житлом. В даний час в Болгарії проживає багато тисяч російських іммігрантів

Деякі з них знаходяться тут маючи болгарське громадянство; деякі проводять свій регулярний відпустку в Болгарії; багато хто переїхав сюди на ПМЖ , Будь то пенсіонери, або молоді люди і сім'ї, які приїжджають сюди, щоб продовжувати і розвивати свою кар'єру або бізнес.

Існують різні приводи переїзду російських емігрантів до Болгарії. Як і слід було очікувати, професіонали воліють працювати в великих містах, таких як Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Софія.

Банско, Пампорово і Боровець, відомі гірськолижні курорти, залучають в основному сезонних відпочиваючих або людей, які купили нерухомість в основному в якості інвестиції.

Це справедливо і для багатьох інших курортів на Чорному морі з півночі на південь, великих і не дуже. Багатьом російським емігрантам подобатися в невеликих громадах і селах в межах легкої досяжності від узбережжя. Це справедливо і для багатьох інших курортів на Чорному морі з півночі на південь, великих і не дуже

Місто і область Велико Тирново воліють як літні, так і молоді переселенці. Деякі поселяються в самому місті, але більшість воліють навколишні села. Весь район діє як хаб з різних причин. Регіон розташований в центрі Болгарії, в 2 годинах їзди від Софії і приблизно так само до чорноморського узбережжя і його курортів.

Це також важливий культурний та історичний центр - «Місто царів», столиця Другого болгарського царства, заснований в 1185 році. Крім того, традиційної архітектури, неповторімаю комбінація дерева і каменю, була представлена ​​в архітектурному ландшафті, сприяє збереженню багаторічної культури, а також естетично привертає потенційного покупця.

Таким чином, ситуація на ринку нерухомості в різних регіонах Болгарії є не такою простою, як здається на перший погляд. Незважаючи на відносно невеликі розміри і чисельність населення країни.

Загальні проблеми імміграції на ринку нерухомості Болгарії

Таким чином, можна спостерігати ряд окремих секторів ринку нерухомості . Від короткострокової оренди або інвестицій, до нерухомості придбаної для постійного проживання.

Більшість бажаючих процвітають в пошуку майна, яке їм підходить без реальних проблем. Проте, існує значна кількість покупців та інвесторів, які стикаються з безліччю проблем. Болгарська національна преса і навіть російські ЗМІ регулярно повідомляють про труднощі і проблеми для іноземних громадян, які стикаються з процесом придбання нерухомості.

По-перше, мова, звичайно, залежить від індивідуальних можливостей. По-друге, незнайома правова система, з незнайомим набором правил, обмежень і вимог. По-третє, практичні і ефективні професійні відносини з агентами, з розробниками і навіть проблеми з будівельниками і майстрами.

Глобальна криза як болгарський фактор

В якійсь мірі кожен з них було порушено так званим глобальною фінансовою кризою. Болгарія не залишилася винятком. Однак, як прокоментувало провідне агентство нерухомості в Софії, що тривають розмови про цю кризу тільки служать для роздування недовіри на ринку нерухомості. Є також деякі місцеві фактори, які слід враховувати. В якійсь мірі кожен з них було порушено так званим глобальною фінансовою кризою

За останні кілька років Болгарія стала свідком величезного буму в будівництві - від торгових центрів до готельних комплексів. А також масового розвитку нового житлового фонду, від охоронюваних приватних маєтків до нових житлових будинків.

Існує кілька проблем, пов'язаних з цим розширенням; але те, що тут актуально - це перенапруження надлишкової потужності у внутрішній власності. І, неминучий наслідок - (відносне) падіння цін на житло з появою сильного ринку покупців, якщо у нього є кошти, а також крах продавців. В основному, зараз гарний час час для покупки нерухомості в Болгарії, будь то короткостроковій або довгостроковій!

Проблеми з Болгарської нерухомістю

Є кілька факторів, які роблять Болгарію привабливою для покупки нерухомості: тепер вона входить до складу ЄС; порівняльна вартість життя дешева; на національному та регіональному ринку існує багато власності; пейзаж вражає; самі болгари відкриті, привітні і гостинні.

Більшість з них в основному є емоційними причинами, однак дійсними; прозова істина полягає в тому, що покупка власності непроста, в будь-якій країні, включаючи Болгарію.

У Росії все знайомі з концепцією володіння землею зрозумілі - вона є орендованій або власної (орендуєте її або володієте нею безпосередньо). У Болгарії іноземець не з країни члена ЄС не може володіти болгарської землею. Потрібно сформувати болгарську компанію, щоб купити землю , На якій побудований будинок.

