Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Інвестиції в нерухомість Болгарії

Інвестиції в нерухомість Болгарії. На даний момент багато розмов про можливості інвестиції в нерухомість під час кризи, зокрема, що це один з найбільш ефективних активів. Є багато прикладів в інтернеті скільки ви зможете заробити купуючи у власність будинок або квартиру за кордоном. Логіка всього написаного в тому, що є, як позитивні так і в негативні погляди, але істина полягає в самій природі інвестицій, і це може бути або збільшення капіталу або

його збереження його збереження. Історія кризи 2008 року показала, що збільшення капіталу - ілюзії, не відповідає дійсності. Вигідні інвестиції, пов'язані з певним ризиком, які, на жаль, пропорційні вартості. Наприклад, в 2008 і 2009 роках, було багато реклами, що покупка нерухомості в проекті і подальшої перепродажі може принести значний прибуток, але ризик не був виправданий, тому що багато проектів були заморожені; і ті, хто все ж були завершені, пропонувалися по набагато нижчою ціною, ніж на початку будівництва. Звичайно, це має пояснення: крім економічної кризи, ціни на нерухомість в світі були вельми завищені, але це не заспокоїти інвесторів. Деяким дрібнішим покупцям вклали свої кошти в готові проекти все-таки вдалося залишитися у виграші, але їх частка невелика.

Більш логічно в умовах кризи, розглянути питання про інвестування в цілях збереження капіталу, так як зараз стабільність банків, в більшості країн, залишає бажати кращого. Інша проблема це курс рубля, і курси національних валют інших пострадянських країн, поведінка яких не можливо вгадати. Купівля Болгарської нерухомості - це гарантія збереження капіталу в європейській країні.

інвестиції в нерухомість Болгарії

Ділячись особистим досвідом скажу, що свої апартаменти я придбав в 2013 році за курсом 43 рубля за один євро. Квадратний метр в будинку, що будується в Бургасі обійшовся 715 євро. На сьогоднішній день покупцеві бажає придбати квартиру в цьому будинку доведеться віддати близько 1000 євро за кв.м. (Є кілька вторинних пропозиції). У Болгарії дуже багато варіантів для придбання нерухомості (нові будівлі і на етапі будівництва, вторинні пропозиції і т.д.) і стільки ж нюансів. Найголовніше знати для чого ви купуєте той чи інший об'єкт нерухомості. Одні з головних чинників на мій погляд це якість будівництва і розташування, саме з них складається ціна і рентабельність ваших вкладень!

Новости