Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

EstateService - Статті про Болгарії: Вибираємо країну - Болгарія. Причини покупки нерухомості в Болгарії.

У багатьох з нас з часом з'являються заощадження і накопичення, і постає закономірне питання: «Куди ж вкласти наявні гроші»


У багатьох з нас з часом з'являються заощадження і накопичення, і постає закономірне питання: «Куди ж вкласти наявні гроші»? Тут відповідь очевидна, і ні хто не стане сперечатися з тим, що вкладення в нерухомість - один з найбільш надійних і популярних способів зберегти і примножити свій капітал. Але яку ж вибрати нерухомість?

В останні роки все більше людей цікавляться зарубіжною нерухомістю, де ринок може запропонувати кожному власність, відповідну його особистим смакам і бажанням. І тут ми стикаємося з черговим, найбільш важкими питаннями. «Де? В якій країні купувати? »Адже у кожної з них є як свої плюси, так і мінуси, які необхідно враховувати.

Це питання допоможуть вирішити Вам фахівці компанії EstateService. Ми пропонуємо нерухомість в восьми країнах, проте в цій статті ми зупинимося і докладніше поговоримо про Болгарії.

Це прекрасна країна дуже сильно змінилася за останні роки, стала, якщо так можна висловитися, більш оновленої та сучасної. Болгарія є дуже сприятливою країною для проживання, і з цим мало хто сперечатиметься. Життя тут досить дешева, а рівень цін - один з найнижчих у всій Європі. Низькі податки, політична і економічна стабільність, відсутність расових і релігійних конфліктів, привітність і гостинність корінного населення - все це незаперечні переваги даної держави. Ну і звичайно ж не можна не сказати про воістину унікальному географічному положенні Болгарії, з її горами і всесвітньо відомими гірськолижними курортами, яким у нас на сайті присвячена окрема стаття «Нерухомість на гірськолижних курортах Болгарії. Що вибрати? », Бальнеологічними курортами і прекрасними зеленими парками і заповідниками, що охороняються ЮНЕСКО.

Найголовнішою подією цього року, без сумніву, слід вважати вступ Болгарії до Європейського Союзу. 1 січня 2007 року було підписано попередній договір, тим самим Болгарія отримала визнання своєї політичної і економічної стабільності, успішно розвивається ринкова економіка і ліберальна політика держави дозволяє вигідно інвестувати гроші.

Вибір нерухомості в Болгарії величезний: починаючи від невеликих будиночків в селах і дачних селищ до елітних апартаментів в курортних комплексах і різноманітності комерційної нерухомості. Болгарія є найбільш доступною з багатьох європейських країн на ринку нерухомості. Ціни на житло починаються від 750 євро за м2. Навіть не віриться, що це правда! Причому, в майбутньому прогнозується активне зростання цін, так як за останніми статистичними даними, ціни на нерухомість в Болгарії за останні роки давали приріст 25-30% в рік. І це не межа. Таке зростання цін обумовлене постійним зростанням економіки і, відповідно, зростаючим потоком іноземних інвестицій. Свою роль відіграє членство Болгарії в ЄС і НАТО, ну і, звичайно ж, безперервний потік туристів, який з кожним роком стає все більше і більше.

Болгарія славиться приємними пляжами Чорноморського узбережжя, сумарна протяжність яких становить 220 км. Своєю впорядкованістю, чистотою і доглянутістю вони прикрашають багато місцеві курорти. Добре розвинена інфраструктура і різноманітність відпочинку і розваг приваблює багатьох покупців нерухомості саме на узбережжі Чорного моря.

Берегова смуга зараз забудовується, в основному, готелями і житловими комплексами готельного типу. Тут кожен зможе знайти собі відповідний варіант житла за своїми уподобаннями та фінансів, будь то апартаменти - люкс в шикарному апарт-готелі, або стандартна квартира в комплексі. Перевага цього типу нерухомості полягає в тому, що продаж апартаментів проводиться і на стадії будівництва, що передбачає розстрочку платежу на весь період будівництва, а заодно і підвищення цін у міру завершення будівництва.

Любителям вілл на березі моря будуть представлені на вибір котеджні селища і таунхауси. Ті, хто вважає за краще гірськолижні або бальнеологічні курорти теж не залишаться без варіантів. Біля підніжжя гір Ріла, Родопи і Стара Планина є безліч цікавих пропозицій доступною нерухомості. І навіть для бажаючих володіти столичною нерухомістю є маса житлових і комерційних об'єктів в Софії.

Фахівці EstateService готові запропонувати Вам безліч різних варіантів і допоможуть в оформленні угоди. Також, важливо зазначити, що, за Вашим бажанням, після придбання нерухомості, керуюча компанія допоможе здати її в оренду, що буде приносити Вам стабільний дохід.

У багатьох з нас з часом з'являються заощадження і накопичення, і постає закономірне питання: «Куди ж вкласти наявні гроші»?
Але яку ж вибрати нерухомість?
«Де?
В якій країні купувати?
Що вибрати?

Новости