У Болгарії більшість людей володіють своєю власністю безпосередньо (шляхом успадкування або покупки готівкою). Банківська система Болгарії значно розширює концепцію іпотеки, але умови значно відрізняються від умов в Росії.

Ще одна істотна відмінність: частка наявного доходу, отримуваного за рахунок регулярних платежів за іпотечними кредитами, розраховується на зовсім іншій основі, тоді як процентні ставки на моного нижче ставок в Росії.

В цілому, юридичні вимоги, що пред'являються до покупця нерухомості, зі зрозумілих причин різні, весь процес не швидкий і має свої нюанси. Це збільшує потребу в надійній професійної підтримки протягом усього процесу покупки нового будинку.

Всім відомо про «знайомому знайомого», який купив болгарську нерухомість в Інтернеті - чи можна дійсно повірити в це? Чесно кажучи, це в значній мірі міський міф - а потенційно повна катастрофа!

Приклади британських покупців в глибоких проблемах

На жаль було багато випадків - назвемо це - шахрайство в сфері власності в Болгарії. Якщо ви не знайомі з цим, просто зробити інтернет - пошуку «Bulgarian Dreams», компанія, яка «прийшла і пішла», як то кажуть, і в даний час розслідуються поліцією в Великобританії.

На жаль, є кілька таких випадків; цікавий момент, який виникає, полягає в тому, що існує так багато зареєстрованих в Росії компаній з нерухомості, які цілком можуть бути залучені в те, що можна назвати «сумнівним поведінкою». І, якщо ви відвідаєте Банско, ви швидко побачите, що багато хто з цих агентств давно немає або закриті.

Був знаменитий приклад кількох сотень британських та ірландських громадян в Банско і навколо нього, чиї мрії стали повними кошмарами; вони втратять до 6 млн. фунтів стерлінгів, якщо не вирішать свої проблеми з девелопером Bulgarian Development UK в Pirin Park Resort. Їм навіть довелося вдатися до заклику до ЄС за допомогою.

болгарське рішення

Без будь-яких суджень за вказаними вище випадків існують загальні гарантії того, що будь-який потенційний покупець може і повинен здійснювати покупку в Болгарії, як це може бути в Росії або в інших місцях.

По-перше, потрібно розвіяти всі романтичні уявлення про хороше, неймовірно дешевому будинку або квартирі, де б ви не захотіли оселитися в Болгарії. Можливо, вони все ще існують, але їх все важче знайти. За останні кілька років ринок сильно виріс, так як місцеві громадяни і професійні розробники розуміють потенційну цінність нерухомості для іноземців. По-перше, потрібно розвіяти всі романтичні уявлення про хороше, неймовірно дешевому будинку або квартирі, де б ви не захотіли оселитися в Болгарії

Найважливішою гарантією є, як і в більшості країн, знайти надійного і професійного агента і адвоката для надання допомоги і просування по етапах покупки в Болгарії. Досить складно повністю зрозуміти юридичний документ в Росії, не кажучи вже про незнайомих вимогах, написаних іноземною мовою і з різними процедурами.

Деякі кроки, щоб уникнути проблем і казусів на ринку нерухомості

Як згадувалося раніше, потрібно привести в дію реалістичний і стратегічний особистий або сімейний план.

Найкраще знайти місцевих, зарекомендованих профессіаналов для підтримки протягом всього процесу покупки.

Звичайно, існують місцеві спеціалізовані компанії і потрібно ретельно подумати, яку компанію обрати.

Існує багато авторитетних агентств нерухомості, з багаторічним досвідом, які можуть надати всеосяжний і надійний сервіс.

Можна зробити висновок, розглянувши кілька важливих факторів. Майбутній покупець повинен діяти реалістично; використовувати надійних експертів і перекладачів; проявляти пильність щодо незрозумілих умов, окремих контрактів і різних вимог болгарського права власності. Зберігаючи пильність, є всі шанси укласти задовільну угоду.

Summary

Article Name

Перспективи і проблеми на ринку нерухомості в Болгарії

Description

Різноманітність болгарського пейзажу і його пам'яток для іммігрантів справляє гарне враження на ринку нерухомості в цій країні.

Сергій уривками

Сергій уривками

Omegareal.ru

Omegareal.ru

https://www.omegareal.ru/blog/wp-content/uploads/2017/03/logo-ru.jpg

Всім відомо про «знайомому знайомого», який купив болгарську нерухомість в Інтернеті - чи можна дійсно повірити в це?

Новости